Ako na tom som?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
1C3
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Ako na tom som?

Príspevok od používateľa 1C3 »

Ahojte
..Kedže nastal problém, ta sa obraciam na Vás.
Som s priateľkou 2Roky, a nejako v poslednej dobe sa to začalo kaziť.Ona si aj priznala, že nieje vo svojej koži, že nespoznáva samu seba.Mali sme krásny vzťah všetko klapalo ako malo ale teraz nastavajú problémy. :( Keď so msa jej spýtal či ešte cíti kumne to čo cítila povedala "ano cítim"a pvoedala mi aj, že ma ešte stále ľúbi.No aj napriek tomu mi povedala, aby sme si daly nachvýlku pokoj, proste bez kontaktu aby sme boli.A ako sa bude cítit ke´d spolu nebudeme.Lenže ja si myslím, že keď ma ľúbi tak by toto nespravila aby sme sa nevýdaly.
Mne to hrozne chýba ledva som prežil tento deň, vkuse na ňu myslím, chcem jej napísať správu, že mi hrozne chýba ale chcem vedieť či chýbam aj ja jej, kedže z mojej strany k nej sa pocity nezmenili a ona to vie :(

Ja 18
Ona 19
playerSC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa playerSC »

nemas problem kamos proste si chce dat pauzu sak predpokladam ze ste sa vidali kazdy den akoze je to dost casto uvidis budes jej chybat pockaj este 3 dni a napis jej a uvidis
undertaker35
Expert
Expert

Príspevok od používateľa undertaker35 »

aktuálne pociťujem to isté,a držím ti palce.Viem ako sa cítiš,ja som si zvykol,že niesme spolu cez týždeň ale zvykol som si,že sme si volali a povedali sme si čo k sebe cítime,teraz je to bode,kedy som jej dal čas nech si rozmyslí kto som vlastne...
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Dá sa tak povedať, že sme sa videli každý deň v poslednej dobe.
Undertaker..Vďaka, vidím, že si na tom istom ako ja :( aj ja tebe držím palce
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Musíš dúfať a keď to skončí tak musíš to rozdýchať... Nemôžme vedieť čo má v hlave tvoja priateľka... 18 rokov je vek kedy sa človek stále intezívne duševne mení. Podľa môjho názoru.
jonatan83
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jonatan83 »

Každopádne, chce pauzu tak jej daj pauzu - len to neposer a neozývaj sa jej. Kebyže sa jej ozeš mohla by mať pocit že sa jej vnucuješ a tým by mala menší záujem. Keď jej ukážeš že si vieš urobiť program aj bez nej na pár dní zvýši to Tvoju atraktívnosť v jej očiach tak GL a zbehni s chalanmi na jedno, dve alebo 12 pív :wink:
1C3
Medium Professional
Medium Professional

No dobre chalani..Ja to nejako zvládnem, ďakujem za rady.
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

Hlavne si to moc nepripúšťaj.. Viem, že sa to ľahko hovorí, ale skúsiť to môžeš.. Presne ako ti radili, choď niekam na pivo, alebo ja napr. chodievam do klubového kina. Skús myslieť na iné veci a hlavne pozitívne ;)
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Možmo si chce len oddychnut alebo si poriadne s chladnou hlavou rozmysliet co bude dalej ...
Mna nechala lebo som ju zevraj az prilis lubil ... no ale co uz :roll:

OT: paci sa mi ze mas starsiu partnerku ja mam 18 a mal som 25 rocnu :shock: :wink: .
playerSC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa playerSC »

ako ti setci radia hlavne sa neozyvaj minimalne 3 dni este potom jej len hod nejaku sms ak budes na tom zle ale da sa to :wink:
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Keže som to už nevydržal tak som jej napísal.Na moje prekvapenie mi prišla veľmi nádherná a pekná sms späť.
Že jej hrozne chýbam, a že mi chcela aj ona napísať a veľmi ma ľúbi :oops:
Takže si myslím, že vecí su ako tak v poriadku už sa len dostať do správnych kolaji..a fungujeme ďalej dúfam :)
undertaker35
Expert
Expert

Príspevok od používateľa undertaker35 »

gratujem!
Tej mojej som tiež včera po pár dňoch zavolal a tiež bola rada,že ma dávno nepočula...Tak len tak ďalej :wink:
Napísať odpoveď