Ake je vaše auto snov??
-
piskota224
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
dexter7007
Zablokovaný
Presne take ako je na obrazku, ma moj stryko.piskota224 napísal:bolo by to urcite porsche ...a nie jedno..istotne viac...klasne autickoooooooooooooooooo......
Ale k veci, ja by som sa chcel vozit na Chevrolet Camaro 1967, cervenym a s napisom punk rock na boku. (take mam totiz hrackarske auticko a je popi*i)
-
Mrs_Chocolate
Light Expert
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Nie som veľmi na autá, no i ja sa pridám. Priznám sa, tento kúsok by bol niekde na chvoste môjho wishlistu. Taký UAZ 469 by parkoval hneď vedľa nehoStoporko napísal:Som samotar majuci rad offroad, takze jednoznacne vojensky humvee![]()
(niesom si isty spellingom toho nazvu)
Avšak radšej by som bral Mitsubishi. No nie EVO1234, ale Galant 8. generácie
Najväčším snom je Mazda. Nemôžem si pomôcť, ale Japoncov v autách žeriem. No zabijem Vás, autíčkarov z Undergroundu - žiadna Miata, ani RX-8. Bola by to Xedos 9 2.3i V6 s Millerovým cyklom spaľovania, prosímpekne. Žiaden tunning! Možno tak nejaká kresba na exteriér. Akurát by som ju zmodoval (modding - ľudia okolo PC si ho zamieňaujú za slovo tuning, ktoré preniklo práve z automobilového, čo sa jedná o ladenie výkonu) na nejakú srdcu blízku tému.
Ono táto slečna je cenovo celkom reálna (kombinovaná spotreba okolo 10l/100km), jazdená nestojí veľa. Akurát že časť týkajúca sa sna: bude ju komplikovanejšie živiť, lebo má dosť drahé náhradné diely, navyše mnoho negatívnych reviewov jej užívateľov (skoro 50%
Pre autíčkarov:
Kód: Vybrať všetko
Typ motoru: V6 DOHC, 24 vent.
Zdvihový objem (cm3): 2 254
Kompresný pomer: 10,0 : 1
Maximálny výkon (DIN) (ks(kW)ot./min.): 158/5300
Maximálny točivý moment (DIN) (nm/ot./min.): 295/3700
Foto:

Amatérsky web/tribute venovaný tejto kráske
Keďže ma rýchlosť nefascinuje, žiadne Ferrari/iné pozlátka s úžasnými číslami výkonu. A s veľkorysým rozpočtom (ktorý tu mnohí vedia s ľahkosťou spotrebovať) by som si radšej zadovážil ďalšieho môjho obľúbenca - Mi 24. No to je už kategória kúsok inde.

(bez výzbroje, pochopiteľne)
-
DanielDevil
Addict