ako odranit - vypnut funkcie

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
dex73r
Novice
Novice

ako odranit - vypnut funkcie

Príspevok od používateľa dex73r »

Ahojte, dnes som tu s jedným takým problémom, ktorý ma trápi už asi tak 4-5 dní...
Zrejme mám v PC vírus s najnovším kódom ktorý ešte v antiviruse (NOD 32) neni zaregistrovaný...
Vírus by sa mal volať Sneeha.exe , mám pocit že je to niečo typu keylogger alebo RAT ( remote administration tool ) no bohuzial sa mi to z registru nedari odstranit.. zakl. složku vo WINDOWS/sneeha.exe som odstranil. som si istý, že sneeha neni nič zakladu windowsu pretože ked je sneeha.exe zapnuta tak v tom pade sa zapne v typu "hide" iexplorer.exe a pústa mi nejake sprosté songy alebo veci od 18+ :x poradil by niekto jak to najst v registri , ako sa vola ten prikaz atd? lebo teraz aj ked som sneeha odstranil tak sa ten iexplorer spúšta :nono: please help, popr nejake programi atd.. dik moc
PS: ak som dal do zlej kategorie tak to prosím presunte
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: ako odranit - vypnut funkcie

Príspevok od používateľa CheZteR »

ccleaner, malwarebytes, na nod sa vykasli, stiahni kaspersky rescue disk
dex73r
Novice
Novice

malwarebytes nenasiel ani 1 infekciu, iny antivir nemozem stiahnut lebo mam licenciu a na nejaký ten mesiac-2.. este skusim ccleaner . dik zatial, editnem jak som na tom
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa CheZteR »

ak ccleanerom nic nevyriesis co pravdepodobne ani nevyriesis odporucam ti napisat tu chlapcom :arrow:
http://www.viry.cz/forum/viewforum.php? ... b035881f20
urobia ti kontrolu logu pomocou HijackThis, to je na tieto veci ako stvorene
:arrow: najprv si tam precitaj Návod na vytvoření logu z RSIT
:arrow: nasledne si tam zaloz temu ako tu a vloz tam log
dex73r
Novice
Novice

ok skusim napisat aj tam, ale prišiel som na to, že so sneeha.exe ma niečo spoločné aj Sml.exe ktorý bol v TEMP-e a bolo to tam: Sml,Smk,Sme .. ccleaner nasiel v IE všetko čo sa dialo kôly sneeha.exe a SML - ne som si isty ae myslim ze to tak bolo, najprv vyčkam že či to ešte bude sledovať môj PC, ak ano tak napisem na ten viry.cz .. dik moc za pomoc, ešte sa dneska ozvem asi o pol hodku
Napísať odpoveď