ako je možne že miznu data?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
typek61
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

ako je možne že miznu data?

Príspevok od používateľa typek61 »

takze z lahka :smt033
kamarat mi doniesol notas aby som mu dal hry do notasa.vsetky hry som daval do Dcka kde mal prazdnu particiu 367 GB.preto som mu povedal nech vyberie hdd, ze to bude rychlejsie presuvat ako z usb.tak sme dali dole kryt,hdd som dal do mojho kompu.nahral som mu tam GTA 4,ETS 2,fifu 11,Cabelas Dangerous Hunts 2013 a ostatne hry si uz moc nepamatam ale to nevadi.dajme tomu ze to mohlo byt 50 GB dat volne mal este 317 GB.tak som vypol komp,vybral hdd a hodili do notasa.po zapnuti som bol v pi.i lebo ked som kukol tak jeho particia bola uplne prazdna :? vypli sme notas vybrali hdd,dali do mojho kompu a just pri zapnuti tie data boli na mieste teda v Dcku.tak reku ze mu hodim do Ccka nieco ci mu to ukaze.hodil som mu tam GTA 4 a ETS 2.na notebooku zobrazilo iba GTA 4 a po chvilke zmizlo aj to :nono: toto sa mi nestalo prvy krat.kde moze byt chyba?

//autoeditácia príspevku (26 Mar 2013, 18:16)
nikoho nic nenapada?
heker
Redeemer
Redeemer

Re: ako je možne že miznu data?

Príspevok od používateľa heker »

Nieco s pravami a auditovanim suborov. Ked na particii nic nebolo, bolo tam aj 367 GB volneho miesta?
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

takze takto ked som vybral hdd z notebooku bolo 367 GB.nahodil hry v kompe ostalo 317 GB.vypol pc dali do notebooku a tam bola prazdna particia teda 367 GB.vybrali dali do mojho kompu a hla 317 GB vsetky hry tam boli :?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Co tak naformatovat cely ten disk, minimalne aspon tu particiu a potom to skusit? Aky mas Win ty a ak ma on v ntb?
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

particia bola naformatovana.ale skusim to este raz.on ma win 8 a ja win 7.skusim to este na jednom hdd co mam doma s notebooku
kashel
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kashel »

Nebude to niečo s dynamickou particiou?
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tak dnes som skusal hodit na ext.disk a na notebooku (xp) to vidno v pohode

//autoeditácia príspevku (20 Jan 2018, 14:48)
zdravim znovu otvaram temu,neviem si dat rady.zalohoval som si priblizne 200GB dat z notebooku(moj hdd je 1 TB,volne je tam 700GB).vcera som teda preinstaloval win 10 a ked data prekopirujem naspat v pocitaci,nechce mi ich zobrazit v notebooku.cize ked sa data nakopiruju v pc mam 500GB volne na hdd a ked dam hdd naspat do notasa tak 700GB (data nevidno) :?: co s tym spravit?ako to najjednoduchsie preniest?dik
Napísať odpoveď