Ake mate auto?
Re: Ake mate auto?
To by si odo mna chcel velmi vela. Som rad, ze viem zapnut pc.
Re:
Ale na prvej strane tejto témy si úspešne pridával fotky
post85507.html#p85507
To som bol o 14 rokov mladsi a krajsi 
A spával si 8 hodín denne a nie dve. 
Tak pred mesiacom som prešiel o málinko na vyšší level z Nexie
2.0 108kw benzín atmosféra, ale už premýšlam nad RX-8 
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Rx8 bola skvelá voľba pred 10 rokmi.. Teraz je to skôr zarobenie si na pruser
ja som tiez rozmyslal nad rx8, ale pokial nemas mechanika co sa specializuje na wankel tak sa na to radsej vykasli. inak by to bolo idealne auto, ale (napriek tomu ze sa mi wankelov motor fakt paci a do sportaku je super) ten motor to zabija.
Hej no pravdu máte je to trošku komplikovanejšie...neviem zatial som spokojný aj tak to mám na vikendy iba, len turbo mi chýba trošku
neviem čo také trošku športovejšie sa dá okolo 3 tisíc zohnať, videl som TT 180 koňové tuším za 3.500 to by mohlo byť tiež zaujimave vozenie
-
guess.whoo
Redeemer
v tom rozpocte radsej co najjednoduchsie auto a prave ta mazda bez turba alebo 107kw benzinovy motor vo fordoch je dobrou volbou
ja som teraz vyberal nieco sportovejsie do 5 tisic a popravde ten vyber neni az taky dobry. do 3 tisic to bude este horsie. hlavne musis ratat s tym ze vsetko bude v stave "priprav si este liter co do toho budes musiet investovat hned"...
hlavne pokial je to sportovejsie, treba ratat s tym ze to mal niekto kto sa na tom blaznil a daval tomu autu zabrat. zozenies bmw e46 328, mozno 330, TTcko, golf gti a podobne. potom mas auta ktore nie su moc vykonne a teda rychle, ale su zabavne, mazda mx5 alebo stary civic.
inak aby som sa aj ja pochvalil, nakoniec som kupil ibizu cupru. neni to zrovna auto o ktorom som snival ani auto za ktorym sa ludia na ulici otacaju (co ma nejak netrapi) ale je to krpate delo, v ktorom ked dupnem na plyn tak mi to vycaruje usmev na tvari.
asi som ho mierne preplatil (4500), lebo za tu cenu vie clovek najst u leony, ale co ma zaujalo je prave ten stav, karoseria bezchybna, interier zachovaly. ma to 1.8t, paradny motor co sa daval snad do vsetkeho (octavia rs, audi tt/s3, golf gti).
samozrejme tiez nie je bez chyby a uz som asi 500 eur do neho vrazil (bolo treba strmen vymenit jeden, platnicky vsetky), zistil som ze je nachipovane (o com nevedel asi ani ten co ho predaval) a napriek tomu ze typek v servise povedal ze chip je ok, rozmyslam ze to pojdem prepisat, to auto strasne striela a moc sa mi to nepaci.
hlavne pokial je to sportovejsie, treba ratat s tym ze to mal niekto kto sa na tom blaznil a daval tomu autu zabrat. zozenies bmw e46 328, mozno 330, TTcko, golf gti a podobne. potom mas auta ktore nie su moc vykonne a teda rychle, ale su zabavne, mazda mx5 alebo stary civic.
inak aby som sa aj ja pochvalil, nakoniec som kupil ibizu cupru. neni to zrovna auto o ktorom som snival ani auto za ktorym sa ludia na ulici otacaju (co ma nejak netrapi) ale je to krpate delo, v ktorom ked dupnem na plyn tak mi to vycaruje usmev na tvari.
asi som ho mierne preplatil (4500), lebo za tu cenu vie clovek najst u leony, ale co ma zaujalo je prave ten stav, karoseria bezchybna, interier zachovaly. ma to 1.8t, paradny motor co sa daval snad do vsetkeho (octavia rs, audi tt/s3, golf gti).
samozrejme tiez nie je bez chyby a uz som asi 500 eur do neho vrazil (bolo treba strmen vymenit jeden, platnicky vsetky), zistil som ze je nachipovane (o com nevedel asi ani ten co ho predaval) a napriek tomu ze typek v servise povedal ze chip je ok, rozmyslam ze to pojdem prepisat, to auto strasne striela a moc sa mi to nepaci.
-
guess.whoo
Redeemer
tak nech sluzi
a hlavne vela km bez nehody
Veľmi pekná farba
tiež som na tieto cupry pozeral, a hej súhlasím so všetkým čo si písal, nejaký rok dva si nechám Magdu a pak doložím a kúpim nejaku raketu
Idem sa Vam pochvalit.. Vcera kupene Audi A8L, 2009, 4.2 TDi, vybava Audi Exclusive. Je tam par nedostatkov, comu zodpovedala aj cena a s panom, od ktoreho som kupoval bola paradna komunikacia aj dohoda na cene. Cize som stastny 
Je to kus vacsie ako S3 8L, ktoru som mal doteraz ktoru by som rad podal niekomu dalsiemu, kto nato bude mat cas...
Je to kus vacsie ako S3 8L, ktoru som mal doteraz ktoru by som rad podal niekomu dalsiemu, kto nato bude mat cas...
-
tacosi
Moderátor
Dobra volba,,,poznam Tvoje terajsie pocity 
aj so šoférom?Fuxxo napísal:Audi A8L
Mam vodicakbeardie napísal:aj so šoférom?
Jasne, chápem ze cena bola asi zaujímavá
Normálne sa Lko kupuje so šoférom, aby si si ten predĺžený priestor vzadu užil
Normálne sa Lko kupuje so šoférom, aby si si ten predĺžený priestor vzadu užil
To mas pravdu, ale bol to moj taky sen
a az sa mi raz niekedy podari, tak RS6 Avant C5
to je moj posledny sen
neviem preco, ale mam slabost na tie starsie rocniky
-
hojko
Site Admin
Fuxxo: Nedostatky spocivaju konkretne v com???
Nefunguje odvetravanie prednych sedadiel, spatne zrkadlo na spolujazdcovej strane ide pri odklapani az do opacnej polohy, tuknuty predny naraznik, prasknuta krytka radaru, nefunkcna antena radioveho signalu v zadnom narazniku, nieco pocut na prednej naprave a este par veci, na ktore si nespominam...