k tomu predbiehaniu - muzska jesitnost je k*rva vec, ale taka prihoda. Viete si predstavit ze v kopci sa za nejakou Aviou vlecie nejaky bawor 5ka, volkswagen, nejaky golfac, plus nejake lepsi priemer auta a zrazu celu kolonu zacne predbiehat 110kg chlap, obuvak vopchaty v TICU!!!
t0m4s3 napísal:k tomu predbiehaniu - muzska jesitnost je k*rva vec, ale taka prihoda. Viete si predstavit ze v kopci sa za nejakou Aviou vlecie nejaky bawor 5ka, volkswagen, nejaky golfac, plus nejake lepsi priemer auta a zrazu celu kolonu zacne predbiehat 110kg chlap, obuvak vopchaty v TICU!!!
braino.swk napísal:kokos ale keby ste videli ako jazdi Fiat punto 1.3 Turbo.. by ste sa cudovali
ale zial asi neuvidime, lebo Punto 1.3 sa nikdy nevyrabalo, a 1.3 Turbo uz vobec nie iba ak by slo o nejaku raritu - tuning, ale kto by sa s tym babral ked moze mat Punto 1.8 HGT...
quasimoto napísal:
ale zial asi neuvidime, lebo Punto 1.3 sa nikdy nevyrabalo, a 1.3 Turbo uz vobec nie iba ak by slo o nejaku raritu - tuning, ale kto by sa s tym babral ked moze mat Punto 1.8 HGT...
brainooo k*rva to je ne punto, ale UNO 1,3 Turbo, zakladny vykon 77 KW kokos to fical:-D VW Golf IV 1.9 TDI bol fp*ci (nefim jaky vykon) !! GASOLINA rulezz !!!
quasimoto napísal:
Ja mam punto 1.2 a som spokojny. Zive je podla mna dost...
mystique napísal:inac k tomu ticu chlapci je tam sice 0,8 motor a velmi by ste sa cudovali ake to ma zrychlenie na 100Km/h... som bol nemilo prekvapeny...
kedze nemilo, tak to musi byt fakt "raketa"
zasa ten osemdecak (30 kW) taha len 670 kg, takze je to malinko....no ale bal by som sa v tom jazdit
mystique napísal:inac k tomu ticu chlapci je tam sice 0,8 motor a velmi by ste sa cudovali ake to ma zrychlenie na 100Km/h... som bol nemilo prekvapeny...
no ja som siel len s matizom, a ked tam je 1-2 ludia, v meste sa do takych 80 da slusne zrychlovat, ale samozrejme ten motor treba poriadne vytacat
ale je to sposobene aj subjektivnym vnimanim, lebo v takom malom aute sa 100 zda viac ako 190 v BMW