Shadow_blaster napísal:bracho prid za nou zahlad sa jej do oci a povec : vies uz dlhsiu dobu obdivujem tvoju krasu a preto nehnevaj sa na mna ale scem sa ta opytat jednu pre mna velmi dolezitu vec nescees so mnou chodit? ak povie ano mas vo vrecku ak povie nie budes si na istom ja to tiez tak robim
to je trosku divne,...
ti uvidis peknu babu, paci sa ti a hend xces z nou chodit? nie je to trosku padle na hlavu? sak ju ani nepoznas,... zato ze je pekna to este neznamena pre mna ze ju xcem,... zatial ju xcem len spoznat
a ako oslovit? nic nie je jednoduchsie ako dojst a povedat "ahoj" a ked nevies co dalej, proste vyklopit ze sa ti paci, a ci by nesla na kafe/na horucu cokoladu a pod. ...
No mna teraz bali jedna holko , odkedy jej povedal spoluzak ze s nou chcem chodit a ja pritom s nou nechcem chodit ... tak ako keby nak tak by ste to mohli skusit
jamess napísal:ako vidim, tato tema tu je az pridlho, chlapce, dobre ti radim, CHOD UZ SAKRA ZA NOU!!!! ja som niekolko krat isiel na babu pomaly(myslim s balenim) a vzdy ma niekto predbehol, a tak som aj dopadol, mam 16 a ziadnu babu na konte:-(
no a? ja mam 18 a tiez este nic, ale nerobim z toho hlavny problem na svete. jasne ze ma to skrie ale co ma prist to pride
a co sa balenia mna tyka tak som robil plavcika a raz dosli za mnou 2 baby nech im natrem chrbat a akoze zboku celkom pekne a ked uz som sa pohol tak sa obratili uplne a akoze poviem to slusne: nepatri sa otocit v polceste. skarede jak noc boli
ades napísal:no a? ja mam 18 a tiez este nic, ale nerobim z toho hlavny problem na svete. jasne ze ma to skrie ale co ma prist to pride
a co sa balenia mna tyka tak som robil plavcika a raz dosli za mnou 2 baby nech im natrem chrbat a akoze zboku celkom pekne a ked uz som sa pohol tak sa obratili uplne a akoze poviem to slusne: nepatri sa otocit v polceste. skarede jak noc boli
Niečo skús napríklad niejaku mimiku Úsmev,žmurknuť alebo niečo take alebo jednoduche otazočky ako sa maš? a proste komunikovať nemať strach proste daj jej vedieť niejak že ju lubiš.Alebo skús to tak detský listočkami tak to som ti pomohol
Skus najprv oslovit a potom jej podat papierik kde by si mal napisat prosim daj mi tvoje cislo....chapes ked bude chciet dati ho ked nie vidis aspon ze by ta neodkurila keby si sa jej spytal pred spoluziackami ci ide do kina kapisto?????? jasna vec neviem co si zufaly si asi dost hanblivy no nic sprav to tak...
pisem vseobecne k nazvu temy cize ako? zacnite sa zdravit..pomaly ak si troska hanblivy tak si zozen jej ICQ a tak piste si a po nijakom case sa mozete stretnut
no neviem ci ti dal este nekdo takyto navrh.. pocuvaj zisti si kam holka rada chodi myslim neaky podnik kam si chodi na vecer sadnut alebo na diskotejky,zisti to s partou tam vyrazte a uz to nech na osud ja som si myslel ze je to nerealne sa zoznamit s neakym na hlucnom mieste ale poviem ti tak lepsie miesto nie je..mozes ju tam pozvat na neaky drink co ju mozno potesi mozno nie.. a s trosickou alkoholu sa lepsie zoznamuje.. teraz ma budete asi kamenovat ale poviem to tak ze alkohol zblizuje.. takze skus to a ked holka nechodi von nekam tak skus ju v skole oslovit s hocijakou vecou a potom jej na rovinu povedz ze vyzeras celkom dobre a chcel by som sa ta opytat nesla by si nekam si sadnut ? len naber odvahu ked ta posle nekam tak maj ju vies kde.. normalna holka by si sa chcela zoznamit s hocikym.. takze skus.. mozno to nevyjde alebo mozno aj ano..
midnight_man napísal:pisem vseobecne k nazvu temy cize ako? zacnite sa zdravit..
Mne sa nieco take teraz nedavno prihodilo niejake dievca sa mi zacalo zdravit ........ istotne sa vobec nepozname nikdy som s nou nehovoril nema ma od kial poznat a uz je to niejaky tyzden dva co sa zdravime nooooooo ani raz som s nou nepokecal ....... ja neviem asi by som mal nie ? ved mozno ani neviem ako sa volam ....... asi sa spravam ako idiot voci nej ......... ved ked sa mi zacala zdravit tak asi ocakava ze nieco urobim nie ?............
slavo120 napísal:Mne sa nieco take teraz nedavno prihodilo niejake dievca sa mi zacalo zdravit ........ istotne sa vobec nepozname nikdy som s nou nehovoril nema ma od kial poznat a uz je to niejaky tyzden dva co sa zdravime nooooooo ani raz som s nou nepokecal ....... ja neviem asi by som mal nie ? ved mozno ani neviem ako sa volam ....... asi sa spravam ako idiot voci nej ......... ved ked sa mi zacala zdravit tak asi ocakava ze nieco urobim nie ?............
Mne sa tiez stala jedna zaujimava vec. Asi 2 krat som videl z mojho mesta jednu zaujimavu holku a vzdy sme po sebe prehodili par pohladov. Vcera som cestoval na autobuse. A autobus uz bol uplne plny tak som si sadol uplne do zadu do petky, ani som si nevsimol ku akej holke si sadam. Az po par minutach sa ma spytala ze ci neviem kolko je hodin ja som sa na nu pozrel a zisttil som ze mi je znama z videnia. Opovedal som jej kolko je hodin a este sa ma spytala ze ci sa my nahodov odniekial nepozname. A takto sme sa dali do reci. Ked Si to tak citam tak som mimo temu, lebo ta holka oslovila mna a nie ja ju . Celu cestu sme sa porozpravali a planujeme este nejake stretko.
daniel.daniel napísal:Mne sa tiez stala jedna zaujimava vec. Asi 2 krat som videl z mojho mesta jednu zaujimavu holku a vzdy sme po sebe prehodili par pohladov. Vcera som cestoval na autobuse. A autobus uz bol uplne plny tak som si sadol uplne do zadu do petky, ani som si nevsimol ku akej holke si sadam. Az po par minutach sa ma spytala ze ci neviem kolko je hodin ja som sa na nu pozrel a zisttil som ze mi je znama z videnia. Opovedal som jej kolko je hodin a este sa ma spytala ze ci sa my nahodov odniekial nepozname. A takto sme sa dali do reci. Ked Si to tak citam tak som mimo temu, lebo ta holka oslovila mna a nie ja ju . Celu cestu sme sa porozpravali a planujeme este nejake stretko.
neboj tej babe tiez nebolo jedno co sa ta spyta, ale to ze kolko je hodin to bolo pekne
ta vidis Slavo mozes pockat nez sa ti prihovori ona
midnight_man napísal:neboj tej babe tiez nebolo jedno co sa ta spyta, ale to ze kolko je hodin to bolo pekne
ta vidis Slavo mozes pockat nez sa ti prihovori ona
No hej to sa povie hehe len ci bude taka aktivna ta ona sa mi zacala zdravit ..... neviem aky ma dovod ...... vie to niekdo ?? aky moze mat dievca dovod ked sa zacne chalanovi zdravit a istotne sa nepoznate ?? ......... znamena to ze ma zaujem ?? alebo moze mat aj ine dovody ?..................s tym casom mozno sa jej ja spytam ze kolko je hodin .........
slavo120 napísal:No hej to sa povie hehe len ci bude taka aktivna ta ona sa mi zacala zdravit ..... neviem aky ma dovod ...... vie to niekdo ?? aky moze mat dievca dovod ked sa zacne chalanovi zdravit a istotne sa nepoznate ?? ......... znamena to ze ma zaujem ?? alebo moze mat aj ine dovody ?..................s tym casom mozno sa jej ja spytam ze kolko je hodin .........
ano spytaj ale neskor aky ma dovod? to sa ma pytas vazne? sam si si odpovedal... ale nieze ti moc stupne sebavedomie