Ako sa mám ubrániť láske?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
MayDaySK
Star
Star

Ako sa mám ubrániť láske?

Príspevok od používateľa MayDaySK »

No o mne je všeobecne známe že sa mi vo vzťahoch nedarí. Stále som nešťastne zaľúbený ale ženy absolútne nepriťahujem. Niesom ničím atraktívny a už ma to nebaví stále sa zalúbiť. Ono to prichádza samo, dobre si s nejakou rozumiem, a stále myslím naňu, začína mi chýbať a také... Proste príznaky lásky. Jediný spôsob je izolovať sa od žien lenže s opačným pohlavím prichádzame do styku dennodenne. Takže komunikovať snimi musím a to už príde samo či už v škole/práci, náhodne príde kamoš s frajerkou atď. Proste sú situácie keď sa s babami zakecám, zistím že si máme čo povedať a dobre si spolu rozumieme ale pokazí sa to vždy tam že sa zaľúbim a viacmenej ma nebude alebo nemže chcieť takže ja sa len trápim.

Takže ja sa pýtam iba na toto. Ako by som mohol to večné zalúbenie zničiť? Úplný zákaz komunikácie s opačným pohlavým je blbosť, hrať sa na neutrálneho je tiež lebo neutralita znamená byť nezadaný ale nie zákaz komunikácie s opačným pohlavým a zase tam hrozí že stretnem sympatickú a zalúbim sa... Takže ako sa tomu vyhnúť? Ako sa vyhnúť zalúbeniu?
moni19
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa moni19 »

prestahuj sa na opusteny ostrov :D
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Heh ... su tu určité drastické metody ... ktore radsej menovat nebudem :lol:
Ale mozes skusit ako Coudy z kroku za krokom davat si elektrošoky za každe mile pomyslenie na ženu (tušim sa to vola psychycka sugescia).
Proste budes si davat dovtedy rany az kym si mozog nespoji city k ženam k zlym pocitom a maš vyhrané :lol: :lol: :wink:
ALebo proste najdeš si koničky hobby študium a podobne že ti na vykecavanie sa zo zenami neostane čas ....
Inač to nevidim
ALebo skor laske neutečieš....

(P.S. už my chybali temi od teba :lol: )
MayDaySK
Star
Star

prestahuj sa na opusteny ostrov
Dobré. No skús niečo v tom zmysle pre bežného slováka zrealizovateľné.. 8)

No ja som si také našiel pracujem/študujem som na 7 dní vyťažený ale ženám sa neuhnem či už v škole, či už v práci... Ale ako vravíš neutečieš...
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

MayDaySK napísal:Dobré. No skús niečo v tom zmysle pre bežného slováka zrealizovateľné.. 8)

No ja som si také našiel pracujem/študujem som na 7 dní vyťažený ale ženám sa neuhnem či už v škole, či už v práci... Ale ako vravíš neutečieš...
tak sa jednoducho nebran...cim viac sa budes branit,tym rychlejsie to pride... 8)
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

MayDaySK napísal:Dobré. No skús niečo v tom zmysle pre bežného slováka zrealizovateľné.. 8)

TO je dobre ale asi nie dost ked pomimo nad nimy rozmyšlaš .... skus radsej ratat odmocninu z 2 546 456 465 464 564 654 564 nez rozmyslat nad zenou :lol: :lol: 8) .
Pozri ja som sa tiez nahanal za zenami ale teraz mam robotu viem ake mam nedostatky idem popri hlavnej robote robit aj druhu robotu lebo chcem autičko alebo motorku čoskoro a nechcem si brat požičku a ine veci proste čisto si na to zarobit a ušetrit...Mam starosti snažim si najst v živote nejaky pevny bod a istotu a zistujem že nakoniec na ženu ostalo velmi velmi malo času . proste časom hej stretnem aj ja zenu pokecam si s nou ale normalne ked nebudem nad nou dlho uvaovat tak v sebe normalne citim ze na nu "nemam chut" :lol:
To pride proste časom pokecat si s nimi pekecaj to je normalne len nad tym moc nefilozofuj a nerozmyslaj moc co keby.A Možnu iniciativu nechaj na strane bab ... a uvidis časom stratiš aj ty "chut" :wink:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ja som robila celý život to isté, pretože som sa nechcela nesklamať, bála som sa a mala som iné priority. Vieš, ako sa to darilo mne, jasné, že som neignorovala opačné pohlavie, to je kravina :), ale jednoducho som všetkých brala ako kamarátov a tak to fungovalo bez problémov. A možno by to bolo tak fungovalo až doteraz keby som si nepovedala, že tej ignorácie stačilo, veď predsa len, je to blbosť, aby si sa celý život vyhýbal ženám len kvôli tomu, aby si sa náhodou nezaľúbil. Možno si len priveľmi "chtivý", že je ti niekto sympatický, hneď sa zaľúbiš a potom si sklamaný, keď to nie je vzájomné, skús to brať trošku s nadhľadom a nechať veciam voľný priebeh. :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Sklam sa v nej a zanevri na nu :hmm:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Gangy napísal:Sklam sa v nej a zanevri na nu :hmm:
Ver mi, ak niekoho uprimne lubis, tak toto sa veru neda.

Ad autor temy - myslis, ze byt zalubeny je byt hanba? Buddy, trocha sa osmel a tej dotycnej povedz, ze co voci nej citis. Na tom nie je nic zle. A laske sa nevyhybaj, to nie je riesenie, imho.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Gangy napísal:Sklam sa v nej a zanevri na nu :hmm:
Daj sa na vieru a staň sa kňazom :wink:
MayDaySK
Star
Star

trocha sa osmel a tej dotycnej povedz, ze co voci nej citis. Na tom nie je nic zle
A dostanem ako odpoveď presne to čo nechcem počuť... Ale ja k tebe cítim len kamarátstvo/mám ťa rada len ako kolegu atď. Už som dostal túto odpoveď X krát a nemám zapotreby byť zase sklamaný. Radšej sa nechcem dostať do tej situácie aby som jej niečo oznamoval.
bell
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bell »

bolek napísal:Daj sa na vieru a staň sa kňazom :wink:
ee, to neponaha

rozpravala som sa s viacerymi ludimi o tomto a ti tvrdia ze, ked sa nietko uchyli k Bohu z nestastnej lasky alebo jednoducho ze ju nenajde tak dlho nezotrvaju v klastore, seminari :idea:
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

MayDaySK napísal:A dostanem ako odpoveď presne to čo nechcem počuť... Ale ja k tebe cítim len kamarátstvo/mám ťa rada len ako kolegu atď. Už som dostal túto odpoveď X krát a nemám zapotreby byť zase sklamaný. Radšej sa nechcem dostať do tej situácie aby som jej niečo oznamoval.
No a ? ja som ju tiež počul tisic krat ? no a ? si chlap alebo zbabelec ? tak proste pokrčis ramenami a ideš dalej ... alebo je tu možnost č.2 a to ze si počkaš na iniciativu zo strany žien .. proste budes držat klapačku a ked ona prejavy svoje city tak aj ty tvoje ked nie .. tak to v sebe mozes veselo dusit ... tak ? čo to bude ?
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

kinjeril napísal:Ver mi, ak niekoho uprimne lubis, tak toto sa veru neda.
Myslim ze je to individualne :(
Rammer
Light Professional
Light Professional

Re: Ako sa mám ubrániť láske?

Príspevok od používateľa Rammer »

MayDaySK napísal:...
Snaz sa vytlacit z hlavy pekne zazitky s babou. Je to proti vlastnemu rozumu a psychike cloveka, ale je to jedna z mala moznosti :)
dudo02
King
King

Re: Ako sa mám ubrániť láske?

Príspevok od používateľa dudo02 »

MayDaySK napísal:...
Ak chces prestat mysliet na nieco,zacni na sebe tvrdo makat.Pises,ze si fyzicky nepritazlivy-chod do posilovne a makaj na svojom fyzickom vzhlade.Jednak budes mat menej casu na"myslenie"a zaroven fyzicky spritazlivnejes.Tvar sice nezmenis,ale sexy telo je sexy telo :wink: .To zeny pritahuje..Takisto ako prachy-chod a makaj,aby si ich mal..A neostane ti cas mysliet na zeny.Ak teda naozaj nechces na ne mysliet..

Ale co je podstata?Si este mlady(predpokladam) a si obklopeny mladymi zenamy.A tie nevedia co sami so sebou,nieto este s chlapom...Uvidis,ak budes starsi-zena vekom ziskava skusenosti,ako kazdy clovek a do popredia prichadzaju ine priority ako fyzicky vzhlad..Moj nazor.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ty vole ved používaj hlavu nie penis
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

lol

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

kinjeril napísal:Ver mi, ak niekoho uprimne lubis, tak toto sa veru neda.

Ad autor temy - myslis, ze byt zalubeny je byt hanba? Buddy, trocha sa osmel a tej dotycnej povedz, ze co voci nej citis. Na tom nie je nic zle. A laske sa nevyhybaj, to nie je riesenie, imho.
myslim ze KINJERIL mal spravny nazor na danu vec...a ked som cital tie ostatne rady

opusteny ostrov...stane sa zoofilom
dalsie rady.... neurobte z chlapca takeho co sa mu hovori GAY
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

MayDaySK napísal:A dostanem ako odpoveď presne to čo nechcem počuť... Ale ja k tebe cítim len kamarátstvo/mám ťa rada len ako kolegu atď. Už som dostal túto odpoveď X krát a nemám zapotreby byť zase sklamaný. Radšej sa nechcem dostať do tej situácie aby som jej niečo oznamoval.
Toto iste som si tiez par krat vypocul... preto sa ucim drzat hubu v tomto smere. Uz to mam zmaknute na 51%.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ty kokso akože to čo je...nechceš mať ženu....chceš ostať starým polohluchým zlomyselným kktom?
nad niečím takýmto som v živote neuvažoval..akože nič proti..jasne..len ma to zaskočilo :oops:
Napísať odpoveď