AKE MATE IQ ????

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Vase IQ ?

do 90
13
5%
90-110
17
6%
110-130
149
52%
130-140
68
24%
140 a vyse-Genius :)
38
13%

Celkom hlasov: 285

Aiden
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Aiden »

axXis napísal:Preco mam pocit, ze cim viac tu to svoje giganticke IQ obhajuje tym ho ma mensie? :roll:
naozaj treba odpovedat? ;)
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

lol, ja tu neobhajujem svoje iq - a axXis - naozaj posobis ako uplny ***** , na diakritiku som ho upozornil len preto, lebo mna upozornil na gramatiku - a ak clovek nepouziva diakritiku, tak logicky nemoze pisat spravne gramaticky, pretoze slovo Muž napriklad slovencina pozna, ale slovo Muz slovencina nepozna, pretoze diakritika je dolezity zaklad slovenciny

cela tato diskusia zacala o tom ze som par jednoduchych jedincov zacal upozornovat, ze iq sa neprejavuje gramatickym / matematickym / vedomostnym prejavom, ale niecim uplne iny (vid moja citacia trosku vyssie) - pretoze aj uplne negramotny pocerny spoluobcan moze mat iq 160 a nemusi vediet pisat, citat, pocitat, nic

a potom ma tu niekto, kto nepise sam gramaticky spravne, upozornovat na gramatiku

takze axXis - ty tu vidis obhajovanie mojho iq, no, vies co sa vravi o ludoch, co vidia veci tam, kde niesu (ano, hovori sa im blazni)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

kosh chcel som tym povedat ze mozes mat genia 160+ IQ a napise kacycka namiesto kačička

je to sice extrem ale podla pisomneho prejavu tiez nemas 100% istotu o tom aky je clovek
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Kosh napísal:Martin44- :D ja nemozem, dalsi pise o gramatike na internete a sam nepise spravne - a taktiez nedokazes rozlisit oficialny pisomny prejav (vedecka praca, zivotopis, pracovna sprava o niecom) a neformalny pisomny prejav na internete?
ano lebo moj prejav je plny chyb :roll:

Je ine nepouzivat diakritiku a ine byt ko*ot.
BossKiller
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa BossKiller »

Ta stranka psychotest asi nefunguje lebo ked dam vyhodnotit nic sa nestane
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Martin44 - ak si to myslel na seba, ze ty si kok****, tak to suhlasim, pretoze tvoj pisomny prejav nemoze byt gramaticky spravny bez diakritiky - NIKDY - a pokial toto nechapes, neviem ako si mohol vychodit zakladnu skolu - a ze este mas tu drzost niekomu papulovat kvoli gramatike, no nemam slov. - to ako keby alkoholik vravel inemu alkoholikovi ze nema pit alkohol
Zajačik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zajačik »

haha :lol: To sa dá mať IQ pod 90? :-D nechápem..

Tak či onak neviem či sa mýlim, ale neni genialita nad 150?
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

da sa, iq tusim 70 - 90 je hranicne pasmo medzi postihnutim a "normalnostou" - najtazsie postihnutia su okolo 10 - 20 bodov - a ano, genialita je az nad 150 :D
Zajačik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zajačik »

Kosh napísal:da sa, iq tusim 70 - 90 je hranicne pasmo medzi postihnutim a "normalnostou" - najtazsie postihnutia su okolo 10 - 20 bodov - a ano, genialita je az nad 150 :D
noo napríklad Erik z vyvolených mal IQ nejak 53 čo je hodnotené ako debilita :lol:
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Kosh napísal:Martin44 - ak si to myslel na seba, ze ty si kok****, tak to suhlasim, pretoze tvoj pisomny prejav nemoze byt gramaticky spravny bez diakritiky - NIKDY - a pokial toto nechapes, neviem ako si mohol vychodit zakladnu skolu - a ze este mas tu drzost niekomu papulovat kvoli gramatike, no nemam slov. - to ako keby alkoholik vravel inemu alkoholikovi ze nema pit alkohol
Keby si trosku rozmyslal, zistil by si hocikde na internete ze gramatika a interpunkcia je rozdiel... a ked zapnes aj druhe koliesko, ktore mas tak zistis ze to bude aj preto, lebo sa to aj rozne vola.

Takze si odpust poznamky papulovat a podobne a nauc sa rozlisovat veci typu : cierna a tmavomodra.
^_^ rofl :coffee:
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

OT: kde sa to da urobit? dik ;)
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

pershing napísal:OT: kde sa to da urobit? dik ;)
http://www.psychotest.sk/index.php?t_kategoria=1
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Ak chces skutocny IQ test tak to jedine ces spolocnost Mensa.
Je to spoplatnene a malo by sa to robit 5 dni za sebou tusim a priemer tych dni by malo dat tvoje IQ.
Mephy
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mephy »

obrazkovy test mi hodil 132 bodov :oops:
na normalnom sa pracuje :wink:
sKoReC
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sKoReC »

urobil som si test z viacerých aspektov a vyšlo mi v priemere 135-140 :shock:
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

obrazkovy 121 som spokojny aj ked sa tomu neda na 100% dôverovať
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

hej ked vam poviem toto, predvcerom mi kamarat priniesol iq test, ktory robil v mense a ked mi ho vyhodnotil, tak sme skoro padli zo stolicky. vyslo mi 153, ale neverim tomu velmi, to je uz aj na mna vela :lol: ked som nieco nevedel, tak som tipol a mozno som to tipoval dobre. ale lepsie znie 153 ako 132, co som uvadzal o par stran predtym :D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ja som bol raz u psychologa s kamosom, koli testu tak sme si spravili az 2 testy, bola sranda ked nam povedal vysledky, ja som mal 121 v prvom teste a 123IQ v druhom. :)
mik3e
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mik3e »

GothaR napísal:Ja som robil najprv IQ test naroda a tam mi vyslo nieco okolo 130, potom u psychologicky, kde boli ulohy z akzdej oblasti(matematika, slova, pamat, obrazky...) a vyslo mi este viac :lol: asi tak 135
Rozdiel je v tom, že ten IQ Test národa v skutočnosti nebol test IQ ale EQ. :lol: :lol:
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

robil som 3 posebe iduce testy a bolo to ze dost narocne...
1 test sa skladal cisto z technickej predstavivosti (mas 5 obrazkov a mas vybrat 1 co tam nepatri) otazok bolo 80.Bolo to celku easy mal som 138
2.test bol kapanek narocnejsi,bol zalozeny na pamet (30sekund a mas si zapamatat vela informacii,potom mas odpovedat) bolo 30 otazok.Mal som 62
3.test bol klinec do rakve (bolo to porovnavanie a priradovanie 6 predmetov pricom predmety boli:gulicka,spendlik,Zem,ruka,auto,zosit)
zdanlivo lahky test na ktory odpovedate iba ANO-NIE ,ale mate 150 otazok na ktore mate 300sekund cize 2sek na jednu otazku a to hned po 2 narocnom teste...

Otazky boli typu:Je spendlik vacsi ako gulicka?Je gulicka mensia ako spendlik? atd....garantujem vam ze pri 30 otazke mate dost !
vysledne IQ som mal 122 pri 19rokoch...Strasne by som bol zvedavy ci by ste potom mali take cisla jak tu davate ze 130 a viac
:lol:
Napísať odpoveď