Ako na nu?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
eNyCe
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Ako na nu?

Príspevok od používateľa eNyCe »

Chodi so mnou na nemcinu jedna fajn baba ktoru by som velmi chcel.Ale som dost hanblivy (ak si vypijem tak nie :D ).A teraz neviem ako na ju zbalit ci cez pokec alebo sa jej v skole prihovarat alebo co :? .Pls poradte
Prelude
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Prelude »

urcite radsej sa jej prihovor v skole je to urcite lepsie nez cez pokec aspon zistis hned aka je a ona aky si ty :wink:
eNyCe
Light Star
Light Star

a co jej mam povedat? :lol:
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

pokec ? urcite sa jej prihovor a kecajte o hocicom o skole,skuste o tej nemcine :wink:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Kto sa hanbi, ma prazdne gamby. Skus to prekusnut, a prihovor sa jej.. neroztrhne ti to rit na dve polovicky, neboj...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Nespýtaš sa, nezistíš.
A preboha kašli na pokec, nakoľko keď zistíš, že pri reálnej konverzácii si nemáte čo povedať, budeš veľmi prekvapený a budeš sa pýtať, prečo vám ot na pokeci tak pekne ide a v reáli máte trápne minúty ticha. Keby sme mali pokec (ai.) v 13om storočí dávno by ľudstvo vyhynulo...
tusken
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tusken »

no normalne sa jej prihovor neaku vhodnu temu uz najdes ved mate spolu tu nemcinu ...ak jej to ide mozes ju poprosit nech ti nieco vysvetli. A ak ti na hamblivost pomaha alkohol tak si daj stamprlu pred hodinou :D a na hodine ju oslov
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Čo máte s tým pokecom? ľahko si na ňho zvykneš ale takto sa baliť baby v reále nenaučíš a celkove aj s nimi komunikovať. Musíš sa vystaviť tomu čoho sa bojíš a čeliť tomu inak to nikdy neprekonáš alebo to pôjde veľmi pomaly a zažiješ oveľa viac trapasov ako v reále, pretože keď Ti to pôjde na pokeci ľahko a budeš im vypisovať tak budú mať aj iné očakávania, takto im ukážeš rovno len sám seba, taký aký v skutočnosti si...

A nechci a nepredstavuj si, že od začiatku budeš mať všetky 100 percentne úspešné pokusy :)) nemôžeš mať všetko. Neviem koľko máš rokov ale ja keď sa porovnám v 15tich a v 23och... koľko mám teraz, tak sa to ani porovnať nedá :D

A niektorým babám sa aj to páči keď je chlap hanblivý, ale nie zase až veľmi, lebo vidia, že sa Ti páčia a že Ti na tom záleží.

Tiež som býval napr. na strednej hanblivý ale zase som neutekal pred dievčatami, skôr som to volal neskúsený :)

A o čom máš kecať? No a tu musíš zapojiť svoju kreativitu, určite nie o počasí ale prejav svoju všímavosť. Všímaj si detaily, ktoré nikto nevidí, napr. keď má na sebe niečo zaujímavé, ale keď o nej vieš niečo, čo ja viem že hrá volejbal bla bla. Alebo začni na všeobecnú tému, ako škola... alebo sa postav do radu v bufete.. proste sa musíš vynájsť... a keď to aj nevyjde, ideš ďalej a zoberieš si z toho ponaučenie .. ;)
eNyCe
Light Star
Light Star

stamprlu pred hodinou ROFL :lol:
Stym pokecom my nekecame len som jej napisal caw aky mas odbor :D
Ok ja skusim daco vymysliet nieaku temu ale mam vyhodu lebo sedim s kamosom ktory sa snou pozna a vzdy si z nej robi srandu a minule sa pytala ako sa povie neviem co a on si z nej spravil srandu ze nevyrusuj ci co :lol: a ona "Ja sa pytam Martina(mna)" a som jej poradil :)
Ok diky za rady.
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

to je takto? neviem, čo riešiš, chlapec. nevidím problém v tom, že by si sa jej mal prihovoriť, o niečom pokecať. len si daj pozor aby si nebol príliš ľahko čitateľný-nieže začneš s nejakými frázami odpozorovanými z romantických filmov alebo filmov o drsňákoch, a na druhej strane-nestaň sa jej najlepším priateľom. A, ehm, pokec....vyymaž svoj account a už nikdy tam nechoď. To je rada aj do budúcnosti, tvoj penis mi za ňu o pár rokov vrelo poďakuje. :D
Sagittarius
Guru
Guru

Re: Ako na nu?

Príspevok od používateľa Sagittarius »

eNyCe napísal:Chodi so mnou na nemcinu jedna fajn baba ktoru by som velmi chcel.Ale som dost hanblivy (ak si vypijem tak nie :D ).A teraz neviem ako na ju zbalit ci cez pokec alebo sa jej v skole prihovarat alebo co :? .Pls poradte
Autosugescia. Pravdaže nie presvedčiť seba o tom, že ona je tá najlepšia partnerka pre teba, lebo toto vedie z 99,9% prípadov k neúspechu. Ale presvedčiť seba o tom, že ty si ten najlepší partner pre ňu. :wink: Potom už bude oveľa ľahšie presvedčiť o tom aj ju (inteligentne!). Tak zaujímavá teória, len škoda, že prax je už o niečo ťažšia :? GL :)
Natro
Medium Star
Medium Star

Re: Ako na nu?

Príspevok od používateľa Natro »

eNyCe napísal:Chodi so mnou na nemcinu jedna fajn baba ktoru by som velmi chcel.Ale som dost hanblivy (ak si vypijem tak nie :D ).A teraz neviem ako na ju zbalit ci cez pokec alebo sa jej v skole prihovarat alebo co :? .Pls poradte
ja som tiez dost hamblivy takze rovnaky problem :lol:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

chod za dvoj hlavým drakom ... býva za 7-mimi horami a 7-mimi dolami..
ten ti povie: "zober kijak je*** ju po hlave a je tvoja" tebe sa to nebude páčiť tak ta pošle za svojím starším bratom 3-hlavým bratom.. ten býva za dalšími 7-mimi horami a dolami. ked tam prídeš tak ti povie: "to je jednoduché zober kijak je*** jej po hlave a je tvoja"tebe sa to znova nebude páčiť tak ta pošle za svojím starším bratom 4-hlavým bratom.. ten býva za dalšími 7-mimi horami a dolami. ked tam prídeš tak ti povie: "to je jednoduché zober kijak je*** jej po hlave a je tvoja"tebe sa to nebude páčiť tak ta pošle za svojím starším bratom 5-hlavým bratom.. ten býva za dalšími 7-mimi horami a dolami. ked tam prídeš tak ti povie: "to je jednoduché zober kijak je*** jej po hlave a je tvoja"tebe sa to nebude páčiť tak ta pošle za svojím starším bratom 6-hlavým bratom.. ten býva za dalšími 7-mimi horami a dolami. ked tam prídeš tak ti povie: "to je jednoduché zober kijak je*** jej po hlave a je tvoja"
tebe sa to samozrejme nebude pozdávať tak ťa ti drak povie :"to ti už poradí iba naša mama ježibaba len tá pozná odpoved"
prejdeš 7-hôr a dolín až ju konečne nájdeš.. vyrozprávaš je svoj príbeh a tá ti podá do ruky semiačko so slovami. toto semiačko si prinesieš domov.. zasadíš ho do čistého hnoja a budeš sa on starať ako o oko v hlave.. z 6 mesiacov ti z neho vyrastie rastlinka.. nebude kvitnúť.. vykvitne len o jeden celý rok.. ale ked vykvine bude mať nádherný kvet , ,prenádherný a voňavý kvet ktorý opatrne odrežeš.. a je to tu.. prídeš ku nej do izby a ten kvet jej položíš pod postel.. skryješ sa do skrine a budeš ticho čakať.. v tom príde ona do izby a ľahne si do postele.. ale nebude vedieť zaspať pretože bude cítiť tú najkrajšiu vônu na svete.. nedá jej to a vstane a kukne sa pod postel.. nájde ten kvet a chytí ho do ruky.. ovonia ho a celá bude tou vonou preč..

a vtedy príde tvoja chvíľa.. zobereš do ruky kijak je*** jej po hlave a je tvoja
:lol:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

No :D tak si logni pred hodinou ked si myslis ze ti to pojde lepsie. Ten kijak nechaj radsej doma. (niekdo ma kijak, u nas mame na take veci lopaty) Co takto sadnut si k nej? a nejak zacat.. Verim ze najdes sposob ako. I ked to dost zalezi od toho kolko mate rokov pretoze zacat rozhovor s 15rocnou holkou niekde na nemcine je dost odvazne :D Ver ze viem o com vravim hh. GL :wink:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Haaaaaaaaaaave you met me?
//Haaaaaaaaaast du trefen mich? :lol: po nemecky moc neviem
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

kyjak radsej nechaj skryty v nohaviciach bo keby si ho v ruke mal...
Natro
Medium Star
Medium Star

...

Príspevok od používateľa Natro »

zelovoc napísal:kyjak radsej nechaj skryty v nohaviciach bo keby si ho v ruke mal...
Este dobre ze si dal 3 bodky :lol:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

vidim ze michau ma napozerane How I met your mother ... v tom pripade pre znalych mozes pouzit Barneyho legendarnu pick up line so zdravotnikmi a padom z neba ... ale na to by si si potreboval asi poriadne uhnut ...

... nieco ine ? .. proste sa jej prihovor, hociako, sadni si niekde polizko nej a nejak prelom lady ... tazko ti poradit, lebo ked to silis tak to nestoji ani za nic to ta musi v danom momente napadut co je najlepsie :-) ... NEEXISTUJE zaruceny navod :-) ...
eNyCe
Light Star
Light Star

uz to skoro mam :lol: kamarat jej pisal ci sa jej pacim a ze hej a potom ma oslovila "Mojko" :D dam vediet
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

eNyCe napísal:uz to skoro mam :lol: kamarat jej pisal ci sa jej pacim a ze hej a potom ma oslovila "Mojko" :D dam vediet
Nechcem byť zlý, ale Mojko ešte nemusí nič znamenať. Ale ak sa mýlim, lepšie pre Teba :wink:
Napísať odpoveď