ako dat darček?
No tak ja som mojmu dievcatku dal darcek na narodeniny plysoveho macka .... spravil som to tak ze sme sli na prechadzku do lesa , tam som si ju oprel o strom a sme sa chvilku bozkavaly, a potom som jej povedal nech zavre oci , vytiahol som spod bomberi macka a jemne jej ho prilozil k tvari a povedal nech otvori ocka 
no, ja mam zase strach, ako ten sviatok zvladnem...
totiz to, ja mam hlas stylu rytmusa z kontrafaktu, prizvuk tiez nie bohvie aky na rozpravanie romantickych basni, a keby som povedal vetu, ako tu uz s tou ruzou padla, znelo by to tak smiesne, ze by pre moju lasku boli nakoniec jedinym darcekom ocurane gatky
este v zivote som do oci babe nepovedal len 2 slova bez ostatnych zbytocnych, a to "lubim ta"..neviem, no bojim sa toho, vobec na to nemam hlas, u mna to znie dost nepravdivo, ked to poviem, aj preto taketo vyznania pisem cez sms..
totiz to, ja mam hlas stylu rytmusa z kontrafaktu, prizvuk tiez nie bohvie aky na rozpravanie romantickych basni, a keby som povedal vetu, ako tu uz s tou ruzou padla, znelo by to tak smiesne, ze by pre moju lasku boli nakoniec jedinym darcekom ocurane gatky