ako dlho pockat?
ako dlho pockat?
Ahojte,
Asi pred tyzdom som stretol jedno dievca, zoznamila nas kamaratova frajerka(zuzka), ktore sa mi od zaciatku pacilo. Za ten tyzden sme sa este raz streli na kamaratovej oslave narodenin. Zo zaciatku sme sa najprv len vsetci rozpravali, pili a jedli(klasicka teenagerska party)Neskor sme isli pozerat niake filmy, kde ma zuzka neustale pohanala, aby som sa k nej pritulil a tak, ale ja som sa dost hambil tak som nic neurobil. Neskor sme s tym dievcatoma este s jednym kamaratom vysli von a rozpravali sme sa. Tam cas plynul docela rychlo a asi po 45 min sme zaliezli vsetci naspet, pretoze nam bola zima. Dalsich par hodin sme sa zase len vsetci len skupinovo rozpravali a tak... Nakoniec ked uz boli vsetci unaveny a isli sme si lahnut. Skoncil som v izbe s nou a asi dalsimi 3 ludmi, kde som sa konecne odhodlal k nej pritulit... Bolo to uplne super, ale asi po 20 min som musel ist kontrolovat jedneho kamarata co ma nieke problemi zo srdcom, tak som musel byt pri nom v obyvacke... Na nestastie som si vobec neuvdomil, ze ona prisla do tej obyvacky tiez (neviem ci ju niekdo poslal, alebo ci sla sama) rano sme sa vsetci poodchdzali ja som ju isliel odprevadid na zaztavku a odvtedy na nu niako stale myslim... Toto ma privadza k otazke ci ju nemam niekam pozvat... Otazka je, ci mam este pockat, alebo nie a ked ano, tak kolko??? Viem, ze ma rada horori a v kinach teraz davaju nieco, zevraj dobre, alebo kino je o nicom?
pls neviete co mam robit, popripade niake tipy na prvu schodzku
Dik
Asi pred tyzdom som stretol jedno dievca, zoznamila nas kamaratova frajerka(zuzka), ktore sa mi od zaciatku pacilo. Za ten tyzden sme sa este raz streli na kamaratovej oslave narodenin. Zo zaciatku sme sa najprv len vsetci rozpravali, pili a jedli(klasicka teenagerska party)Neskor sme isli pozerat niake filmy, kde ma zuzka neustale pohanala, aby som sa k nej pritulil a tak, ale ja som sa dost hambil tak som nic neurobil. Neskor sme s tym dievcatoma este s jednym kamaratom vysli von a rozpravali sme sa. Tam cas plynul docela rychlo a asi po 45 min sme zaliezli vsetci naspet, pretoze nam bola zima. Dalsich par hodin sme sa zase len vsetci len skupinovo rozpravali a tak... Nakoniec ked uz boli vsetci unaveny a isli sme si lahnut. Skoncil som v izbe s nou a asi dalsimi 3 ludmi, kde som sa konecne odhodlal k nej pritulit... Bolo to uplne super, ale asi po 20 min som musel ist kontrolovat jedneho kamarata co ma nieke problemi zo srdcom, tak som musel byt pri nom v obyvacke... Na nestastie som si vobec neuvdomil, ze ona prisla do tej obyvacky tiez (neviem ci ju niekdo poslal, alebo ci sla sama) rano sme sa vsetci poodchdzali ja som ju isliel odprevadid na zaztavku a odvtedy na nu niako stale myslim... Toto ma privadza k otazke ci ju nemam niekam pozvat... Otazka je, ci mam este pockat, alebo nie a ked ano, tak kolko??? Viem, ze ma rada horori a v kinach teraz davaju nieco, zevraj dobre, alebo kino je o nicom?
pls neviete co mam robit, popripade niake tipy na prvu schodzku
Dik
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Kludne ju niekam pozvi ... Na to nie je nejaka casova hranica ...
Pokial sympatie ziarili z oboch stran bude len rada ked sa jej ozves.
Kino nie je najlepsi sposob na 1. Rande. Skor by som volil nejaku cajovnu, kaviaren alebo aj prechadzku.
Kino prilis rozptyluje a keby ste obaja hladeli len na seba tak Film bude skor posobit ako rusivy Element.
Kino nie je najlepsi sposob na 1. Rande. Skor by som volil nejaku cajovnu, kaviaren alebo aj prechadzku.
Kino prilis rozptyluje a keby ste obaja hladeli len na seba tak Film bude skor posobit ako rusivy Element.
-
Hotwire
Addict
ale zas si zober ze zalezi od veku...taki ~15 mi skor viac pasuju do kina nez do nejakej kaviarne, tot moj nazorShark NX napísal:Kludne ju niekam pozvi ... Na to nie je nejaka casova hranica ...
-
Shark NX
Addict
Z vlastnej skusenosti viem ze Kino je Kino ... Rozhodne to nie je dobre miesto na Prve Rande ... Ktore ma byt o spoznani sa navzajom, v prijemnom nicim nerusenom prostredi atd...
Nech robim co robim, stale mi ako najlepsia moznost sada prave prechadzka v nejakom peknom prostredi. A potom napr. Horuca Cokolada na zahriatie
Nech robim co robim, stale mi ako najlepsia moznost sada prave prechadzka v nejakom peknom prostredi. A potom napr. Horuca Cokolada na zahriatie
-
Hotwire
Addict
nuz ale o com by sa s nou tak rozpraval ked ju vobec nepozna?Shark NX napísal:Z vlastnej skusenosti viem ze Kino je Kino ... Rozhodne to nie je dobre miesto na Prve Rande ... Ktore ma byt o spoznani sa navzajom, v prijemnom nicim nerusenom prostredi atd...
-
Shark NX
Addict
Tak neviem ... Ja som s Komunikaciou nikdy problem nemal ... Vzdy padla nejaka tema.
Minimalne v jeho pripade to moze zacat tym ako sa jej pacilo na tej "Žúrke" to sa da velmi dobre obkecat a rovnako sa z toho da velmi dobre naviazat na milion dalsich tem ze sa obom huba nezastavi. Vzdy je o com kecat.
A ked nebude tak prichadza na rad Kino
Mozu si pozriet film v Objati a bez zbytocnych slov 
Minimalne v jeho pripade to moze zacat tym ako sa jej pacilo na tej "Žúrke" to sa da velmi dobre obkecat a rovnako sa z toho da velmi dobre naviazat na milion dalsich tem ze sa obom huba nezastavi. Vzdy je o com kecat.
A ked nebude tak prichadza na rad Kino
suhlasim s Shark NX kino nieje dobra volba ako prvykrat.SchYzo napísal:nuz ale o com by sa s nou tak rozpraval ked ju vobec nepozna?aspon ja to vidim ako problem neviem ako ostatni...
A k tebe, ved praveze to je dobre ked sa nepoznaju pretoze tam je dalsich milion tem o ktorych sa mozu bavit
-
mikkimikki
Medium Professional
-
Začiatok Konca
Professional
Neviem... možno som trochu staromódny... ale v tom čase, keď som bol prvýkrát na rande som mal 15 a priateľka 16 rokov...
zvolil som prechádzku... dlhú prechádzku. Aj keď bol vtedy marec a bola zima. A bodovalo to...
ja by som teda zvolil dlhú prehádzku, lebo viem, že mne pomohla začať o pár mesiacov už trojročný vzťah 
//edit: Peter Retep: veľmi dobrý nápad... asi aj ja porozmýšlam...
//edit: Peter Retep: veľmi dobrý nápad... asi aj ja porozmýšlam...
-
T3RM1X
Medium Expert
jj prechadzka jednoznacne aj podla mnaZačiatok Konca napísal:Neviem... možno som trochu staromódny... ale v tom čase, keď som bol prvýkrát na rande som mal 15 a priateľka 16 rokov...zvolil som prechádzku... dlhú prechádzku. Aj keď bol vtedy marec a bola zima. A bodovalo to...
ja by som teda zvolil dlhú prehádzku, lebo viem, že mne pomohla začať o pár mesiacov už trojročný vzťah
-
Peter_Retep
VIP