Ako odpojit od WiFi
Ako odpojit od WiFi
Zdravim,
chcel by som sa spytat ked mam niekoho pripojeneho na mojej wifine ze ci ho viem nejako odpojit? okrem zmeny hesla teda pristup do routru mam ale vypnut wifi nepripada do uvahy kedze sa pripajam na net len cez wifi ale aj sused sa pripaja.. heslo tam je on ho vie ale niekedy ani neni doma a taha mi net tak aspon vtedy ho odpojit nejak.. dik za rady
chcel by som sa spytat ked mam niekoho pripojeneho na mojej wifine ze ci ho viem nejako odpojit? okrem zmeny hesla teda pristup do routru mam ale vypnut wifi nepripada do uvahy kedze sa pripajam na net len cez wifi ale aj sused sa pripaja.. heslo tam je on ho vie ale niekedy ani neni doma a taha mi net tak aspon vtedy ho odpojit nejak.. dik za rady
Re: Ako odpojit od WiFi
preco nemozes zmenit heslo?
kvalitnejsie routery vedia blokovat MAC adresy, takze ho mozes blokovat tak
kvalitnejsie routery vedia blokovat MAC adresy, takze ho mozes blokovat tak
heslo by som mohol zmenit ale zas ja ho potrebujem len ze ho odpojim ked napr neni doma ale nech sa hned potom moze pripojit... a to s tym ako sa blokuje mac adresa to sa robi ako?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
v administrácii routru, ale keď si nenapísal aký máš, nikto ti nedá presný návod kde kliknúť
Router mam takyto ZyXEL P-661HW-D3
pod WLAN nemas filtrovanie MAC adries?
mam tam niekde viem mozno pod wlan.. ale aj ked zakliknem ze Logs tak mi neukaze nic ze by bolo pripojene ani mna.. a neviem ako zistit MAC adresu pocitaca na dialku cez wifi
preco ti vadi ze je tam napojeny ked ty nejsi doma ale ked si doma tak ti to uz nevadi
bud si to ty zle precital alebo som sa niekde sekol... vadi mi ked ho ma zapnuty ked neni doma a ja som doma... lebo v hrach mam dost velke pingy kvoli tomu
ak som pochopil spravne, tak ked je prec, tak taha, bud torrenty alebo z webserverov
je pripojeny cez wifi? staci vypnut wifi
samozrejme za predpokladu, ze si pripojeny cez kabel
je pripojeny cez wifi? staci vypnut wifi
samozrejme za predpokladu, ze si pripojeny cez kabel
to je to ze obaja sme cez wifi len ho proste disconnectnut kym sa nevrati... ta blokada MAC adresy moze byt ale ako zistim jeho adresu? router mi to nechce ukazat
a ked zmenim heslo tak ho to odpoji? alebo lepsie povedane zmenim heslo a hned tam vratim povodne?
a ked zmenim heslo tak ho to odpoji? alebo lepsie povedane zmenim heslo a hned tam vratim povodne?
MAC adresu zistis v routeri, hladaj nieco ako pripojeni klienti
je tam take ze Log ale nic to neukaze aj ked dam refresh
ftp://ftp2.zyxel.com/P-661H-D1/user_gui ... 40_Ed2.pdf
strana 45, vpravo dole klikni na WLAN status a malo by ti to ukazat pripojene MAC adresy
strana 45, vpravo dole klikni na WLAN status a malo by ti to ukazat pripojene MAC adresy
mam jednu otazku ,je trosku odveci ale nechcem kvoli tomu zakladat novu temu , mam doma PC a notebook pc je cez kabel a notebook na wifi napojeny ak vypnem notebook neda sa mi cez mobil prihlasit na wifi , vzdy musi byt wifi spustena na niakom pc alebo notebooku aby mi isla aj na mobily da sa tym nieco robit ?