ako sa spytať :)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
twelwer
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

ako sa spytať :)

Príspevok od používateľa twelwer »

tak zdravím mám taký problém proste s babami mám nulové skúsenosti a vždy keď nájdem daaku babu tak ostane pri tom ze sa mi páči :(

ale teraz som nasiel celkom fajnu. viem s ňu aj porozprávať trochu, viem si sňou dobre popísať ale mám taký problém lebo viem že kým si s nou budem iba písať tak z toho nič viac nebude.

No neviem ako sa jej spýtať či by išla so mnou vonku :( proste to asi neviem :( osobne spýtať sa mi nepodarí lebo streávam sa s nou iba v skole kedze je zo susedného mesta :( a ani odvahu akosi nemozem najst aby som sa jej to spytal v skole
a myslíte si ze to bude normalne alebo ze by to mohlo mať nejaky uspech keby jej to napisem a spytam sa na internete alebo cez SMS ???

a posledna neviem vobec akou formou sa jej to spýtať :( lebo len tak jej napisať že či nechce isť na kofolu sa mi nezda az take zauujimavee :)

tak prosim poradte daako :)
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Lahko sa to hovorí, ale mám to zvlastnej skúsenosti. Musíš ísť za nou a spýtať sa jej to narovinu, či by nešla stebou niekam von... Napr. mne väčšinou povedali že pôjdu, ale pár krát sa mi stalo, že mi nejaká povedala že nie, avšak nikdy mi to nijak neublížilo... Netešil som sa z toho, avšak nemôžem hovoriť o nejakom trapase. Aby ťa niekto nepredbehol...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Riesis tu taketo problemy. Ked sa jej to nedokazes opytat normalne, tak to skus cez internet alebo do SMS, proste jej napis, ze ci by nesla niekedy s tebou na kofolu alebo len tak von. Je to az take tazke???
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

a aku radu to presne čakaš? nejake vitaminy po ktorych naberieš odvahu, aby si sa jej to mohol spytať? ak ju maš problem vôbec niekam pozvať, si si isty, že s ňou budeš schopny viesť nejaky ten dialog počas toho ako budete vonku? a ako sa jej to spytať, aby to bolo zaujimave? najlepšie je použiť nejaku zložitu metaforu, aby jej na prvykrat ani nedošlo čo vlastne chceš
male pivo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa male pivo »

Tak jej to aspon nejak naznac
playerSC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa playerSC »

poskladajte sa viacery nech idu tvoji kamosi s frajerkami a ty a povedz tej babe ze ci by s vami napriklad nesla do kina je to supa lebo ona vlastnebude pravdepodobne sediet s tebou nuz to mas ale potom statie ked si s nou vies aspon popisat ja s tou mojou sa nemam ako dat dokopy lebo mame triedu vedla seba :wink:
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

V skole ju pozdrav : Ahoj kočka a spytaj sa jej ze co robi po skole ...
Ale byt tebou urobim to co najskor lebo cim viacej si budete pisat cez net tym menej si budete mat co povedat vonku lebo pocasie ju urcite nebude zaujimat :D. :wink:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tak keď nemáš gule nato aby si sa jej to spýtal osobne, tak sa zbytočne nestresuj a spýtaj sa jej to cez net či SMS-ku. :wink:
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Je fain ji to napsat pres sms/icq ale i tak ji to budes muset rict osobne a myslim ze osobne to bude lepsi :)

Normalne bez za ni odtahni si ji nekam bokem "bud mily, usmevavy.."
Ahoj "jeji jmeno", jsi mila holka "a treba i nejake dalsi hezke vlastnosti" a tak me napdalo zda-li by si semnou nechtela jit po skole nekam sednout "popr." lehnout :P
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

je to len pozvanie von. nic viac, ziadna veda. normalne sa staci spytat, ci nema chut vybehnut niekam na caj. nic na tom nie je. ked sa to podari a rozbehne sa vam nejaky vztah, tak si predstav, co vsetko bdues musiet este zo seba dolovat ;)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

turtlak69 napísal:je to len pozvanie von. nic viac, ziadna veda. normalne sa staci spytat, ci nema chut vybehnut niekam na caj. nic na tom nie je. ked sa to podari a rozbehne sa vam nejaky vztah, tak si predstav, co vsetko bdues musiet este zo seba dolovat ;)
staval by sa s k tomu takto aj keby si mal 13-15 rokov? V tom veku to pre teba nie je iba pozvanie von, a určite to nie je také jednoduché ;)
twelwer
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa twelwer »

xD no skusime dačo :)

a neboj 13-15 rokov už nemám len má pan boh akosi neobdaril sebavedomim a schopnosťou baliť ženské. :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

wow tak toto je uplne nejvíc :-D :-D :-D ...

... kde je problem ? pochopim ze by si mal problem ju oslovit, keby ste sa nepoznali, ale vy sa normalne rozpravate, pisete si ... v uplne inej sfere ocividne pre nu niesi, ked s nou kao vravis vychadzas ... nabuduce ked sa budete rozpravat tak jej povedz ze sa ti s nou keca dobre a ci by nesla na kofolu ... nic tazke :-) ... mozes to aj cez SMS, ale to su vyhodene prachy, ked aj tak sa s nou stretnes osobne :-) :-)
twelwer napísal:a neboj 13-15 rokov už nemám len má pan boh akosi neobdaril sebavedomim a schopnosťou baliť ženské. :)
tak si hold pockaj do 35ky kedy budes posobit ako solidny "material na otecka" ... to uz si ta nejaka, ktorej zvoni biologicky budik nabrnkne aj sama .. dovtedy vsak nic :-D :-D :-D ...

... druha moznost je sa trosku uvolnit, nevyrabat si v hlave katastroficke scenare ako ti povie aby si isiel do prdele, rozbehne sa opacnym smerom a bude panicky kricat ze si uchyl ... :-) (( trapasy boli, su a uistim ta ze este aj budu ... a pri zoznamovani sa odpustaju ... ked sa budes cervenat aspon uvidi ze to myslis sakra vazne a niesi len dalsi z radu nadrzanych pubescentov s egom ako everest, co chcu videt nohavicky :-) )) ...

sam si vyber co je jednoduchsie :-)
Neo-M
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Neo-M »

zbytocne rozpisana tema podla mna
odpoved je omielana dookola

bud ju pozves alebo nie to je vsetko

sama si nedomysli ze ju chces pozvat :roll:
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

twelwer napísal:xD no skusime dačo :)

a neboj 13-15 rokov už nemám len má pan boh akosi neobdaril sebavedomim a schopnosťou baliť ženské. :)
pozri si film YES MAN s JIMMOM CAREYim, a zober zsi z toho ponaucenie. :) Ale myslim to fakt vazne. Doda ti to odvahu. Proste si povies IDEM NA TO a vec je vyriesena.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

audiotrack napísal:staval by sa s k tomu takto aj keby si mal 13-15 rokov? V tom veku to pre teba nie je iba pozvanie von, a určite to nie je také jednoduché ;)
eeeej veru v takom veku som bol viac vonku ako doma :) ale pravdu mas. moze to byt v takom veku "big deal"
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Podla mna dalsia zo zbytocnych tem ktora bola pretriasana uz X krat. Ako sa spytat? Tu nejde o to ako sa spytat tu ide o to aby si ty nabral odvahu a ked nemas na to odvahu osobne tak to sprav cez ICQ/SMS/Pokec ako tu uz bolo povedane. Mas 3 moznosti co ti moze povedat - 1. je ze povie ANO 2. je NIE 3. je prepac ale chcem byt len kamaratka (prip. ina vyhovorka) co sa prakticky rovna tiez NIE. Ked nastane 2 alebo tretia moznost tak nevesaj hlavu baby boli aj budu.
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

cuteSTYLE69 napísal:V skole ju pozdrav : Ahoj kočka a spytaj sa jej ze co robi po skole ...
Ale byt tebou urobim to co najskor lebo cim viacej si budete pisat cez net tym menej si budete mat co povedat vonku lebo pocasie ju urcite nebude zaujimat :D. :wink:
keby si na mna vybafol s ahoj kocka tak ta najskor niekam kopnem :D...akoze ked mu mas blbost poradit tak radsej nerad
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

ooomg... to je veda... ved sa staci lognut na ICQ, pokec, facebook, zacat normalnu debatu a spytat sa corobi vtedy a vtedy, ci by nesla do kina, na kofolu - ta varianta, ze pojdete cela partia do kina bola dobra...

alebo osvedcena taktika, pridi za nou a spytaj sa: Cau, srala si?
Napísať odpoveď