a dozivotnej zarukyparacentesis napísal:Tak nevim. Srovnaval jsem je s Portama Pro a jediny rozdil, ktereho jsem si vsiml, byla absence comfort zony.
Ake sluchatka????
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Sennheiser eH150
Preboha ne!!! Nemaju nastavitelny hlavovy most!!JurijRubanov napísal:A čo by ste povedali na toto: Sennheiser eH150. Je to za tu cenu dobrá kúpa? Rozsah 18Hz-18kHz. A stoja okolo 1300sk.Kód: Vybrať všetko
http://www.sennheiser.sk/produkty/sluchadla/evolution/eh150.html
-
paracentesis
VIP
-
makaveli
King
tak mozno tam ta zaruka je, dajme tomu, ale myslis ze bude fungovat tak ako u kossov..? vies ako, aj napr. na niektore sd skarty, usb kluce atd je dozivotna zaruka, ale ked to donesies zlomene na polovicu, pochybujem, ze ti to vymenia za nove (ako kossy)...paracentesis napísal:No na krabicce od sluchatek je uvedeno "Lifetime Warranty". Nechci uvadet nejake mylne informace, sam jsem to jeste neodzkousel, ale vzhledem k tomu, ze Emgeton je ceska firma tak by to s tou zarukou zase takovy nesmysl byt nemuselo.
-
paracentesis
VIP
Mno to je mozne, fakt nevim.makaveli napísal:tak mozno tam ta zaruka je, dajme tomu, ale myslis ze bude fungovat tak ako u kossov..? vies ako, aj napr. na niektore sd skarty, usb kluce atd je dozivotna zaruka, ale ked to donesies zlomene na polovicu, pochybujem, ze ti to vymenia za nove (ako kossy)...
Na druhou stranu, za tu cenu ... ?
-
t0m4s3
Admin
"Lifetime Warranty" castokrat znamena 5rokov alebo do konca zivota zakaznika, plati to co pride skorparacentesis napísal:No na krabicce od sluchatek je uvedeno "Lifetime Warranty". Nechci uvadet nejake mylne informace, sam jsem to jeste neodzkousel, ale vzhledem k tomu, ze Emgeton je ceska firma tak by to s tou zarukou zase takovy nesmysl byt nemuselo.
-
makaveli
King
no to je tiez pravda, 490 ceskych...paracentesis napísal:Mno to je mozne, fakt nevim.
Na druhou stranu, za tu cenu ... ?
ok, ale predsa skonci zivot zakaznika, tovar si zoberie niekto druhy a on je teraz zakaznik... teda ak to nie je na nejaky certifikat na meno. u kossov plati ktora varianta, 5 rokov, zivot zakaznika, alebo...?t0m4s3 napísal:"Lifetime Warranty" castokrat znamena 5rokov alebo do konca zivota zakaznika, plati to co pride skor
-
seth82
Darca
Ja som to s tym, ze creative som nepocul, myslel ironicky. Uz som sa toho napocuval pomerne dost, osobne, v posluchovniach, u kamaratov a tak. Pomer cena/vykon je u Creative jasna, avsak dajme tomu za cenu 1000 sk kupis uz aj Sennheisery alebo AKG. K tym SparkPlugom - ja som z 90% pisal vsetko o Porta Pro. Spark Plug su o dost nizsie v rebricku, aj cenovom, takze nemozu mat dokonaly zvuk. A ja som uz pisal ze pocuvam Soundtracky, co je pomerne narocna hudba na kvalitu a s Porta Pro som maximalne spokojny, a to som mal Philips, Sony, Panasonic, Sennheiser, Creative som pocul tiez a mal som pozicane aj Shure a aj Grado,vyslo mi vsak, ze Porty Pro su zvukovo jednoducho najlepsie...takze tak.Dieg0 napísal:S tym slovnikom som to nemyslel zle.Jasne nevravim ze Creative su najlepsie sluchadla...atd..
-
marceln
Medium Expert
kossy su kvalitne sluchatka so silnejsimi bassmi teda sa netreba bat ze si ich odpalis pri silnejej hlasitosti, ci uz porta pro alebo do uší spark plug
kvalita urcite perfektna
sennheisery su sluchatka taktiez kvalitne , so spravnym podanim vysok aj bassov
ak investujes do hocktorych urcite neolutujes, samozrejme ak sa bavime o sluchadlach vo vyssej cene.. mne su najsympatickejsie koss sparkplug, sice senny su mozno presnejsie, ale kossy su mi sympatickejsie, systemom izolacie zvuku
kvalita urcite perfektna
ak investujes do hocktorych urcite neolutujes, samozrejme ak sa bavime o sluchadlach vo vyssej cene.. mne su najsympatickejsie koss sparkplug, sice senny su mozno presnejsie, ale kossy su mi sympatickejsie, systemom izolacie zvuku
-
jin
VIP
K tomu systemu izolacie: pri SparkPlug sa mi stalo, ze pocuvanie hudby rusilo caste praskanie molitanu v usiach pri tom ako sa prisposobovali premenlivemu tvaru ucha..mozno sa vam to nestalo, ale mna to rusilo...marceln napísal:kossy su kvalitne sluchatka so silnejsimi bassmi teda sa netreba bat ze si ich odpalis pri silnejej hlasitosti, ci uz porta pro alebo do uší spark plug
kvalita urcite perfektna
-
jin
VIP
Mohol bz si vzskusat v tejto cenovej hladine aj AKG K27i, SH - HD205, PortaPro a este mnoho modelov, na ktore si nespomenemrastignac napísal:sa spytam inak z toho co tu pisete to je nejak tak ze v takej cene do 2000 Skk su najlepsie Koss Porta pro?
Inak idem kupovat AKG K27i, takye ak mate niekto dake pripomienky/podnety/navrhy, tak smelo piste
-
kukiak
Addict
teda to sa mi nestalo, zapichnem ich tam, pridrzim kym sa neroztiahnu a mozem robit co chcem a nevypadnu ani sa nepohnu... "premenlivemu tvaru ucha", hehe ucho nejak meni tvar ?:) MOzna to bude tym ze mam klasicke Plugy a velku velkost tej peny (ano mam velke usijin napísal:K tomu systemu izolacie: pri SparkPlug sa mi stalo, ze pocuvanie hudby rusilo caste praskanie molitanu v usiach pri tom ako sa prisposobovali premenlivemu tvaru ucha..mozno sa vam to nestalo, ale mna to rusilo...
-
jin
VIP
noo..ne tak premenliby..ale myslim ze ked sa pohybujes, tak mykas kablikmi a sluchatka sa mozu hybat..neviem..mne pukalikukiak napísal:teda to sa mi nestalo, zapichnem ich tam, pridrzim kym sa neroztiahnu a mozem robit co chcem a nevypadnu ani sa nepohnu... "premenlivemu tvaru ucha", hehe ucho nejak meni tvar ?:) MOzna to bude tym ze mam klasicke Plugy a velku velkost tej peny (ano mam velke usi)
-
seth82
Darca
Kup ich,kup,bol som vcera u Richer Sounds a vypocul som si ich..Vybral som si SACD soundtrack k Star Trek Motion Picture,bol som dost prekvapeny,s akou lahkostou to podali.Pocuval som to z playera McIntosh,to je neutralny a kvalitny zdroj.Ja som sa vsak rozhodol pre Grado,k pocitacu.Ale Akg su spicka.jin napísal:Mohol bz si vzskusat v tejto cenovej hladine aj AKG K27i, SH - HD205, PortaPro a este mnoho modelov, na ktore si nespomenem![]()
Inak idem kupovat AKG K27i, takye ak mate niekto dake pripomienky/podnety/navrhy, tak smelo piste
-
jin
VIP
to dawo - pohybujem sa v hudobnej branzi a stretavam sa s dost vela audiofilmi, a osobne si tiez potrpim na zvuku...a som zatial na tom aj fianncne dobre..a vsetky dobre som este neskusal..napr. take AKG K1000, M-Audio IE-30, Stax SRS-2020
to seth82: njn...asi idem zajtra do Platanu kupit...len este neviem kolko stoja
dufam ze do dvoch tacov...
to seth82: njn...asi idem zajtra do Platanu kupit...len este neviem kolko stoja
ani len 1,5kjin napísal:to dawo - pohybujem sa v hudobnej branzi a stretavam sa s dost vela audiofilmi, a osobne si tiez potrpim na zvuku...a som zatial na tom aj fianncne dobre..a vsetky dobre som este neskusal..napr. take AKG K1000, M-Audio IE-30, Stax SRS-2020![]()
to seth82: njn...asi idem zajtra do Platanu kupit...len este neviem kolko stojadufam ze do dvoch tacov...
tak si ich kup, a napis lebo sa mi tiez lubia