Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je 21 Jún 2019, 1:36



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 244 ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Ďalšia

Choď na stránku
Ake mate Teploty??
Hľadať:
Facebook Twitter Vybrali Sme  
 
Autor Správa
Light Professional
Light Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 9.1.2010
Príspevky: 786
Bydlisko: NZ
Karma: Mínusko
Príspevok Ake mate Teploty??
Dobry vecer!

Informujem teploty ze vsetko je ok?

Cpu jadro 1 skoci aj na 55 stupnov,,

intel Q8300 2.5ghz
intel dq35mpe
chladic alpine 7
gpu asus 8800gts 640mb
forton 500w
1.5gb ram

chladic na cpu ide na 2450 RMP

Os je tam Windows vista home basic 32 bit, dakujem


Prílohy:
Poznámka: moj pc

Poznámka: moj pc 2 :)

02 Máj 2010, 21:54
Profil  Skype  Pokec  
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.5.2005
Príspevky: 15251
Bydlisko: Hnúšťa
Karma: Level +6
Príspevok Re: Teploty
jj teploty máš úplne okay...


02 Máj 2010, 22:36
Profil  WWW
Light Professional
Light Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 9.1.2010
Príspevky: 786
Bydlisko: NZ
Karma: Mínusko
Príspevok Re: Teploty
jj diky K :plus: a teraz som meral a v izbe je 35 stupnov :)

a ten dioda gpu je co? :)


02 Máj 2010, 22:38
Profil  Skype  Pokec  
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.5.2005
Príspevky: 15251
Bydlisko: Hnúšťa
Karma: Level +6
Príspevok Re: Teploty
To je teplota GPU, alebo Graphics Processing Unit, "procesor" grafickej karty. Obvykle máš čidlá na pamätiach, vnútre [diod] a povrchu jadra grafickej karty + prostredie, Tebe to ukazuje asi vnútro grafického jadra. Teplota je na 8800 GTS stará revízia a jadro [640 MB verzia, nová je G92 [512 a 1024] dobrá. Takže nerieš, možno by som prevzdušnil skrinku pár vetrákmi, ak to tak nemáš už spravené. Predok nasávanie, bočnica nasávanie, zad skrinky výfuk a ak dovoluje tak vrch skrinky výfuk.


02 Máj 2010, 23:14
Profil  WWW
Light Professional
Light Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 9.1.2010
Príspevky: 786
Bydlisko: NZ
Karma: Mínusko
Príspevok Re: Teploty
mam tam nejake vetraky, fotku mas tam hore :) diky


02 Máj 2010, 23:33
Profil  Skype  Pokec  
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.5.2005
Príspevky: 15251
Bydlisko: Hnúšťa
Karma: Level +6
Príspevok Re: Teploty
jj to +- stačí, aj keď otvorená bočnica airflowu neprispieva, teploty máš allright :)


02 Máj 2010, 23:51
Profil  WWW
Light Professional
Light Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 9.1.2010
Príspevky: 786
Bydlisko: NZ
Karma: Mínusko
Príspevok Re: Teploty
jj diky :) staré G80 jadra su ako pekáč, ale dá sa :D


03 Máj 2010, 0:05
Profil  Skype  Pokec  
Medium Expert
Medium Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 12.11.2009
Príspevky: 114
Karma: Neutrál
Príspevok Re: Teploty
zdravím je toto v poriadku? je to v evereste chyba? procesor mám AMD Athlon x64 black edition dualcore 2800MHz


Prílohy:


03 Máj 2010, 9:08
Profil  
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.5.2005
Príspevky: 15251
Bydlisko: Hnúšťa
Karma: Level +6
Príspevok Re: Teploty
cuciny ten CPU Ti ukazuje zle, skús iný program, ak máš intel, tak napríklad Core temp, alebo speedfan na všetky CPU. Disky máš celkom okay, ale keby mali o 5 stupňov menej, nič by sa nestalo :)


03 Máj 2010, 11:06
Profil  WWW
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.6.2008
Príspevky: 8566
Bydlisko: pod železničným mostom
Karma: Level +6
Príspevok Re: Teploty
...a ja?...


Prílohy:

03 Máj 2010, 11:21
Profil  WWW
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 15.4.2010
Príspevky: 4205
Bydlisko: Kolárovo
Karma: Level +2
Príspevok Re: Teploty
ta teplota je dobra


03 Máj 2010, 14:07
Profil  WWW
Light Professional
Light Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 9.1.2010
Príspevky: 786
Bydlisko: NZ
Karma: Mínusko
Príspevok Re: Teploty
jj su dobré teploty :)


03 Máj 2010, 14:51
Profil  Skype  Pokec  
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 4.12.2006
Príspevky: 2529
Bydlisko: LM / Brno
Karma: Level +5
Príspevok Re: Teploty
nepoznáte nejaký program, ktorý by mi spravil graf teploty a uložil to niekde?


03 Máj 2010, 15:15
Profil  Skype  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 15.4.2010
Príspevky: 4205
Bydlisko: Kolárovo
Karma: Level +2
Príspevok Re: Teploty
Zdravim.
Mam nasledovnu GPU:
Vlastnosti graf. procesora:
Grafická karta Asus EN7300GS/HTD
Kódový názov GPU G72GS (PCI Express x16 10DE / 01DF, Rev A1)
GPU takt 552 MHz (pôvodný: 550 MHz)
Takt pamäte 270 MHz (pôvodný: 270 MHz)


a teploty pri netovani mam okolo 60 stupnov. Je to normalne? Pri hrach neviem aku teplotu dostahne, kedze sa nehram na pC... Dakujem


03 Máj 2010, 15:25
Profil  WWW
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.5.2005
Príspevky: 15251
Bydlisko: Hnúšťa
Karma: Level +6
Príspevok Re: Teploty
BiGTomEE - ide o to akú máš teplotu prostredia, ako máš vetranú skrinku a aký máš chladič na tej VGA. Avšak 7300 by mal schladiť aj pasív a teplotu máš normálnu ak tam máš ten malý stockový chladič. Ten jej vetrák je príliš malý, na to aby ju schladil nejako kvalitnejšie, aj keď je to len low-endová grafika...

Shwollo speedfan robí graf, ale vyexportovať ide len cez printscreen...:?


03 Máj 2010, 15:27
Profil  WWW
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 4.12.2006
Príspevky: 2529
Bydlisko: LM / Brno
Karma: Level +5
Príspevok Re: Teploty
prečo mi speedfan nezobrazí teplotu grafiky?


Prílohy:

03 Máj 2010, 16:10
Profil  Skype  
Light Professional
Light Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 9.1.2010
Príspevky: 786
Bydlisko: NZ
Karma: Mínusko
Príspevok Re: Teploty
aj mne neukazuje rmp na cpu :) ani everest neukazuje??


Prílohy:
Poznámka: speedfan

03 Máj 2010, 16:13
Profil  Skype  Pokec  
Medium Expert
Medium Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 12.11.2009
Príspevky: 114
Karma: Neutrál
Príspevok Re: Teploty
uplink píše:
cuciny ten CPU Ti ukazuje zle, skús iný program, ak máš intel, tak napríklad Core temp, alebo speedfan na všetky CPU. Disky máš celkom okay, ale keby mali o 5 stupňov menej, nič by sa nestalo :)


je to v evereste chyba? procesor mám AMD Athlon x64 black edition dualcore 2800MHz


03 Máj 2010, 20:52
Profil  
Light Professional
Light Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 9.1.2010
Príspevky: 786
Bydlisko: NZ
Karma: Mínusko
Príspevok Re: Teploty
cuciny píše:

je to v evereste chyba? procesor mám AMD Athlon x64 black edition dualcore 2800MHz


ano moze to byt,skus ten novsy typ,,, nie ten 5.50 :)


03 Máj 2010, 21:00
Profil  Skype  Pokec  
Medium Expert
Medium Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 12.11.2009
Príspevky: 114
Karma: Neutrál
Príspevok Re: Teploty
bakusgabor píše:

ano moze to byt,skus ten novsy typ,,, nie ten 5.50 :)


som pozrel aj v SpeedFane 4.40 a je tam tá istá hodnota procesora 79C° :smt081 :smt081 pritom jadrá maju 16C°


03 Máj 2010, 21:12
Profil  
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 244 ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Ďalšia

Choď na stránku


Kto je on-line 
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. © Hojko 2004-2016
[ Time : 0.219s | 14 Queries | GZIP : On ]