Ake mate auto?
Re: Ake mate auto?
tá mazda si pýta oživenie laku, nerozmýšľaš nad tým ?
Tá Mazda si pýta ešte veľa iných vecí, keď na nej spravím to čo treba tak možno potom.
konecne som sa aj ja dockal po dlhom odopierani vsetkeho mozneho mojho prveho auta Mazda 3 1.6 MZ-CD TX Sport 2007
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
lukas9206- nebolo nahodou prava strana a zadny naraznik striekane?
-
johny541
King
Vyzerá to slušne. Kto ti to dipoval?
ja s kolegom 
Páči sa mi to. Ako ste to robili? Pištoľou? Koľko to trvá nastriekať celé auto?
robili sme to elektrickou bezvzduchovou pistolou - wagner W687E, ale vacsina zakaznikov na to pouziva model W560 a tiez bez problemu
samotny nastrek netrva dlho, mozno 3 hodky s prestavkami medzi vrstvami (cca 10-20 minut medzi vrstvami), ale zalezi aj od poctu vrstiev... dost casu vsak zaberie priprava (od umytia auta, cez odmastenie az po zakryvanie/oblepovanie) a nasledne aj odstrojovanie - najma pri tychto cinnostiach sa zide pomoc viacerych ludi
pripravu netreba zanedbat a treba si to dobre premysliet (co a ako oblepit, co neoblepit), aby bolo nasledne co najmenej prace pri odstrojovani a cisteni
suma sumarum, najma ak to clovek robi prvykrat, tak jeden den mu to zhltne pri kludnom tempe
samotny nastrek netrva dlho, mozno 3 hodky s prestavkami medzi vrstvami (cca 10-20 minut medzi vrstvami), ale zalezi aj od poctu vrstiev... dost casu vsak zaberie priprava (od umytia auta, cez odmastenie az po zakryvanie/oblepovanie) a nasledne aj odstrojovanie - najma pri tychto cinnostiach sa zide pomoc viacerych ludi
pripravu netreba zanedbat a treba si to dobre premysliet (co a ako oblepit, co neoblepit), aby bolo nasledne co najmenej prace pri odstrojovani a cisteni
suma sumarum, najma ak to clovek robi prvykrat, tak jeden den mu to zhltne pri kludnom tempe
Pozerám, že máš aj stránku v profile. Ty sa tomu nejak bližšie venuješ?
-
Arkaz
Addict
Sry za hlupu otazku no chcem si byt isty
Na foto je dipnute cele auto do bielej ? Ak ano vyzera to naozaj super. Kolko vysla cena materialu na tvoje auto ?
ano, mam e-shop zamerany na plasti dip a zaroven sme aj priamo distributorom, najdes nas aj na plastidip.compinco napísal:Pozerám, že máš aj stránku v profile. Ty sa tomu nejak bližšie venuješ?
striekaniu sa vsak "komercne" nevenujem(e), len pre vlastne potreby a skusanie produktov
ano, cele auto je v bielom dipe (okrem strechy, na nej je cierny - je tam uz rok), MOC cena materialu bola asi 500€ s DPH - auto bolo povodne tmavo sede, co je najdrahsia moznost (z tmavej na svetlu), do ciernej by to vyslo do 200€Arkaz napísal:Sry za hlupu otazku no chcem si byt istyNa foto je dipnute cele auto do bielej ? Ak ano vyzera to naozaj super. Kolko vysla cena materialu na tvoje auto ?
btw, takto vyzeralo stahovanie cierneho dipu z kapoty: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 179&type=1
-
hojko
Site Admin
Endy & johny541: http://www.hojko.com/plasti-dip-t173592.html
Toto je moja nova hracka uz nejake 3 mesiace
Zatial maximalna spokojnost, aj ked miestami by to chcelo viac koni 
TDI?
ano .... benzin by bol prijemnejsi, ale zas zavazila u mna spotreba, nakolko chodim vela 
ved totok
Tak prečo potom práve RS ? 
RS preto, lebo obycajnu som nechcel
Netvrdim, ze toto je na cestach nieco vynimocne, ale je to o cosi ine ako klasicka octavka 
Vyberal som dlho a zvazoval som rozne moznosti a toto vyhralo
Vyberal som dlho a zvazoval som rozne moznosti a toto vyhralo