AKE MATE IQ ????

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Vase IQ ?

do 90
13
5%
90-110
17
6%
110-130
149
52%
130-140
68
24%
140 a vyse-Genius :)
38
13%

Celkom hlasov: 285

Aiden
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Aiden »

nechcem do teba uz drbat za chyby co si tam porobil :D
napr. - menej inteligentný ľudia; uchylakov, co su ... schopny vyhodit; ostatny
srat na to nie ;)

o tom slovniku..no vtip ako vtip ;)...ja to nerobim, lebo vo vacsine pripadov som si isty, ale taky slovnik moze byt dobra pomocka ;)
pises ze menej inteligentni ludia si vsimaju gramatiku...mozes pozdravit "sprostych" jazykovedcov, ktori zrejme nevedia co od dobroty :D
Kosh napísal:ak mas vetu "jazdym na bycykli" a "jazdim na bicykli" - mas uplne jedno ake i tam mas - sprava predana, zmysel pochopeny - na nic ine text nesluzi
no ano...ale ako to vyzera :lol: ...text = forma + obsah ;)
vsimni si to slovko forma :)...nemozem ta tu na fore posudzovat podla toho ci si mily k dievcatam a zvieratam, ale mozem ta posudzovat podla gramatiky a konstrukcie viet ;)...a o tom to je...mozes robit same dobre veci, byt mily a nenadavat, ale ked budes pisat ako 11 rocny tak to cloveka nuti uvazovat, pretoze o tom zvysku nevie...vidi len tvoj pisomny prejav - to cim sa v pisomnom styku prezentujes ;)...a to neplati len pre i/y ale aj pre x=ch, th, w=v, atd.

EDIT
Kosh napísal:inteligentny ludia sa zaoberaju trosku inymi vecami ako je taka prkotina(gramatika)
podla mna inteligentni gramatiku neriesia, maju ju vzitu a nemusia sa nou zaoberat ;)...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

podla mna inteligentny clovek vidi vo vsetkom viac moznosti a zamysla sa nad debilinami ... kdez to priemene inteligenty "ide dalej"
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

Aiden - heh, lenze prave v tom to je, ak mna posudzujes podla mojho pisomneho prejavu, tak by si sa mal nad sebou zamysliet - totiz schopnost formulovat svoje myslienky pisanou formou - to nemusi mat kazdy - taktiez - preco by mali mat inteligentny ludia vzitu gramatiku?? uz som pisal, gramatika je vec, co moze robit spravne aj najvecsi hlupak, staci sa naucit par gramatickych pravidiel, vybranych slov a pise bezchybne - zla/dobra gramatika s cloveka nerobit hlupaka/inteligenta - to skor upozornovanie inych ludi na gramatiku

a preukazal si rovnaky nedostatok myslenia ako axXis - clovek, co si vsima gramatiku inych vramci svojej uchylky, a clovek co to ma v popise prace - rozdiel nevidis??? to je presne to, ze pedofil si vsima male deti vramci svojej uchylky, ale pediater to robit musi - a ty aj axXis to davate na jednu uroven - uchylku a serioznu pracu (samozrejme netvrdim ze pedofilia je rovnake ako upozornovanie na gramatiku, je to len vase prirovnavanie osobnej angazovanosti vramci volneho casu a profesne zameranie, na jednu uroven)
Aiden
Darca
Darca

Kosh napísal:gramatika je vec, co moze robit spravne aj najvecsi hlupak, staci sa naucit par gramatickych pravidiel, vybranych slov a pise bezchybne
a prave o takychto ludoch by som nepovedal ze su az taki hlupaci ;)
navyse...ked je to take lahke, ze to zvladne pomaly aj opica, preco s tym ma tak vela ludi problem?
aj tu na fore sa mi niekedy az mozog vari, kolko ludi tu ma problem s takou zakladnou vecou, ako N pl...
ale je to mozno z velkej casti aj vina skolskeho systemu...(namiesto xy stran literatury na maturitu, radsej 4 stranovy diktat...)

ano, mozno je to moja uchylka, ze mi zalezi na spravnej gramatike...ale myslim, ze je to jedna z tych lepsich uchyliek ;)
na tebe by mi ani tak nevadili tie hrubky, ale skor ta ignorancia co z teba ide...totiz najhorsi su ludia, ktori TOLERUJU svoje chyby, tj. vedia o nich, ale ani v najmensom sa ich nesnazia riesit...
som si isty, ze vies, ze robis chyby...a keby si bol taky inteligentny ako sa tu opisujes, tak by si sa ich snazil riesit...lebo aj ked ta nenapadne na ne upozornim, tak ich urobis znovu
inteligentny ludia
a hlavne o toto mi ide...
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

lol, ja viem ze robim chyby, ale, na internete niekoho upozornovat na dodrziavanie gramatiky, vravim ze je to silna uchylka aj preto, lebo napriklad ty nepises vobec gramaticky spravne - vies, slovencina pozna diakritiku, slovo ako "mozno" slovencina proste nepozna, aj ziak prvej triedy zs pozna diakritiku

a teda, niekto kto nepise gramaticky po slovensky spravne na internete (co je pochopitelne, pretoze internetove diskusne forum, tam si kazdy pise ako chce) ma tu neuveritelnu drzost napominat niekoho ineho, kto tiez nepise gramaticky spravne??? ved obidvaja su na rovnakej urovni - spravne nepise ani jeden ani druhy

a to ze ja nepisem spravne, mi je naozaj uplne jedno, ak budem pisat motivacny list do zamestnania, tak si trosku zalezat na gramatike dam - ale len kvoli tym ludom co ma budu prijimat - ale na internete??? to je naozaj silna porucha, na internete upozornovat na gramatiku
Aiden
Darca
Darca

tak vieš čo, kvôli tebe som si nahodil aj slovenskú klávesnicu a pri komunikácii s tebou, budem písať aj s diakritikou ;)

ale dám ti K+...možno nakoniec začnem písať s diakritikou častejšie...napríklad aj na zahraničných fórach :wink:
i keď...snáď im nebude vadiť, keď budem písať foneticky :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Kosh napísal: a preukazal si rovnaky nedostatok myslenia ako axXis( :D ) - clovek, co si vsima gramatiku inych vramci svojej uchylky, a clovek co to ma v popise prace - rozdiel nevidis??? to je presne to, ze pedofil si vsima male deti vramci svojej uchylky, ale pediater to robit musi - a ty aj axXis to davate na jednu uroven - uchylku a serioznu pracu (samozrejme netvrdim ze pedofilia je rovnake ako upozornovanie na gramatiku, je to len vase prirovnavanie osobnej angazovanosti vramci volneho casu a profesne zameranie, na jednu uroven)
Ja viem co si chcel napisat, ale zda sa, ze Ty si akosi nepochopil, ze ludia, ktori maju cokolvek s gramatikou z povolania to nerobia len tak od Boha a hadam to aj bude mat nejaky ten zmysel.....
A ked uz tu tolko rozpravas o tom, ze mas gramatiku na haku a je nepotrebna a tak. Nemyslis, ze by bolo jednoduchsie a rozumnejsie naucit sa ten nominativ PL.? V jednom prispevku si toto pravidlo porusil aspon patkrat. Vazne by Ti ublizilo keby si dal na to pozor?
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

ano, vazne by mi ublizilo, ak by som sa nejaky nominativ naucil, preco by som to robil??? ako som uz nie raz napisal, ja mam ine veci na ucenie, nie nejaku gramatiku, bohato mi staci ze ked ja nieco napisem, tak protistrana rozumie zmyslu
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Pre mňa je nedôležité IQ ale pomer medzi ním a EQ :P
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

v jednom teste mi vyslo 145...nesmejte sa prosim je to pravda...ale IQ neni vsetko pravdaze, a to ze niekomu vyjde mensie IQ neznamena ze je sprosty ale len ze proste nema az tak logicke myslenie a moze byt ze v inom vynika. ja mam napr nie prilis dobru pamat....a vobec celkovo tieto testy apod sa mi zdaju zbytocne, nic to cloveku neda a aj tak ludi treba posudzovat radsej podla toho ze ked s nimi sme tak vidime aki su ci su dobri/zli, mudri/blbi atd a nie podla debilnych testov, pls neukamenujte ma za moj nazor
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

hm ten test na psychoteste je "normalny" :? lebo ja som dal IQ 136 v pohode, a kamarati davali nad 140.. co ja viem... :?
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

Kosh napísal:ano, vazne by mi ublizilo, ak by som sa nejaky nominativ naucil, preco by som to robil??? ako som uz nie raz napisal, ja mam ine veci na ucenie, nie nejaku gramatiku, bohato mi staci ze ked ja nieco napisem, tak protistrana rozumie zmyslu
vobec to tak nie je. ja ked citam nejaky text kde dotycny pise ako zabrzdeny tak si ho aj hned zaskatulkujem. Tak ako si neprdnes v spolocnosti tak nebudes pisat ako mantak v pisomnej forme komunikacie.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

mastermind napísal:vobec to tak nie je. ja ked citam nejaky text kde dotycny pise ako zabrzdeny tak si ho aj hned zaskatulkujem. Tak ako si neprdnes v spolocnosti tak nebudes pisat ako mantak v pisomnej forme komunikacie.
tak tak :)
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

mastermind - praveze to je vizitka tvojej osobnosti, ze si skatulkujes ludi podla ich pisomneho prejavu na internete

ja napriklad ak citam na internete, ako niekto niekomu vycita gramatiku, a pritom nepise sam spravne, tak si poviem, ze to je riadny ***** - ak chces niekomu vycitat gramatiku a sam nepises spravne, to je znacna porucha psychiky
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Kosh napísal:mastermind - praveze to je vizitka tvojej osobnosti, ze si skatulkujes ludi podla ich pisomneho prejavu na internete

ja napriklad ak citam na internete, ako niekto niekomu vycita gramatiku, a pritom nepise sam spravne, tak si poviem, ze to je riadny ***** - ak chces niekomu vycitat gramatiku a sam nepises spravne, to je znacna porucha psychiky
Nie je skatulkovanie ked si niekto pomysli ze si primitiv ked nevies aspon ako tak gramatiku vzhladom na to ze je to jeden z vonkajsich prejavov tvojej inteligencie....
Tak ako ta ini hodnotia podla tvojho spravania sa alebo stylu obliekania tak aj podla gramatiky.
Som zvedavy ako by reagoval zamestnavatel keby si v tvojom zivotopise precital : bidlisko alebo nieco podobne.
IQ je skratka o inteligencii a tam gramatika rozhodne patri ak chces davat najavo, aky si clovek, tak chod pomahat inym cez vianoce a ani to nemusis hovorit inym pretoze si natolko inteligentny ze to nemusis roztrubovat na cele forum aky si ty samaritan.
Hawk
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

rozlisujme IQ = inteligencny kvocient a inteligenciu ...mnohi pouzivame slovo inteligentny namiesto bystry/dôvtipný alebo este daco ..tu je problem kosh si mysli ze IQ je to iste ako ta "hovorova" inteligencia o ktorej tu vravi ale to je blbost ..ak to aspon jeden clovek pochopi budem rad :lol:
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Martin44- :D ja nemozem, dalsi pise o gramatike na internete a sam nepise spravne - a taktiez nedokazes rozlisit oficialny pisomny prejav (vedecka praca, zivotopis, pracovna sprava o niecom) a neformalny pisomny prejav na internete?

SRneC - inteligencny kvocient vyjadruje, zjednodusene povedane, ze ked prijdes do styku s 1000 ludmi, od kolkych si ty inteligentnejsi. ja napriklad som podla obrazku

Kód: Vybrať všetko

http://sk.wikipedia.org/wiki/Obrázok:IQ_curve.png
inteligentnejsi ako cca 940 ludi s tych 1000

a neviem co myslis tym hovorova inteligencia -

Vo všeobecnosti sa za kladné prejavy inteligencie považuje najmä rýchla a správna orientácia v nových situáciách, ktorá sa zakladá na rýchlom postrehu, správnom zhodnotení potrebných informácii a na vyvodení správnych záverov; ďalej je to všímavosť, chápavosť, logickosť, kritickosť, originálnosť, schopnosť odhaľovať jemné, skryté, ťažko postrehnuteľné súvislosti a vzťahy, podobnosti a rozdiely; všestrannosť a schopnosť záujmov, nenásytná zvedavosť, bohatý slovník a presné stručné vyjadrovanie.
- cize v skratke presne to co som vyssie napisal

takze zhrnutie - moja hodnota iq vyjadruje to, od kolkych ludi som lepsi vo vyssie uvedenych situaciach - ktore su potrebne v kazdom lepsom zamestnani

p.s. adresa obrazka je v code, pretoze znacka Img mi nechcela adresu zozrat, tak isto ked som ju napisal ako zivy link, tak mi to zasa tento forum system nezobrazil spravne
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Kosh napísal: ja napriklad som podla obrazku

http://sk.wikipedia.org/wiki/Obrázok:IQ_curve.png
inteligentnejsi ako cca 940 ludi s tych 1000
tato veta to vazne potvrdzuje :roll:
A mohol by si prosim Ta napisat tie chyby Martina44 okrem par ciarok?
Aiden
Darca
Darca

uz to aj mne pisal vyssie...chyba mu diakritika :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Aiden napísal:uz to aj mne pisal vyssie...chyba mu diakritika :D
No tak nech sa poserie...
ja som predtym nez som zacal nejako viac programovat skoro vobec nepisal a v programoch si tej diakritiky velmi neuzijes...tak som si zvykol pisat bez nej, ale ked ju potrebujem tak pisem aj s nou. Nechapem preco mu zalezi prave na diakritike, to je uplna capina.

Preco mam pocit, ze cim viac tu to svoje giganticke IQ obhajuje tym ho ma mensie? :roll:
Napísať odpoveď