Ako ochorieť?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa begbeee »

Neviem, však choď k lekárovi, povedz, že ťa škriabe hrdlo, štípu oči a cítiš sa slabo a chcem vidieť toho lekára, čo si na tom nespraví body a nenechá ťa pár dní doma. 8)
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Preboha, sak uz len ked pojdes k doktorovi a natrepes mi ze ta boli hrdlo, prezre ti ho a neuvidi ti nic zle tam tak aj tak ta necha doma. Najmensi problem os*at doktora, horsie to je s rodicmi ak su pri tebe doma.
Matyx88
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Matyx88 »

stou kriedou je to vazne k******a .. este ak tak by som skusil ist vonka pobehat a ked sa riadne spotis tak sa napi dacoho studeneho .. alebo skus kava + paralen :)
onetwothree

Príspevok od používateľa onetwothree »

kava + paralen je asi blbost, aspon u mna urcite. Tak 1-2 krat do mesiaca mavam silnu bolest hlavy, zjem 2x Paralen 500 a kavu pijem normalne, takze 2-3 za den a nic to nerobi.
FT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FT »

Matyx88 napísal:Zdravim.. tak som skusil tu kriedu aj nastruhanu v pohari , aj som ju zapil kolou .. zjedol som ju celu a nic mi nieje :o tak isto som skusal vypit aj mlieko a hned zatim ten caj a tiez mi nic nieje :shock: a pre istotu som sa pred spanim este aj fajne okupal studenou vodou otvoril som okno a spal som v slipoch do rana a ani som sa nezakryl a ani naznak po teplote :x takze stou kriedou je to absolutna K*****A a je jedno ci ju pijes s mineralkou alebo s colou :?
:roll: Boh ochraňuj dnešnú mládež. Kde udělali soudruzi z NDR chybu? :hmm:
Ale čože Matyx88, čo sa stalo, že si zmenil svoj príspevok?
Matyx88
Novice
Novice

FT napísal::roll: Boh ochraňuj dnešnú mládež. Kde udělali soudruzi z NDR chybu? :hmm:
hehe to len skusam rady co davaju len nejak to nezabera :((

//autoeditácia príspevku ( 15 Jun 2009, 14:52 )
onetwothree napísal:kava + paralen je asi blbost, aspon u mna urcite. Tak 1-2 krat do mesiaca mavam silnu bolest hlavy, zjem 2x Paralen 500 a kavu pijem normalne, takze 2-3 za den a nic to nerobi.
no nevjem na bridzi to tak pisali ale dajak to ani mne nepomohlo ..
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Dneska som bol u doktorky a nieco som povedal ze mi je nadcha, hrdlo ma boli a tak pozrela, ospravedlnenka do konca tyzdna a pohoda :D
Matyx88
Novice
Novice

nestik napísal:Dneska som bol u doktorky a nieco som povedal ze mi je nadcha, hrdlo ma boli a tak pozrela, ospravedlnenka do konca tyzdna a pohoda :D
no tak to ti zavidim kamo :) mne uz neda ospravedlnenku bez suhlasu mamy , som tam chodil kazdy druhy tyzden a mama sa snou dohodla ze ona zavola ked mi bude naozaj zle .. takze som v pecku :( preto potrebujem do zajtra vyrobit teplotu a nevim jak .. to hrdlo by sa este dalo ale stou teplotou to bude kus tazsie :(
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

to by ma fakt zaujimalo co take strasne ta caka, ze musis bezpodmienecne do zajtra ochoriet....
to je asi ta dravost dnesnych mladych ludi, co musia tvrdo bojovat o uznanie v tejto dravej spolocnosti :roll:
Matyx88
Novice
Novice

axXis napísal:to by ma fakt zaujimalo co take strasne ta caka, ze musis bezpodmienecne do zajtra ochoriet....
to je asi ta dravost dnesnych mladych ludi, co musia tvrdo bojovat o uznanie v tejto dravej spolocnosti :roll:
:oops: koniec roka .. tazky boj v skole :( som duty jak rura nevjem nic ked pojdem do skoly tak urcite rupnem z dvoch predmetov a to by som nerad :cry: kebyze mam skade ospravedlnenku zohnat tak sem nepisem .. ale tak co uz :roll:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

A moznost, ze by si sa to naucil si nezvazoval? :)
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

teplotu si len tak nevyrobis ...a ked sa ti to nejak podari tak si blazon a bude to mat nasledky.

Najlepsi sposob ako rychlo ochoriet je ako uz bolo spomenute vykupat sa niekde vonku vecer ked je zima a fuka vietor a ostat v mokrych plavkach aspom hodinku mimo vody vonku. Doma si dat vychladeny bublinkovy napoj a studenu sprchu a prespat v slipoch pri otvorenom okne.
Dokial si predtym nic podobne nerobil, mali by sa dostavit ucinky :lol: Z mojho pohladu to ale za tych par dni doma rozhodne nestoji.
Matyx88
Novice
Novice

meffisto napísal:teplotu si len tak nevyrobis ...a ked sa ti to nejak podari tak si blazon a bude to mat nasledky.

Najlepsi sposob ako rychlo ochoriet je ako uz bolo spomenute vykupat sa niekde vonku vecer ked je zima a fuka vietor a ostat v mokrych plavkach aspom hodinku mimo vody vonku. Doma si dat vychladeny bublinkovy napoj a studenu sprchu a prespat v slipoch pri otvorenom okne.
Dokial si predtym nic podobne nerobil, mali by sa dostavit ucinky :lol: Z mojho pohladu to ale za tych par dni doma rozhodne nestoji.
no tak v tomto pocasi sa mi to asi tazko podari .. jedine ak by som dostal teplotu z horucavy .. daky upal by neuskodil :D

//autoeditácia príspevku ( 15 Jun 2009, 16:07 )
GothaR napísal:A moznost, ze by si sa to naucil si nezvazoval? :)
no je toho moc .. natolko som dost kaslal na skolu , chyba mi dost uciv a do zajtra sa to tazko vsetko doucim ..
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

uz si bol v mokrom obleceni vonku v 11 stupnoch ? :lol: neni to moc prijemne
Matyx88
Novice
Novice

meffisto napísal:uz si bol v mokrom obleceni vonku v 11 stupnoch ? :lol: neni to moc prijemne
ale stoji to zato .. ma slak trafi ked neprejdem :D
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Tak a skusal si uz teplomer zohriat na tych 38 stupnov apon a tvarit sa chory ? Nezohrievaj ho o radiator :D Ja to zohrievam ze ho riadne rychlo sucham o deku abo o co a zohreje sa aj do erroru dakedy :D musis trafit tu spravnu teplotu no...
Matyx88
Novice
Novice

nestik napísal:Tak a skusal si uz teplomer zohriat na tych 38 stupnov apon a tvarit sa chory ? Nezohrievaj ho o radiator :D Ja to zohrievam ze ho riadne rychlo sucham o deku abo o co a zohreje sa aj do erroru dakedy :D musis trafit tu spravnu teplotu no...
boa len moja mama je prefikana na vsetko pride . .skusim si ho teraz vecer zobrat dako ho nahriat a rano si ho uz len pod pazuchu sikovno dam a povjem ze mam zvysenu no uvidime ako to dopadne :D ale dik za radu .. :)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Ked ho vecer nahrejses, rano bude uz davno studeny :).
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Matyx88 napísal:boa len moja mama je prefikana na vsetko pride . .skusim si ho teraz vecer zobrat dako ho nahriat a rano si ho uz len pod pazuchu sikovno dam a povjem ze mam zvysenu no uvidime ako to dopadne :D ale dik za radu .. :)
Naco to tak komplikujes :D Sak ti vravim tym trenim ho zohrejes za 5 sekund ak dobre pritlacis a par krat posuchas tak ho mas teply...
Matyx88
Novice
Novice

nestik napísal:Naco to tak komplikujes :D Sak ti vravim tym trenim ho zohrejes za 5 sekund ak dobre pritlacis a par krat posuchas tak ho mas teply...
no skusim to rano .. potom dam vediet ako to dopadlo :D
Zamknuté