Ako osloviť dievča..

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
notice
Novice
Novice

Ako osloviť dievča..

Príspevok od používateľa notice »

Zdravím ľudia,

píšem do tejto diskusie s cieľom získať nejaké rady, keďže je tu mnoho skúsenejších ľudí ako ja, ktorý mi dokážu dať rozumné informácie ktoré mi môžu pomôcť. :)

Takže k veci.
Navštevujem strednú školu, no a páči sa mi jedna baba. Je o dva roky staršia ale ja v tom nevidím žiadny problém.. Síce má frajera, ale dopočul som sa že jej často nadáva a vôbec si ju neváži (Neviem prečo je stále s ním). Preto je viac než pravdepodobné že bude za chvíľku voľna..
Na sebe tvrdo pracujem, pretože sa snažím preraziť vo futbale a z toho dôvodu chodievam pravidelne behávať. Nedávno som zistil že ona chodieva behávať tiež, a tak som sa rozhodol že ju oslovím.

Myslím že by to prebehlo nejak takto: Ahoj ty si Merry, že? Chodievam behávať už dlhšiu dobu a celkom ma to nudí keď chodím sám a tak hľadám niekoho, kto by išiel so mnou. No na tejto škole nebehá skoro nik a dopočul som sa, že si jedna z mála, ktorá chodieva behať a tak mi napadlo, či by som sa k tebe najbližšiu dobu nemohol pripojiť :)

Mám niečo zmeniť?

Chcem ju osloviť osobne, a to z toho dôvodu, že sa ešte nepoznáme a cez internet by mohla odmietnuť. Preto si myslím že keď sa jej to spýtam naživo je väčšia pravdepodobnosť, že neodmietne. Najväčší problém spočíva v tom, ona nikdy nie je sama (najlepšia príležitosť na oslovenie). Myslím si že najlepšia príležitosť, pretože keď má okolo seba ľudí a kamarátov, možno sa bude cítiť trápne, že ju oslovil nejaký o 2 roky mladší chalan. Vždy ma okolo seba nejaké tie kamarátky, a keď nie, tak je veľa chalanov okolo, ktorý by sa smiali zase mnei.. Dobre ich poznám sú to spoluhráči atď.. Proste neviem prekonať aj ten strach z toho, že sa mi budú smiať pretože ešte ani jeden sa ju neodvážil osloviť a ani nie pozdraviť a už vopred budú odsudzovať že nemám šancu.
Vôbec neviem kde a kedy ju mám zastihnúť keď je sama.

Čo si o tom myslíte? Prosím upozornite ma na všetko čo sa len dá a prijmem každú radu od vás.
Vopred Ďakujem. :) :smt059
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako osloviť dievča..

Príspevok od používateľa beardie »

mas tu na to malo tem?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Áno, ideš na to dobre a tá otázka je dosť kvalitný ice breaker :wink:

Ak by som bol na tvojom mieste a odpovedala by kladne, rovno by som navrhol termín spoločného behu.
notice
Novice
Novice

beardie napísal:mas tu na to malo tem?
Ak si si nevšimol, v texte sa pýtam na dve veci ktoré som zatiaľ nikde nenašiel..
Ak by si niečo našiel, kľudne mi to pošli do PM,
Ďakujem.

//autoeditácia príspevku (14 Sep 2016, 21:03)
Pilifo napísal:Áno, ideš na to dobre a tá otázka je dosť kvalitný ice breaker :wink:

Ak by som bol na tvojom mieste a odpovedala by kladne, rovno by som navrhol termín spoločného behu.
To nie je zlý nápad, ale čo s tým zastihnutím? :D Neverím si až tak, že by som ju "vytrhol z debaty" medzi jej kamarátkami a zavolal si ju na bok na otázočku.. Snáď ma chápeš ako by som sa cítil :D
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

notice napísal:Je o dva roky staršia ale ja v tom nevidím žiadny problém.. Síce má frajera, ale dopočul som sa že jej často nadáva a vôbec si ju neváži (Neviem prečo je stále s ním).
Ty v tom problém nevidíš, ona môže. Neviem kolko mas rokov, ak 20, problém to je, ak cez 30, problém to byť nemusí...k jej frajerovi - k dobrým chlapcom ide dievča plakať na rameno, drsný tie dievčatá šukajú. Ňuňu chlapci sú príďte o ničom :)

Ja by som si na tvojom mieste zistil kam chodí behať a šiel tam behať tiež a akože náhodou sa stretol...

Priama konfrontácia ako píšeš hore imho hrozí neúspechom...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Cau!
Pocuvaj taka je vec, chodievam pravidelne behavat, ale nikto so mnou neide lebo na to jednoducho nemaju, a ked ti mam pravdu povedat, vsimol som si ze chodievas behavat tiez, co tak chodievat spolu? vo dvojici sa beha lepsie. Pokeca sa, posmejeme sa trocha, a namotivujeme jeden druheho. To vies, behavam lepsie, mozes mi cumiet na zadok, a ked si zasluzis tak sa mozme aj vymenit, a skontrolujem ja ten tvoj....

Co ty na to ? daj mi telefonne cislo, nech ti poslem sms, kedy a ako, popripade ti zavolam, nech to dohodneme blizsie, vidim ze mas teraz dost roboty s kamoskami/kamosmi, ...

Ku tomu neprestrelne sebavedomie, a ked sa to dobre poda, tak sa zenska usmeje, da ti telefon a bude cakat ze sa vecer ozves. Dufame ale vsetci v tvojom zaujme ze sa jej neozves ked bude prave s frajerom :D :D :D

je to ale odsudene na neuspech, ako pisal typek predo mnou, .... ti dobri chlapci skonci vo friendzone, ti drzi/drsni ... tie zenske sukavaju ... :D
notice
Novice
Novice

baldorex napísal: Ty v tom problém nevidíš, ona môže. Neviem kolko mas rokov, ak 20, problém to je, ak cez 30, problém to byť nemusí...k jej frajerovi - k dobrým chlapcom ide dievča plakať na rameno, drsný tie dievčatá šukajú. Ňuňu chlapci sú príďte o ničom :)

Ja by som si na tvojom mieste zistil kam chodí behať a šiel tam behať tiež a akože náhodou sa stretol...

Priama konfrontácia ako píšeš hore imho hrozí neúspechom...
To, že majú radšej arogantnejších chalanov som už dávno zistil, ale povedal by som, že ten chalan zachádza za hranice k hrubému správaniu.. Ale kto vie, možno bude voľná.. S toho dôvodu treba byť pripravený.. :smt059
Stretnúť ju na náhodu a pridať sa k nej nie je vôbec zlý nápad..
qwerty-xyz

božíííííčku ..... a ty si ten slusnak, co ju zachrani pred zlym frajerom, lebo ty budes ten dobry, mily, zlaty, ....................................................................................................................................................a pre nu nezaujimavy a nudnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.
notice
Novice
Novice

qwerty-xyz napísal:Cau!
Pocuvaj taka je vec, chodievam pravidelne behavat, ale nikto so mnou neide lebo na to jednoducho nemaju, a ked ti mam pravdu povedat, vsimol som si ze chodievas behavat tiez, co tak chodievat spolu? vo dvojici sa beha lepsie. Pokeca sa, posmejeme sa trocha, a namotivujeme jeden druheho. To vies, behavam lepsie, mozes mi cumiet na zadok, a ked si zasluzis tak sa mozme aj vymenit, a skontrolujem ja ten tvoj....

Co ty na to ? daj mi telefonne cislo, nech ti poslem sms, kedy a ako, popripade ti zavolam, nech to dohodneme blizsie, vidim ze mas teraz dost roboty s kamoskami/kamosmi, ...

Ku tomu neprestrelne sebavedomie, a ked sa to dobre poda, tak sa zenska usmeje, da ti telefon a bude cakat ze sa vecer ozves. Dufame ale vsetci v tvojom zaujme ze sa jej neozves ked bude prave s frajerom :D :D :D

je to ale odsudene na neuspech, ako pisal typek predo mnou, .... ti dobri chlapci skonci vo friendzone, ti drzi/drsni ... tie zenske sukavaju ... :D
Diky za rady..
To nepriestrelné sebavedomie.. to by mohol zafungovať..

Tretí odsek ma neskutočne pobavil, ale v ten moment by mi to asi nebolo jedno, keďže jej frajer je boxer.. :D :D

Krutá pravda ale kto povedal že som slušňák, a to, že je to odsúdené na neúspech môže byť pravda.. ale kto vie.. Radšej to vyskúšam a odmietne, ako keby som o pár rokov vyplakával prečo som to vtedy neskúsil :) Dik za rady :)

//autoeditácia príspevku (14 Sep 2016, 21:46)
qwerty-xyz napísal:božíííííčku ..... a ty si ten slusnak, co ju zachrani pred zlym frajerom, lebo ty budes ten dobry, mily, zlaty, ....................................................................................................................................................a pre nu nezaujimavy a nudnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.
Tak to jej mám aj ja potom nadávať do --- --- a ostatné? :D :D Pochybujem že ma vyšuká.. Ale akože ja tomu princípu chápem, že slušňák je najlepší do friend zóny ale nemyslím si že to treba preháňať ako on ale kto vie..
qwerty-xyz

neprestrelne sebavedomie zafunguje, ked bude neprestrelne, .... ked bude len na 99,9999 % tak si v prdeli ...

:D a nemas byt na nu hruby, mas byt vtipne drzy, a nesmies byt nudny, .... nesmies spadnut do friendzony, musi v tebe vidiet potencialne lepsieho fraera ako ma doteraz. ked to uvidi, tak presedla na teba . . .
Napísať odpoveď