;( ako mám zabudnut ? ;(;(

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
buXando
Amateur
Amateur

;( ako mám zabudnut ? ;(;(

Príspevok od používateľa buXando »

Tak vcera to somnou ukoncila moje dievca :cry: :cry: :cry: strasne ju milujem :cry: a myslim ze uz nikdy nenajdem take dievca ako je ona :cry: :cry: ako mam zabudnut?? :cry: stale iba placem.. a premieta sa mi pred ocami co sme spolu zazili.. boli sme spolu 10 mesiacov... ja uz fakt nenajdem lepsie dievca :cry: :cry: :cry: :cry:
Marek16
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marek16 »

preco to ukoncila? a myslis ze by sa to este dalo napravit? a v kazdom pripade, bude trvat dlho kym ta to prestane trapit.. a nezabudnes nikdy.. zabudnut sa neda, da sa iba prestat mysliet.. ale hlavu hore, zazijes aj ine veci na ktore budes spominat mozno radsej, aj ked ti to teraz tak nepripada.. :)
buXando
Amateur
Amateur

nechcela mi ani povedat preco! :cry: boze ja uz nechcem ani zit :cry:
Peter_Retep
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

stane sa!!! v prvom rade si musis uvedomit ze tam vonku beha milion inych bab lepsich ako ona...ak chces na nu prestat mysliet je len jedna vec co ti pomoze...chod von a bal baby!!!
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Zoparkrat sa ozer, vyvracaj, vyspi. Potom si najdi aktivitu, idealne sportovu. Ja sa takto uspesne zbavujem myslienok na dievca. Zatial mi to ide velmi dobre. Trik je v tom, ze nesmies ostat doma sediet na prdeli.
Chod von a zoznamuj sa. Spoznavaj ine zeny, zhovaraj sa s nimi a urcite najdes minimalne jednu, ktora bude mat viac pozitiv a menej negativ ako ta predosla.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

prvy rozchod?
a mas pravdu, taku uz nenajdes. ale najdes inu a ine. daj tomu par tyzdnov a budes ok.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

buxando v prvom rade sa upokoj a nehovor/nepíš vety typu nechcem žiť. Čas ti zahojí, lebo čas je sviňa, čo zahojí všetko. Počak pár týždňov a poobzeraj sa po niekom inom. Na svete je milióny skvelých ľudí, určite si niekoho nájdeš. Hlavne sa neutápaj, ale začni žiť. Čas, ktorý si trávil s ňou vypĺňaj nejakým koníčkom alebo priateľmi, v žiadnom prípade neseď doma sám a neponáraj sa v sebaľútosti. Veď ono sa to časom vráti do normálu, neboj sa :wink:
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

kamarad...somnou to ukoncila baba po roku aj 4 mesiacoch..bol to moj prvy vztah ..tak ma to tiez dost vzalo. ubehlo uz 10 mesiacou no stale ju milujem. nemozem zabudnut nejde to. a na druhej strane ani nechcem. mal som aj ine dievca uz ale nedokazal som ju lubit. trapim sa uz dlho a stale dufam ze budeme raz spolu. alebo t ocasom prejde no neviem co to znamena to ,,casom". Drzim ti palce nech to dopadne v tvoj prospech ;)
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

buXando napísal:nechcela mi ani povedat preco! (sa rozisli pozn.) :cry:
to muselo byt naozaj vazne...taku urcite tak lahko nenajdes co sa rozide bez udania hoci stupidneho dovodu
qwerty-xyz

Re: ;( ako mám zabudnut ? ;(;(

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

buXando napísal:Tak vcera to somnou ukoncila moje dievca :cry: :cry: :cry: strasne ju milujem :cry: a myslim ze uz nikdy nenajdem take dievca ako je ona :cry: :cry: ako mam zabudnut?? :cry: stale iba placem.. a premieta sa mi pred ocami co sme spolu zazili.. boli sme spolu 10 mesiacov... ja uz fakt nenajdem lepsie dievca :cry: :cry: :cry: :cry:
klin sa klinom vybija, pamataj co som napisal a riad sa podla toho..... :twisted:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Re: ;( ako mám zabudnut ? ;(;(

Príspevok od používateľa kinjeril »

qwerty-xyz napísal:klin sa klinom vybija, pamataj co som napisal a riad sa podla toho..... :twisted:
Tak toto je taka rada... megakravina. Nemas ani paru o com to je, tak nerob zo seba mudreho. Podobne dristy si nechaj pre ludi s mentalnou vyspelostou podobnej tebe.

K teme - je to tazke. Kazdy rozchody zansa inak, niekto horsie, niekto lepsie. Zakladom je asi neostat doma, cumet do tmy a obvinovat sa, alebo sa snazit najst neake logicke riesenie. Laska nie je logicka. Skus viac casu travit s kamosmi, skus si najst nieco, co ta bude bavit - sport, hudba, literatura... Mozno ta to bude dlho trapit, boliet, ale nespravis s tym nic. Aj o tom je laska.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Rozchody vždy bolia. Neexistuje zázračný liek, ktorý ťa zo dňa na deň zbaví bolesti. Boli ste spolu nejaký čas a tak sa nedá len tak náhle zabudnúť. Pár dní sa budeš trápiť, ale ver, že postupne sa to bude už len zlepšovať. Hlavne sa snaž vyplniť si čas - stretávaj sa s kamarátmi, choď si zacvičiť, venuj sa viac škole, rodine atď... Skús nebyť dlho sám so sebou, lebo ťa budú prepadávať hlúpe myšlienky a bude sa ti to stále vracať.
Neboj, keď sa to trošku upokojí, tak ťa začnú zaujímať aj iné dievčatá. A potom príde dievča, s ktorým budeš šťastný a budeš rád, že si ju mohol stretnúť.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Ja som nikdy rozchod neriešil tak, že "nikdy nebyť sám, neostávať doma, ísť si zabehať, zabávať sa s kamarátmi, atď". Človek alebo upriamim to na seba, teda ja, som sa v takejto chvíli nikdy nevedel zabaviť a dosť často to skončilo, že svoju depresiu som preniesol na svoje okolie, často som sa hádal,...

Mne skôr pomohlo, keď som ten pocit ešte znásobil napríklad "depresívnou" hudbou, tým myslím, niečo pomalé, smutné, o láske, o rozchodoch. Zavrel som sa do izby, vypol telefóny a ticho trpel. Vtedy stačilo pár dní takéhoto trápenia a väčšinu negatívnych myšlienok som dostal z hlavy skôr ako také pomalé zabúdanie.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Príspevok si písal v strašnom návale emócií, čo je pochopiteľné. Každému pomáha niečo iné. Sú to ako keby také fázy- priznanie si, že je koniec, vysporiadanie sa s tým a návrat do bežného života. Niekto to zvládne za dva týždne, niekto za 2mesiace, niekto potrebuje viac času. A prečo chceš zabudnúť? Veď to pekné si môžeš v pamäti uchovať. Prežiješ to, len to bude istý čas trvať.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Sú tu všelijaké názory. Záleži od teba aky si typ osobnosti :) Či ti skor pomože system ala Pinco alebo to, že vybehneš s chalanmi niekam sa zabaviť, niečo vypiť. Choď do discolandu, do béčka, Skyčka, pripadne k nam do RK ..poobzeraj baby, prídeš na iné myšlienky. To že uz nikdy ziadnu lepisu babu nenajdes je hovadina. Ako tu bolo spominane, tvoj prispevok je viac menej emotívny, teda lepšiu babu nájdeš ;) to mi ver či chceš alebo nie.
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

dakujem Vam chlapci a dievcata....pomohli ste mi....doteraz som rozchody riesil (trapil som sa)
Moju byvalu som asi tyzden vydel skoro v kazdej babe a kamarati mi hovorili ze mi z toho je*e...
pred 2 mesiacmi som zacal aktivne sportovat - vsetci mi hovoria ze to prehanam - a citim sa vyborne, ale nikdy som sa ani trochu nezamyslal, ze preco :)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Vitaj spat. ;)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Rád počujem, že zas niekto dalsi na to prisiel ;) je to efektívny sposob ako sa cez to všetko na 80% preniest, a niekedy tá zanietenosť človeka dokáže naozaj divy...o tom potom hehe :)
buXando
Amateur
Amateur

tiez ste si mysleli ze uz lepsie dievca nenajdete? :cry:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Samozrejme :) ... Staci zachovat klud a snazit sa zabudnut ...
Viem ze to je tazke a na zaciatku to bude vyzerat ako nemozne ale neboj ... Cas lieci vsetky rany.

Chod si zabehat, Poprechadzat sa, Sadnut si na pivo s kamosmi ... cokolvek.
Snaz sa rozptylit natolko ze na tu udalost si v tom momente nespomenies. A uvidis ze to bude ovela lahsie.
Nech sa s tebou rozisla z akehokolvek dovodu nezvaluj vinu na seba ... Zbytocne si to prihorsis a pritom je dost mozne ze si v tom uplne nevinne.
Napísať odpoveď