naozaj treba odpovedat?axXis napísal:Preco mam pocit, ze cim viac tu to svoje giganticke IQ obhajuje tym ho ma mensie?
AKE MATE IQ ????
-
Kosh
King
- Kontaktovať používateľa:
lol, ja tu neobhajujem svoje iq - a axXis - naozaj posobis ako uplny ***** , na diakritiku som ho upozornil len preto, lebo mna upozornil na gramatiku - a ak clovek nepouziva diakritiku, tak logicky nemoze pisat spravne gramaticky, pretoze slovo Muž napriklad slovencina pozna, ale slovo Muz slovencina nepozna, pretoze diakritika je dolezity zaklad slovenciny
cela tato diskusia zacala o tom ze som par jednoduchych jedincov zacal upozornovat, ze iq sa neprejavuje gramatickym / matematickym / vedomostnym prejavom, ale niecim uplne iny (vid moja citacia trosku vyssie) - pretoze aj uplne negramotny pocerny spoluobcan moze mat iq 160 a nemusi vediet pisat, citat, pocitat, nic
a potom ma tu niekto, kto nepise sam gramaticky spravne, upozornovat na gramatiku
takze axXis - ty tu vidis obhajovanie mojho iq, no, vies co sa vravi o ludoch, co vidia veci tam, kde niesu (ano, hovori sa im blazni)
cela tato diskusia zacala o tom ze som par jednoduchych jedincov zacal upozornovat, ze iq sa neprejavuje gramatickym / matematickym / vedomostnym prejavom, ale niecim uplne iny (vid moja citacia trosku vyssie) - pretoze aj uplne negramotny pocerny spoluobcan moze mat iq 160 a nemusi vediet pisat, citat, pocitat, nic
a potom ma tu niekto, kto nepise sam gramaticky spravne, upozornovat na gramatiku
takze axXis - ty tu vidis obhajovanie mojho iq, no, vies co sa vravi o ludoch, co vidia veci tam, kde niesu (ano, hovori sa im blazni)
-
Martin44
Professional
ano lebo moj prejav je plny chybKosh napísal:Martin44-ja nemozem, dalsi pise o gramatike na internete a sam nepise spravne - a taktiez nedokazes rozlisit oficialny pisomny prejav (vedecka praca, zivotopis, pracovna sprava o niecom) a neformalny pisomny prejav na internete?
Je ine nepouzivat diakritiku a ine byt ko*ot.
-
BossKiller
Amateur
-
Kosh
King
Martin44 - ak si to myslel na seba, ze ty si kok****, tak to suhlasim, pretoze tvoj pisomny prejav nemoze byt gramaticky spravny bez diakritiky - NIKDY - a pokial toto nechapes, neviem ako si mohol vychodit zakladnu skolu - a ze este mas tu drzost niekomu papulovat kvoli gramatike, no nemam slov. - to ako keby alkoholik vravel inemu alkoholikovi ze nema pit alkohol
-
Martin44
Professional
Keby si trosku rozmyslal, zistil by si hocikde na internete ze gramatika a interpunkcia je rozdiel... a ked zapnes aj druhe koliesko, ktore mas tak zistis ze to bude aj preto, lebo sa to aj rozne vola.Kosh napísal:Martin44 - ak si to myslel na seba, ze ty si kok****, tak to suhlasim, pretoze tvoj pisomny prejav nemoze byt gramaticky spravny bez diakritiky - NIKDY - a pokial toto nechapes, neviem ako si mohol vychodit zakladnu skolu - a ze este mas tu drzost niekomu papulovat kvoli gramatike, no nemam slov. - to ako keby alkoholik vravel inemu alkoholikovi ze nema pit alkohol
Takze si odpust poznamky papulovat a podobne a nauc sa rozlisovat veci typu : cierna a tmavomodra.
^_^ rofl
-
RoQa
Darca
http://www.psychotest.sk/index.php?t_kategoria=1pershing napísal:OT: kde sa to da urobit? dik
hej ked vam poviem toto, predvcerom mi kamarat priniesol iq test, ktory robil v mense a ked mi ho vyhodnotil, tak sme skoro padli zo stolicky. vyslo mi 153, ale neverim tomu velmi, to je uz aj na mna vela
ked som nieco nevedel, tak som tipol a mozno som to tipoval dobre. ale lepsie znie 153 ako 132, co som uvadzal o par stran predtym 
-
MP4-27
Guru wannabe
robil som 3 posebe iduce testy a bolo to ze dost narocne...
1 test sa skladal cisto z technickej predstavivosti (mas 5 obrazkov a mas vybrat 1 co tam nepatri) otazok bolo 80.Bolo to celku easy mal som 138
2.test bol kapanek narocnejsi,bol zalozeny na pamet (30sekund a mas si zapamatat vela informacii,potom mas odpovedat) bolo 30 otazok.Mal som 62
3.test bol klinec do rakve (bolo to porovnavanie a priradovanie 6 predmetov pricom predmety boli:gulicka,spendlik,Zem,ruka,auto,zosit)
zdanlivo lahky test na ktory odpovedate iba ANO-NIE ,ale mate 150 otazok na ktore mate 300sekund cize 2sek na jednu otazku a to hned po 2 narocnom teste...
Otazky boli typu:Je spendlik vacsi ako gulicka?Je gulicka mensia ako spendlik? atd....garantujem vam ze pri 30 otazke mate dost !
vysledne IQ som mal 122 pri 19rokoch...Strasne by som bol zvedavy ci by ste potom mali take cisla jak tu davate ze 130 a viac

1 test sa skladal cisto z technickej predstavivosti (mas 5 obrazkov a mas vybrat 1 co tam nepatri) otazok bolo 80.Bolo to celku easy mal som 138
2.test bol kapanek narocnejsi,bol zalozeny na pamet (30sekund a mas si zapamatat vela informacii,potom mas odpovedat) bolo 30 otazok.Mal som 62
3.test bol klinec do rakve (bolo to porovnavanie a priradovanie 6 predmetov pricom predmety boli:gulicka,spendlik,Zem,ruka,auto,zosit)
zdanlivo lahky test na ktory odpovedate iba ANO-NIE ,ale mate 150 otazok na ktore mate 300sekund cize 2sek na jednu otazku a to hned po 2 narocnom teste...
Otazky boli typu:Je spendlik vacsi ako gulicka?Je gulicka mensia ako spendlik? atd....garantujem vam ze pri 30 otazke mate dost !
vysledne IQ som mal 122 pri 19rokoch...Strasne by som bol zvedavy ci by ste potom mali take cisla jak tu davate ze 130 a viac