Ako na rip DVD ?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
kelso
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 398
Registrovaný: 30 júl 2004, 17:58
Bydlisko: Terchová

Ako na rip DVD ?

Príspevok od používateľa kelso »

Zdravim, mam DVD ktore chcem ripnut na 700 MB. ibaze nech pouzijem akykolvek program tak mi to robi to ze z kazdeho suboru na DVD oznacenom VTS_01_0, VTS_01_1 .. atd. mi spravi zvlast video. a to ja nechcem :( . neveim ako na to aby to bol jeden video subor, proste jedno cele video. uz som pouzil hadam 10 programov a kazdy mi to tak spravil :(

a mozte doporucit konkretny soft (len nazov) s ktorym ripujete. dik
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 11286
Registrovaný: 26 júl 2006, 19:41
Bydlisko: Australia <-!PB!->
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ja pouzivam AoA DVD RIPPER
jednoduchy.. naloadujes si DVDcko.. popripade DVDsubory...
vyberes si ktore chces ripnut.. tam budes mat zoznam...
format do ktoreho to chces ripnut.. (WMV, AVI, MP4 a nejake este)
ale neda sa nastavit na aku velikost... akurat sa da nastavi kvalita ripu..

dobry je tiez AutoGordianKnot.. je zadara..
Prílohy
Schránka01.jpg
krija
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 5097
Registrovaný: 29 jan 2006, 15:57
Bydlisko: my heaven is your hell
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

...
Prílohy
dvd-ripper-screenshot.jpg
kelso
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 398
Registrovaný: 30 júl 2004, 17:58
Bydlisko: Terchová

Príspevok od používateľa kelso »

neviem ci sa chapeme
naloadujem DVD, resp. subory ... to ja tiez som robil. ale urobi ti z tych suborov tolko videi kolko je suborov, alebo jedno video, hm?

ide o to, ze mne tie jednotlive kapitoly nespaja :(
mozno to neviem. som si toho vedomy
kelso
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 398
Registrovaný: 30 júl 2004, 17:58
Bydlisko: Terchová

Príspevok od používateľa kelso »

krija: diky. idem skusit
makaveli
King
King
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 1688
Registrovaný: 17 okt 2005, 20:55
Bydlisko: Brno
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

kelso napísal:neviem ci sa chapeme
naloadujem DVD, resp. subory ... to ja tiez som robil. ale urobi ti z tych suborov tolko videi kolko je suborov, alebo jedno video, hm?

ide o to, ze mne tie jednotlive kapitoly nespaja :(
mozno to neviem. som si toho vedomy
skus AGK, ako napisal sudo, ale neotvaraj tam *.vob ale *.ifo
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 11286
Registrovaný: 26 júl 2006, 19:41
Bydlisko: Australia <-!PB!->
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

jaj tak
Prílohy
Schránka01.jpg
Napísať odpoveď