Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je 15 Dec 2017, 15:04



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 79 ]  Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia

Choď na stránku
.: Ako si vytvorit vlastny server na WoWa :.
Hľadať:
Facebook Twitter Vybrali Sme  
 
Autor Správa
Professional
Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 31.1.2006
Príspevky: 1561
Bydlisko: BA-city
Karma: Level +3
Príspevok 
TomAss píše:
a v com mas konkretne problem ? pada ti wow.emu ked sa chces pripojit ?

mne pada co s tym? vopred thx


26 Máj 2006, 7:05
Profil  ICQ  
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.6.2006
Príspevky: 1
Karma: Neutrál
Príspevok pls help
pls mam uz takmer hotovy wow server, ale nefunguju mi tam niektore spelly ako je napriklad stealth (neviditelnost). mam taku informaciu ze subor spells.dbc sa da otvorit v neakom DBC Tool Editor. neviem ci je to pravda, ale ak ano, tak pls poradte velmi budem vdacny! :)


20 Jún 2006, 14:59
Profil  ICQ  
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 3.9.2006
Príspevky: 1
Karma: Neutrál
Príspevok 
caffte mam otazku mam server a ide docela good len by som xel vedet ako hodim status na net pls ????? diks :?: :?: :?: :?: :?:


06 Sep 2006, 21:19
Profil  
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.10.2006
Príspevky: 2
Karma: Neutrál
Príspevok 
Mam uz spraveny serv. mam tam vsetko potrebne ale neide sa namna vobec napojit ako toty z intrenetu vzdy im nabehne ze akoby ani neexistoval serv.....Unable to Conect.....a ze sme posietovania ked zadam sietovu ip tak ten co je somnou na sieti sa ide namna napojit ale toty z netu nemozu a ked dam internetovu ta vobec nikto sa nenapoji:((ani ja.................pls poradte mi....neviem si rady vobec.


22 Okt 2006, 17:06
Profil  ICQ  
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.10.2006
Príspevky: 2
Karma: Neutrál
Príspevok 
plsss odpiste mi


22 Okt 2006, 17:09
Profil  ICQ  
Amateur
Amateur
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 4.11.2006
Príspevky: 32
Karma: Neutrál
Príspevok 
neviem ci je to pravda ale skus si vypnut v node imon a firewal


31 Dec 2006, 9:38
Profil  
Expert
Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.2.2007
Príspevky: 142
Karma: Level -4
Príspevok 
plz reupnite dagdo tie programi na RS lebo to už nejde.A asi mi to aj tak nejdeked mam verziu 1.12.1?musim si stiahnut patch na verziu 1,8,0?


11 Feb 2007, 9:42
Profil  
Expert
Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.2.2007
Príspevky: 142
Karma: Level -4
Príspevok 
M0nd0 píše:
plz reupnite dagdo tie programi na RS lebo to už nejde.A asi mi to aj tak nejdeked mam verziu 1.12.1?musim si stiahnut patch na verziu 1,8,0?



A ak by bol niekto taky good a napisal mi ten navod na ICQ(374-147-645)
aj s podrobnym vysvetlenim tak icq som napisal :D


11 Feb 2007, 12:32
Profil  
Expert
Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.2.2007
Príspevky: 142
Karma: Level -4
Príspevok 
asi mi nik nepomože že? :cry:


16 Feb 2007, 16:16
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.5.2005
Príspevky: 4134
Bydlisko: BA
Karma: Level +5
Príspevok 
M0nd0 píše:
asi mi nik nepomože že? :cry:
kedze sa to to uz riesilo a nejaky dobry ujo vymyslel google..
http://wowresource.ic.cz

Mangos - emul na 1.12.1
WoWemu - 1.8-1.11.2
Ludmila - 1.12

Mangos a ludmila pouzivaju SQL DB, pre zaciatocnika zlozite. Wowemu pouziva .tcl a .scp scripty, v ktorych sa da celkom vysomarit a pomenit nejake hodnoty. Vela stastia a citania.


18 Feb 2007, 21:51
Profil  ICQ  
Light Star
Light Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 15.4.2006
Príspevky: 271
Karma: Level -3
Príspevok 
chalan i tie linki v prvom su vimazane mozete dat dake ine na verziu 2.0.8
dakujem


05 Apr 2007, 19:28
Profil  
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 4.5.2007
Príspevky: 1
Karma: Neutrál
Príspevok 
Prosím Vás, môže mi niekto poslať tie veci na hranie single-playera na mail Vramen@Inmail.sk ??? :cry:


04 Máj 2007, 17:59
Profil  ICQ  
Guru wannabe
Guru wannabe
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.1.2006
Príspevky: 2475
Bydlisko: Nitra / Brno
Karma: Level +4
Príspevok 
Vramen píše:
Prosím Vás, môže mi niekto poslať tie veci na hranie single-playera na mail Vramen@Inmail.sk ??? :cry:
single-player si nezahras ale mozes (ako uz hovori nazov temy) si urobit vlastny server a hrat tam...ale to mas po pi*i.....chod na nieaky server a hraj s ostatnymi


11 Máj 2007, 13:03
Profil  
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.5.2007
Príspevky: 1
Karma: Neutrál
Príspevok 
Mohli by ste mi poslat linky a navod jak si spravim wow server.

na adresu knaan@post.sk

dakujem velmi pekne dufam ze mi dačo pošlete pls


20 Máj 2007, 4:10
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.5.2005
Príspevky: 4134
Bydlisko: BA
Karma: Level +5
Príspevok 
http://wowresource.ic.cz

Ak nepochopite tymto textom, tak sa nato vykaslite, nie je to take lahke jak sa zda :roll:


20 Máj 2007, 10:14
Profil  ICQ  
Amateur
Amateur
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 19.5.2007
Príspevky: 13
Karma: Level +1
Príspevok 
logomo pls reuploaduj tie linky


20 Máj 2007, 14:30
Profil  
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 31.12.2006
Príspevky: 8
Bydlisko: Bratislava
Karma: Neutrál
Príspevok 
reupload repackou


04 Jan 2008, 21:41
Profil  ICQ  WWW
Medium Expert
Medium Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 29.1.2008
Príspevky: 122
Karma: Level +1
Príspevok Re: .: Ako si vytvorit vlastny server na WoWa :.
logomo píše:
Pe tych ktorych ako mna chitila WoWmania a neradi platia mam odporucanie ako si spravit vlastny WoW server

WoWemu by wad
Requires Win XP SP 2
Wowemu je program ktory emuluje WoWa
Repacky suportuju verzie klienta 1.8.0-1.8.3

Instalacia
1.stiahnite si
a\Ramas repack
http://rapidshare.de/files/9140277/UWC_ ... 8.rar.html
http://rapidshare.de/files/9217362/upda ... 5.rar.html
b\Ones Wow pokial chcete hrat sami :cry:
http://rapidshare.de/files/10366342/oneWoW.rar.html
2.Rozbalte si repacky do adresara c:\Wowserverer alebo podobne
3.Spustite prilozeny Patch
4. otvorte wowemu.key
upravte servername=
upravte hostip=
ulozte
5.v startup.tcl si zmente xprate=1
spuste WoWQT z Toolsov a upravte questy a droprate
6.Spustite WoWemu.exe
7.Happy Wowing

Q:ako sa stanem GM??
A:Jedmoducho otvoris si Dbutil.exe alebo DbutilEX.exe a
zmenis Plevel 0-6
Q:Ako si ulozim svet
A:.save

Q:ako si nadsavim ??
A:.setlevel XX-(1-255)-LEVEL
.sethp -Live
.setcp -Talentsa points
.setxp -Experience

Q:ako si pridam veci??
A:1. otvorim si wow.allakham.com preto lebo odtialto su extrahovane
*.scp
2. vyhladam si item
3. kliknem na podrobnejsi pois
PRhttp://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=10620
4. napisem .add a cislo na koni riadku

Q:Nefunguju mi prikazi ??
A:Treba stlacit Enter prikaz Enter

Dalsie prikazi by mali byt v/Doc

WowwoW
Platforma WinXP SP2
1.Download WowwoW beta 0.1
http://wowwow.game-host.org/
2.Stiahnite a nainstalujte .NET Frameworks 1.1
3.Stiahnite a nainstalujte update 2.2
http://download.microsoft.com/download/ ... tnetfx.exe
4. NA http://wowwow.game-host.org/ najdete kompletny navod v anglictine

-------------------------Relog------------------------------

Rozhodol som sa po dlhom case a ziadostiach ludi napisat ako rozbehat server pre co mozno najnovsiu verziu hry

1.Najnovsia verzia hry je 1.11.2 pretoze programator co sa vyznal do komunikacneho kodu nas predcasne opustil stale sa pouziva odrb znamy uz od verzie 1.9.0. Trik spociva v odstraneni noveho komunikacneho kodu a nahradenia ho kodom verzii 1.8.0-1.8.2
z vlastnej skusenosti mozem povedat ze na wowstatus.com
je oznacenie na akej verzii server momentale bezi hacknuty server patch ktory je momentalne dostupny umoznuje hrat na vsetkych nizsich verziach az do 1.8.0
##Patch mozete stiahnut tu## http://rapidshare.de/files/25195038/Hac ... 11-1v2.exe
* tento patch je treba aplikovat na oreginalnu vrziu klienta od blizzardu program si bude ziadat vasu ip s ktorej hrate zadajte naozaj svoju ip pokial mate plavajucu nezadavajte nicalebo 0.0.0.0

2. Pre samovrahov ktory maju tendencie rozbehat svoj vlastny server mam odporucanie aby si stiahly .NET FRAMEWORKS 2.0 skuste najst googlom lebo linky sa casto menia alebo co mate origos windows stiahnite si neta z http://search.microsoft.com/results.asp ... FORM=QBME1 ale dajte pozor na verziu operacneho systemu

3.Podla danosti mylovaneho masterscript.scp je potrebna verzia windovsu XP na inom vam nepobezi emulatori sa mali tendenciu od verzie 1.8.0 rozbehnut iba na WIN XP SP2 pre 1.7.0 sa da rozbehnut aj na win98(sklamanie pre mna pri prechode na 1.8.0)

4.Nebudem uvadzat ziadne linky na stiahnutie repackov lebo tie sa menia prakticky neustale ako vinde nova verzia wowa preto vas radsej odkazem na dve skoro stale fora

http://team-cr.com -------> http://emupedia.com
http://www.uwc.evodev.org ------>uw-crew.com

-------Zatial to je vsetko pokial mate najaky dotaz piste na logomosvk@gmail.com-----

PS:ospravedlnujem sa za meskanie ale na starej emailovej schranke som nebol skoro polroka
Prosím hodte sem repupload na toto všetko.Dík


15 Feb 2008, 21:02
Profil  
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.3.2008
Príspevky: 2
Karma: Neutrál
Príspevok LINK
pls reupload likov :) :) :)


13 Mar 2008, 18:26
Profil  
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.3.2008
Príspevky: 2
Karma: Neutrál
Príspevok Patch
ked tu date ten reupload tak plss povecte mi ako mam na totmto navode dat patch 2.3.3??


13 Mar 2008, 18:27
Profil  
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 79 ]  Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia

Choď na stránku


Kto je on-line 
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. © Hojko 2004-2016
[ Time : 0.137s | 14 Queries | GZIP : On ]