píšem do tejto diskusie s cieľom získať nejaké rady, keďže je tu mnoho skúsenejších ľudí ako ja, ktorý mi dokážu dať rozumné informácie ktoré mi môžu pomôcť.
Takže k veci.
Navštevujem strednú školu, no a páči sa mi jedna baba. Je o dva roky staršia ale ja v tom nevidím žiadny problém.. Síce má frajera, ale dopočul som sa že jej často nadáva a vôbec si ju neváži (Neviem prečo je stále s ním). Preto je viac než pravdepodobné že bude za chvíľku voľna..
Na sebe tvrdo pracujem, pretože sa snažím preraziť vo futbale a z toho dôvodu chodievam pravidelne behávať. Nedávno som zistil že ona chodieva behávať tiež, a tak som sa rozhodol že ju oslovím.
Myslím že by to prebehlo nejak takto: Ahoj ty si Merry, že? Chodievam behávať už dlhšiu dobu a celkom ma to nudí keď chodím sám a tak hľadám niekoho, kto by išiel so mnou. No na tejto škole nebehá skoro nik a dopočul som sa, že si jedna z mála, ktorá chodieva behať a tak mi napadlo, či by som sa k tebe najbližšiu dobu nemohol pripojiť
Mám niečo zmeniť?
Chcem ju osloviť osobne, a to z toho dôvodu, že sa ešte nepoznáme a cez internet by mohla odmietnuť. Preto si myslím že keď sa jej to spýtam naživo je väčšia pravdepodobnosť, že neodmietne. Najväčší problém spočíva v tom, ona nikdy nie je sama (najlepšia príležitosť na oslovenie). Myslím si že najlepšia príležitosť, pretože keď má okolo seba ľudí a kamarátov, možno sa bude cítiť trápne, že ju oslovil nejaký o 2 roky mladší chalan. Vždy ma okolo seba nejaké tie kamarátky, a keď nie, tak je veľa chalanov okolo, ktorý by sa smiali zase mnei.. Dobre ich poznám sú to spoluhráči atď.. Proste neviem prekonať aj ten strach z toho, že sa mi budú smiať pretože ešte ani jeden sa ju neodvážil osloviť a ani nie pozdraviť a už vopred budú odsudzovať že nemám šancu.
Vôbec neviem kde a kedy ju mám zastihnúť keď je sama.
Čo si o tom myslíte? Prosím upozornite ma na všetko čo sa len dá a prijmem každú radu od vás.
Vopred Ďakujem.