Ake mate auto?
Re: Ake mate auto?
sa aj bojim odfotit tych mojich 13.2 l/100km 
toto bolo po takej pohodovej jazde cca 15% nad zakon
dlhodobý priemer tam mam 9,2
napríklad cestou do prace mam cca 11-12l, pre porovnanie ta ista trasa do prace a ten istý šofér na octavii 1,6 tdi obe hodnoty v hustejšej premavke...

-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Fuxxo: este mozes byt rad... znasob to dvomi a sme na tej mojej 
obute na letne, konecne v bielej
este stredove poklicky kamarat nestihol dat do karbonu...
Ja mám krásne, modré F... Fabiu. 1,2... Sám sebe som sľúbil, že si do ničoho lepšieho nesadnem, aby mi po návrate do môjho tátoša nebolo do plaču. Dnes som to porušil, nabehal som asi 150km na kamošovom BMW 530i. Osudová chyba, teraz budem musieť predať byt....
-
RATZINGER666
Darca
fuxxo: ...si vysiel z umyvarky a hned si odfotil auto? 
no jasne... ono vypada na fotke, ze je slnecno, ale zacalo pomalinky frkat, tak som to postavil a cvakol.. este vyriesit ten udrety zadny naraznik, hrdzu na streche a bude to OKACKORATZINGER666 napísal:fuxxo: ...si vysiel z umyvarky a hned si odfotil auto?
-
audiotrack
VIP
a to pršalo len nad tvojím autom? Lebo cesta je suchá, iba ty nechávaš mokrú stopu
A pod tebou nakvapkané z auta. To že si vyšiel z nejakej pumy alebo umývarky (súdiac podľa toho vysávača v areáli) tomu dojmu len napomáha
ach boze.. pisal som, ze som nevysiel z umyvarky? pisal som, ze zacalo pomalinky frkat(to znamena, ze nespadlo 100 cl zrazok akurat na moje auto), tak som to odfotil a zasil sa do auta.. ci som mal dat aj panoramu s oblohou?audiotrack napísal:a to pršalo len nad tvojím autom? Lebo cesta je suchá, iba ty nechávaš mokrú stopuA pod tebou nakvapkané z auta. To že si vyšiel z nejakej pumy alebo umývarky (súdiac podľa toho vysávača v areáli) tomu dojmu len napomáha
-
cORP.
Addict
uz asi mesiac sa vozim na opel astra 1.4 16v 66kw vybava enjoy ,zatial spokojnost 
tie kolesa sa jej neskutocne hodia.Klobuk dole,dobry vkusFuxxo napísal:obute na letne, konecne v bielejeste stredove poklicky kamarat nestihol dat do karbonu...
dakujem, ale budes sa cudovat, ze kolkym ludom sa to nepaci .. este ma kamarat nahovara na bielu matnu foliu na strechu, ale to si musim premysliet z hladiska udrzby.. lebo auto parkujem v garazi len cez den, ked som v praci, domam mam plny garaz ocovych pi*ovin...rajas napísal: tie kolesa sa jej neskutocne hodia.Klobuk dole,dobry vkus
Ked mas zlte auto, tak by sa k tomu hodila skor cierna strecha ako biela 
Co sa tyka kolies, tak vzhladovo to kvoli vyssiemu profilu pneumatik nevyzera az tak sportovo. Na druhej strane aspon mas elektrony a zaroven zvyseny komfort. Ale viac by sa hodili asi este o palec vacsie disky, komfort by tym nemal utrpiet a vzhlad by sa zlepsil.
//jaj
Tak ta audinka vyzera dobre tak ako je a biela strecha by sa k tomu hodila. No ja by som dal lesklu, matnym farbam na obycajnych autach neviem prist na chut.
Co sa tyka kolies, tak vzhladovo to kvoli vyssiemu profilu pneumatik nevyzera az tak sportovo. Na druhej strane aspon mas elektrony a zaroven zvyseny komfort. Ale viac by sa hodili asi este o palec vacsie disky, komfort by tym nemal utrpiet a vzhlad by sa zlepsil.
//jaj
Tak ta audinka vyzera dobre tak ako je a biela strecha by sa k tomu hodila. No ja by som dal lesklu, matnym farbam na obycajnych autach neviem prist na chut.
-
Arkaz
Addict
no fuxxo ma tu modru audi vyssie nie toho fiata zlteho =)
-
RATZINGER666
Darca
fuxxo: ...no opovaz sa to pokazit nejakou hnusnou bielou strechou 
Tak, tie kolesá som riešil dlho, vlastne som predal 17-ky, ale úprimne na našich cestách to bolo utrpenie. Ešte chcem dať, čierne fólie, ale teraz riešim lakťovku, tak zase niekedyGothaR napísal:Ked mas zlte auto, tak by sa k tomu hodila skor cierna strecha ako biela
//jaj
kolesa su pekny vzor ale zial, s tymi balonmi to je hnusne 
este premyslamRATZINGER666 napísal:fuxxo: ...no opovaz sa to pokazit nejakou hnusnou bielou strechou
Dnes kupeny Rolls-Royce
krasne leto to bude