Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je 21 Okt 2017, 12:16



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 79 ]  Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia

Choď na stránku
.: Ako si vytvorit vlastny server na WoWa :.
Hľadať:
Facebook Twitter Vybrali Sme  
 
Autor Správa
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.4.2006
Príspevky: 2
Karma: Level +1
Príspevok 
prosim vas mohli by ste mi niekto vysvetlit ako to mam cele vlastne urobit mam wow 1.10 stiahol som vsetky veci co ste pisal a dalej ???(chcem hrat iba ja ) diki


11 Apr 2006, 4:29
Profil  
Medium Star
Medium Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 12.10.2005
Príspevky: 304
Bydlisko: Nitra
Karma: Level +2
Príspevok Ludmila
pls neviete nieco o Ludmile emu co prinesie. a nahodou kde by sa dala stiahnut. diki


18 Apr 2006, 9:12
Profil  ICQ  WWW
Medium Expert
Medium Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 9.2.2006
Príspevky: 104
Karma: Level +2
Príspevok 
Praca na Ludmille sa zrusila tusim ... a ak ide o patch 1,10 tak neviem kto mi vravel ze na ofiku to dopadlo katastrofalne .. vela errorov vela bugov vela dowtime :) ( ja nehrram takze neviem co je na tom pravda )


25 Apr 2006, 11:17
Profil  
King
King
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 4.11.2005
Príspevky: 1796
Bydlisko: BA
Karma: Level +3
Príspevok 
caf...vsetko som spravil ako som mal a ked som otvoril wowemu.exe tak mi to vyhodilo okno a za stotinku ho hned vyplo...co mam delat ? thx
a potom to zacalo ukazovat aj tuto tabulku ale ties sa to hned vyplo
Kód:
http://img113.imageshack.us/img113/6784/newbitmapimage2oq.jpg


01 Máj 2006, 20:56
Profil  ICQ  
Medium Expert
Medium Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 4.5.2006
Príspevky: 111
Karma: Level +1
Príspevok wowemu
Prosim ak viete niekto tak poradte!!! Takze stiahol som si prog. EckoWOWEmu v1.8 cez bit torrent,nainstaloval a nastavil ...a nechce mi to ist
Moze byt chyba vo windowse?(mam XP SP3) Ak ma niekto nejaky program (prip. nastavenie na WOWWMU) aby som mohol hrat sam doma WOW bez pripojenia na net.. nech da link alebo take daco....Skusal som stahovat z rapidshare-u ale nešlo to ....prosim poradte


04 Máj 2006, 18:35
Profil  
King
King
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 4.11.2005
Príspevky: 1796
Bydlisko: BA
Karma: Level +3
Príspevok 
a v com mas konkretne problem ? pada ti wow.emu ked sa chces pripojit ?


05 Máj 2006, 0:45
Profil  ICQ  
Medium Star
Medium Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.11.2005
Príspevky: 479
Bydlisko: Bratislava
Karma: Level +2
Príspevok 
TomAss pisalo ti v tej tabulke ze mas to skontrolovat antivirakom a potom preinstalovat...a ked tu ma niekto vytvoreny vlastny server na WoW nech sa ozve rad pojdem zahrat na jeho server...


05 Máj 2006, 7:29
Profil  ICQ  
Medium Expert
Medium Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 4.5.2006
Príspevky: 111
Karma: Level +1
Príspevok pre TomAss
Emulator normalne bezi vypisuje tam nieco v dosovskom okne, na konci vypise ze nejaky subor nieco error.log(daco take) mam niekam poslat asi dvcale neviem co to je


05 Máj 2006, 10:46
Profil  
King
King
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 4.11.2005
Príspevky: 1796
Bydlisko: BA
Karma: Level +3
Príspevok Re: pre TomAss
johny17 píše:
TomAss pisalo ti v tej tabulke ze mas to skontrolovat antivirakom a potom preinstalovat...a ked tu ma niekto vytvoreny vlastny server na WoW nech sa ozve rad pojdem zahrat na jeho server...

viem to prelozit ale to je blbost antivirakom...skusal som....aj ine emulatory som skusal a kazdy robil toto...chyba bude niekde inde...predtym mi to islo... :(
nightkin píše:
Emulator normalne bezi vypisuje tam nieco v dosovskom okne, na konci vypise ze nejaky subor nieco error.log(daco take) mam niekam poslat asi dvcale neviem co to je

Vyplni si v NODe Imon alebo UPLNE odinstaluj NOD...


05 Máj 2006, 11:07
Profil  ICQ  
Medium Expert
Medium Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 4.5.2006
Príspevky: 111
Karma: Level +1
Príspevok PRE TomAss
No ale ja nemam NOD, ale Norton


05 Máj 2006, 16:12
Profil  
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 1.11.2005
Príspevky: 1
Karma: Neutrál
Príspevok 
moze sem niekto dat nejaky zrozumitelny návod ..lebo robim co robim a nic uz si neviem rady......help :x :x :x :x :x :x
verziu mam 1.80. mohol by sem niekto hodit funkcny wow repack....dakujem


a preco sa mi stale vypne server ked sa lognem....


09 Máj 2006, 23:59
Profil  
King
King
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 4.11.2005
Príspevky: 1796
Bydlisko: BA
Karma: Level +3
Príspevok 
ak mas nod tak vypni imon alebo ho odinstaluj...ak nemas tak nevim ;)


10 Máj 2006, 18:44
Profil  ICQ  
Medium Expert
Medium Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 4.5.2006
Príspevky: 111
Karma: Level +1
Príspevok wow
Ked moze niekto poradit .... Stiahol som ten repack ONEWoW vetko som spravil podla navodu ktory bol v nom.Po spusteni WOWemu.exe mi zacalo vypisovat ze nahrava guildy , world.... Na koci vypisalo ze bol vytvoreny su bor dump_error.log a za tym :"please send it to devs" ---co s tym???---


11 Máj 2006, 10:53
Profil  
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 12.5.2006
Príspevky: 1
Karma: Neutrál
Príspevok 
Majs0 píše:
Na spojazdnenie 1.10 potrebujes >
.NET FRAMEWORK 2.0
http://www.yourfilelink.com/get.php?fid=59560
UWC1.3.0 REPACK
http://rapidshare.de/files/16498217/UWC1.3.0.rar.html
Upgrade from 1.3.0/1.3.1/1.3.2/1.3.3 to 1.3.4
PATCH TO 1.3.4 - PUT IN WOWEMU ROOT FOLDER
http://www.uploadtemple.com/view.php/1143421574.rar
UWC1.3.0 Client Addons v1.1
http://www.yourfilelink.com/get.php?fid=59691
A tento patch:
http://rapidshare.de/files/16736575/110 ... 2.ace.html


Ahoj chcu se tě zeptat jak mám použít 110_Client_Patch_2of2.ace abych zprovoznil WoW na 1.10, když jsem to zkopiroval do složky hry tak při spuštění hra házela chyby takže se nedalo přihlásit a předtím už jsem zprovoznil servr na 1.9.2.


12 Máj 2006, 20:44
Profil  
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 2.4.2006
Príspevky: 6
Karma: Neutrál
Príspevok 
nemohol bi si mi napisat alebo aj poslat subory ze jak si sprovoznil wowemu na 19 pls


13 Máj 2006, 11:46
Profil  
King
King
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 4.11.2005
Príspevky: 1796
Bydlisko: BA
Karma: Level +3
Príspevok 
ak si chcete zahrat na mojom serveri tak >>>
viewtopic.php?t=50615


13 Máj 2006, 13:44
Profil  ICQ  
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 2.4.2006
Príspevky: 6
Karma: Neutrál
Príspevok 
welmi pekne prosim niekoho pomozte mi s urobenim servera pls cim skvor hrajem a ked sa niekto na mna napoji tak asi po min vyhodi chybu
za skoru odpoved dakujem


13 Máj 2006, 19:17
Profil  
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 2.4.2006
Príspevky: 6
Karma: Neutrál
Príspevok 
nevedel by niekto poradit mam server vsetko ide kamarat sa namna napoji a ked ide druhy tak jemu nacitava svet a napise disconected a mne v emu napise zewsasend failed wsaeconnaborted <10053>
a do druheho riadku Connection from jeho ip closed
co s tim????????????????????????


14 Máj 2006, 12:51
Profil  
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.5.2006
Príspevky: 1
Karma: Neutrál
Príspevok 
a ked mam utajenu IP aj tak moyem robit server?


20 Máj 2006, 13:52
Profil  
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.5.2006
Príspevky: 7
Karma: Neutrál
Príspevok 
pls tu je icq 204-337-472 visvetlite mi ako mam spravit server


20 Máj 2006, 16:00
Profil  
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 79 ]  Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia

Choď na stránku


Kto je on-line 
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. © Hojko 2004-2016
[ Time : 0.124s | 14 Queries | GZIP : On ]