Ake topanky do terenu?
Ake topanky do terenu?
potreboval by som si kupit topanky do terenu.. nosim skatove boty ale potrebujem nieco lepsie do snehu.. ale nie zimne topanky.. chcem aby tie topanky som viac vyuzil cez leto na turistiku a chodenie po hore .. take do terenu.. chapete ma dufam nie? .. nejake take kvalitne.. ktore by ste mi poradili? lebo ja sa do takych topankach moc nevyznam
dakujem 
akurát dnes som objednával tieto http://www.adidasshop.sk/outdoor-k_22/a ... 15-z_1923/
kukni do sekcie OUTDOOR, síce ich už veľa nemajú, ale možno chytíš inšpiráciu.
kukni do sekcie OUTDOOR, síce ich už veľa nemajú, ale možno chytíš inšpiráciu.
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Jednoznačne zateplené kanady
, pokiaľ nájdeš dobrého výrobcu s kvalitným prevedením, tak Ti vydržia kľudne aj desaťročie. Ale pre teba nositeľa skejtáčin to môže byť šok/nezvyk - váha, držanie tela, chôdza.
Niečo dostatočne pevné a odolné čo sa týka elegantných pánskych čižiem na zimu asi nezoženieš.
Niečo dostatočne pevné a odolné čo sa týka elegantných pánskych čižiem na zimu asi nezoženieš.
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
EDIT// ted kukam tie adidasi nesu nahodou lady
-
Runes
Addict
inak tak ma napada garmont nagevi sa mi svojho casu lubili
http://www.sportsnow.netshops.sk/mainin ... ductID=424 len ja som ich kukal v tmavom prevedeni
edit// na tumas http://www.trekland.sk/page1240sk.html mimo toho ze v treksporte ti aj poradia inak odporucam zname trekovge obchody ako je hudy treksport a pod vyvaruj sa obchodom ako je Exisport gygasport fiisport tam ti len predaju vec ale neporadia ty predavaci nevedia vobec co predavaju jedina moznost je si tma daco pokukat a potom konzultovat s dakym kto do toho vidi to ja btw niesom
ja mam len take vedomosti ze si viem pre seba vybrat a aj tak sa poradim vzdy s kamaratom co v tom smere je mudrejsi
http://www.sportsnow.netshops.sk/mainin ... ductID=424 len ja som ich kukal v tmavom prevedeni
edit// na tumas http://www.trekland.sk/page1240sk.html mimo toho ze v treksporte ti aj poradia inak odporucam zname trekovge obchody ako je hudy treksport a pod vyvaruj sa obchodom ako je Exisport gygasport fiisport tam ti len predaju vec ale neporadia ty predavaci nevedia vobec co predavaju jedina moznost je si tma daco pokukat a potom konzultovat s dakym kto do toho vidi to ja btw niesom
-
Jeremy
Medium Professional
takze kanady urcite nie pre zaciatocnika... su tazke do hory ale kvalita to je vyhoda
ja odporucam urcite podla toho kolko chces investovat idealne tak do 4 000sk
nepoviem ti znacku to je uz na tebe ale ked pojdes do obchodu chci. Celkokozenne, podrazka vibram, goratex membrana.
odporucam tieto kefasy
urcite do kvalitnejsich nechodt ak chces kvalitu tak hangvagy ale myslim ze ti budu nanic pretoze ti to je zbytocne do narocnejsich terrenov nepojdes
a idealne asi bude pre teba znacka olang. ja som ich mal dva roky stali ma 2500sk a ked sa rozpadli mali v nohach viac ako 1000km a nemozme kriveho slova na ne povedat
ja odporucam urcite podla toho kolko chces investovat idealne tak do 4 000sk
nepoviem ti znacku to je uz na tebe ale ked pojdes do obchodu chci. Celkokozenne, podrazka vibram, goratex membrana.
odporucam tieto kefasy
urcite do kvalitnejsich nechodt ak chces kvalitu tak hangvagy ale myslim ze ti budu nanic pretoze ti to je zbytocne do narocnejsich terrenov nepojdes
a idealne asi bude pre teba znacka olang. ja som ich mal dva roky stali ma 2500sk a ked sa rozpadli mali v nohach viac ako 1000km a nemozme kriveho slova na ne povedat
merrel ano.. garmont, uz nie, jedine stare modely ak zozenies, garmont najnovsie presunuli svoje tovarne do vietnamu ciny atd kde ich siju ryzacke zenicky v tovarnach bez okien.. uz to nieje to co bolo za talinskej vyroby..
ja mam merrely som s nimi spokojny.. este kefas su dobre, najlepsie asi trezety ale to uz je trocha vyssia cenova kategoria, odporucam obchod sportrysy - pp, mikulas a neviem este kde su..
zase olangy som mal aj ja.. a pretekali kde sa dalo
a olangy zase velmi nestavaju na image - vyzeraju grcavo.
ja mam merrely som s nimi spokojny.. este kefas su dobre, najlepsie asi trezety ale to uz je trocha vyssia cenova kategoria, odporucam obchod sportrysy - pp, mikulas a neviem este kde su..
zase olangy som mal aj ja.. a pretekali kde sa dalo
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
garmont ide dole vodou ... zato napr. take Raichle, Merrel, LaSportiva, KayLand, tie si drzia kvalitu ...
... ja som si napr. asi pred styrmi rokmi kupil talianske GRIsport a som nadmieru spokojny, boli za celkom dobru cenu a fakt ze fajn ... este nikdy sa mi do nich nedostala v beznych podmienkach vlhkost, podrazka ma akuratnu tvrdost na chodenie ako po meste tak trekking, lahko sa udrziavaju a hlavne v zime ma uz par krat zachranili pred zahucanim na lade a v prirode pred vyvrtnutym clenkom
... ja som si napr. asi pred styrmi rokmi kupil talianske GRIsport a som nadmieru spokojny, boli za celkom dobru cenu a fakt ze fajn ... este nikdy sa mi do nich nedostala v beznych podmienkach vlhkost, podrazka ma akuratnu tvrdost na chodenie ako po meste tak trekking, lahko sa udrziavaju a hlavne v zime ma uz par krat zachranili pred zahucanim na lade a v prirode pred vyvrtnutym clenkom
Jo jo Garmont su na prd... teda dobre sa v nich chodi ale nevydrzia dlho... (teraz nevravim o vyssich triedach alebo lyziarkach ,tie si myslim ze su stale na slusnej urovni... vyssia trieda t.j. nad 5000sk) ... Merelli odporucam aj ja... sice tiez niesu najlacnejsie ale su makke ako papucky, vynikajuco sa v nich chodi a kvalitka dobra.... Na Trezety davaj bacha... trezeta dava malicko tvrdsie podrazky ako by sa na jednotlive topanky patrilo (napr. z vyssej hikingovej triedy sa Trezety uz kludne mozu radit medzi trekkingove co sa tvrdosti podrazky tika
)
Osobne odporucam nebrat trekingovu triedu ale nieco s makkou gumou, kedze to chces pouzivat aj ako zimne topanky do mesta...makka podrazka sa tolko nesmyka...a ak chces topanky na vecnost tak rozhodne Scarpa.... a na turistiku zas aspon ja som verny LaSportive
a Doporucujem s membranou... ci uz Gore-tex, sympatex alebo e-vent ... na leto su zase vyhodnejsie bez membrany, rychlejsie schnu a su priedysnejsie t.j. nepotia sa v nich tolko nohy a s dobrymi ponozkami je to skutocna pohoda v dobrom pocasi
...
kanady nekupuj... z ocelovej spicky a nevytvarovanej podrazky si akurat dodrbes nohu a naco ti je ocelova spicka ak niesi robotnik? (dobre vlozky stoja okolo 1000 sk
...tak radsej investovat do dobrych topanok...ovsem idealne je oboje
Osobne odporucam nebrat trekingovu triedu ale nieco s makkou gumou, kedze to chces pouzivat aj ako zimne topanky do mesta...makka podrazka sa tolko nesmyka...a ak chces topanky na vecnost tak rozhodne Scarpa.... a na turistiku zas aspon ja som verny LaSportive
a Doporucujem s membranou... ci uz Gore-tex, sympatex alebo e-vent ... na leto su zase vyhodnejsie bez membrany, rychlejsie schnu a su priedysnejsie t.j. nepotia sa v nich tolko nohy a s dobrymi ponozkami je to skutocna pohoda v dobrom pocasi
kanady nekupuj... z ocelovej spicky a nevytvarovanej podrazky si akurat dodrbes nohu a naco ti je ocelova spicka ak niesi robotnik? (dobre vlozky stoja okolo 1000 sk
-
Runes
Addict
toto je ten mudrejsi kamarat co som spominal par prispevkov dozadumicpu napísal:Jo jo Garmont su na prd... teda dobre sa v nich chodi ale nevydrzia dlho... (teraz nevravim o vyssich triedach alebo lyziarkach ,tie si myslim ze su stale na slusnej urovni... vyssia trieda t.j. nad 5000sk) ... Merelli odporucam aj ja... sice tiez niesu najlacnejsie ale su makke ako papucky, vynikajuco sa v nich chodi a kvalitka dobra.... Na Trezety davaj bacha... trezeta dava malicko tvrdsie podrazky ako by sa na jednotlive topanky patrilo (napr. z vyssej hikingovej triedy sa Trezety uz kludne mozu radit medzi trekkingove co sa tvrdosti podrazky tika)
a Doporucujem s membranou... ci uz Gore-tex, sympatex alebo e-vent ... na leto su zase vyhodnejsie bez membrany, rychlejsie schnu a su priedysnejsie t.j. nepotia sa v nich tolko nohy a s dobrymi ponozkami je to skutocna pohoda v dobrom pocasi...
kanady nekupuj... z ocelovej spicky a nevytvarovanej podrazky si akurat dodrbes nohu a naco ti je ocelova spicka ak niesi robotnik? (dobre vlozky stoja okolo 1000 sk...tak radsej investovat do dobrych topanok...ovsem idealne je oboje
Caf misko
-
RATZINGER666
Darca
na raichle zabudni vies ze som uz dvoje reklamoval... tie topanky nevydrzia absolutne nic a normalne sa ti na nich zacne rozpadavat podrazka... a s garmacmi mas pravdu sice tym som nikdy neveril...nordkapp_pb napísal:garmont ide dole vodou ... zato napr. take Raichle, Merrel, LaSportiva, KayLand, tie si drzia kvalitu ...
Mne osobne sa paci tento styl http://www.ski-sport.sk/index.php?do=2& ... oodid=7040