Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je 15 Nov 2018, 7:32



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 62 ]  Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia

Choď na stránku
Ako sosat z rapidu a inych serverov rychlo a bez cakania!
Hľadať:
Facebook Twitter Vybrali Sme  
 
Autor Správa
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 12.5.2006
Príspevky: 505
Bydlisko: Martin
Karma: Level +2
Príspevok Re: Ako sosat z rapidu a inych serverov rychlo a bez cakania
Mek píše:
nepisal som, ze wz.cz a ic.cz neskusat?
Ak nie, tak to pisem teraz.
Dovod preco to nejde - maju to zablokovane :!: a wz.cz nepouzivat, je to najvacsi sh1t :roll:


NO A CO MI TERAZ ODPORUCAS ???


18 Dec 2006, 18:20
Profil  ICQ  Skype  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.3.2005
Príspevky: 3449
Bydlisko: ZA <-> TN
Karma: Level +4
Príspevok Re: Ako sosat z rapidu a inych serverov rychlo a bez cakania
junior3 píše:
NO A CO MI TERAZ ODPORUCAS ???
odporucam ti najst si nejaky server. Na velkosti miesta nezalezi, rapidleech to obide :wink:
ale vo vlastnom zaujme ti ziadne tipy nedam, s0rry!


22 Dec 2006, 22:17
Profil  ICQ  YIM  Skype  Pokec  WWW
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 12.5.2006
Príspevky: 505
Bydlisko: Martin
Karma: Level +2
Príspevok 
JOOOO.... LUDIA TU MATE, ZAREGISTRUJTE SA A MATE 1 GB MIESTA!!!

Kód:
www.hostuju.cz


8)

//edit: TUTO STRANKU ODPORUCAM! MATE TAM 1 GB PRIESTORU A ZDARMA!


23 Dec 2006, 16:33
Profil  ICQ  Skype  
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 12.5.2006
Príspevky: 505
Bydlisko: Martin
Karma: Level +2
Príspevok 
Mek píše:
niet sa co cudovat, ved limit na rapide nijako nevochcis :lol:
tu ide len o to, aby rapid zablokoval IP servera a nie tvoju => ze napr. spustanie tohoto skriptu na localhoste nema ziadny zmysel (to len keby to tu nahodou niekoho napadlo) :D


JJ, zistil som to aj ja teraz... Jednoducho rapid NEOKLAMETE! :cry:


23 Dec 2006, 17:59
Profil  ICQ  Skype  
Medium Star
Medium Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.6.2005
Príspevky: 444
Bydlisko: Zlaté Moravce
Karma: Level +2
Príspevok 
dobra vecicka


23 Dec 2006, 22:46
Profil  ICQ  WWW
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 12.5.2006
Príspevky: 505
Bydlisko: Martin
Karma: Level +2
Príspevok 
Nooooo... takto.... Je to fakt goood, ta rychlost ze aj 5 MB/s je naozaj pravdiva, mozete to vyuzit aj na taketo sosanie zo serverov, ale je to aj gooood na to, ze ked ste u niekoho a potrebujete nieco od neho si stiahnut, jednoducho si to cez FTP klienta hodite na server a jednoducho potom iba stiahnete... Ale naozaj sa to da vyuzit na sosanie zo serverov, alebo ako ja, ked som dakedy u sesternici, nieco si sosnem na server a domka iba pohodlne stiahnem... :lol: Len som si nie istý tou veľkosťou, ja mám dostupné 1 GB a že či si na mojom serveri uložiť aj väčšie množstvoooo.... Toť vše.... ODPORUCAM!!! aspon vyskusat....

No a tu máte tu stránku na 1 GB server s FTP...

Kód:
www.hostuju.cz


:wink: :wink: :wink:


27 Dec 2006, 16:50
Profil  ICQ  Skype  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.3.2005
Príspevky: 3449
Bydlisko: ZA <-> TN
Karma: Level +4
Príspevok 
junior3 píše:
Len som si nie istý tou veľkosťou, ja mám dostupné 1 GB a že či si na mojom serveri uložiť aj väčšie množstvoooo....
ako som uz viackrat pisal, mozes si ulozit akekolvek mnozstvo suborov akejkolvek velkosti (pokial serveru bude stacit HDD) :lol: teda ziadne 1GB obmedzenie neplati. Mam to odskusane.
Ale kazdopadne pre istotu vzdy subor po sosnuti zmazem, aby som nemal akoze prekroceny limit, pretoze jednak by mi na to mohli prist a jednak by som tam uz cez FTP nic nenahral (prekrocena quota) :roll:


27 Dec 2006, 17:49
Profil  ICQ  YIM  Skype  Pokec  WWW
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 12.5.2006
Príspevky: 505
Bydlisko: Martin
Karma: Level +2
Príspevok 
Fajn, len to je akesy doje***... Stalo sa mi, ze si idem stiahnut jeden klip z rapidshare.com, spustim rapidleecher, vlozim link a vyhodi ze "Your IP is downloading file!" !!!! Popritom zadam adresu cez prehliadac a rapidshare funguje normalne! Cim to je ? A popritom pouzivam verziu Rapideleecheru 2.2 ... :cry:


27 Dec 2006, 21:21
Profil  ICQ  Skype  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.3.2005
Príspevky: 3449
Bydlisko: ZA <-> TN
Karma: Level +4
Príspevok 
junior3 píše:
"Your IP is downloading file!" !!!!
to znamena, ze ten isty server, co ty, pouziva uz niekto iny a prave z neho stahuje :wink:
preto vo vlastnom zaujme nehovor inym ludom, ktory server maju pouzit, lebo ked budes chciet tahat ty sam, odrazu nebudes moct.
Mozno ti budu hovori ze si skrblik, ale nech si kazdy poradi sam... tak ako si si musel poradit ty a ja tiez... tot moj nazor :wink:


28 Dec 2006, 15:58
Profil  ICQ  YIM  Skype  Pokec  WWW
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.12.2006
Príspevky: 1
Karma: Neutrál
Príspevok 
tiez si myslim ze je to na p*cu lebo vzdy mi tam pise wait 80minutes
proste nikdy nemozem sosat :twisted: :twisted:


30 Dec 2006, 19:51
Profil  ICQ  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.3.2005
Príspevky: 3449
Bydlisko: ZA <-> TN
Karma: Level +4
Príspevok 
kondom xxl píše:
tiez si myslim ze je to na p*cu lebo vzdy mi tam pise wait 80minutes
proste nikdy nemozem sosat :twisted: :twisted:
musis si najst iny server, menej znamy, alebo musis mat stastie ze sa zrovna trafis do casu, kedy nikto na tom serveri nerapidleechuje :wink:
z toho vyplyva, ze cim viac ludi o tom vie, tym menej je dostupnych serverov, z ktorych sa este rapidleechovat da :roll:


31 Dec 2006, 22:57
Profil  ICQ  YIM  Skype  Pokec  WWW
Medium Professional
Medium Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.6.2006
Príspevky: 1205
Bydlisko: ZA
Karma: Level +1
Príspevok 
premium a je pokoj, alebo pevne nervy a skusat xy postupov, este pri rapide.de sa mi darilo ale novy rapid.com ma dostal


02 Jan 2007, 9:54
Profil  
Light Expert
Light Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.9.2006
Príspevky: 66
Karma: Level +1
Príspevok 
Ee....toto je 100% sposob ako obist rapida u statickej ip adresy.....pov odnu myslienku som ja uz mal, ale s kamosom sme nevedeli ako to stiahnut na ten server a teraz je to uplne super...fakt dakujem...velmi mi to pomohlo... 8)


04 Jan 2007, 15:04
Profil  ICQ  WWW
Light Expert
Light Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.9.2006
Príspevky: 66
Karma: Level +1
Príspevok 
No az teraz som prisiel na jeden problem...ako to stiahnem z toho servera...ved tam je link zas na rapid tak to nema vyznam:X


04 Jan 2007, 23:10
Profil  ICQ  WWW
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.3.2005
Príspevky: 3449
Bydlisko: ZA <-> TN
Karma: Level +4
Príspevok 
Ordek píše:
No az teraz som prisiel na jeden problem...ako to stiahnem z toho servera...ved tam je link zas na rapid tak to nema vyznam:X
vedla toho linku na rapid mas nazov toho suboru a tam ked kliknes tak uz stahujes z toho tvojho servera :wink:


05 Jan 2007, 18:09
Profil  ICQ  YIM  Skype  Pokec  WWW
Medium Expert
Medium Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.2006
Príspevky: 95
Karma: Neutrál
Príspevok :(
Error getting access code

co s tymto?? hmm?


06 Apr 2007, 19:59
Profil  
Light Star
Light Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.8.2005
Príspevky: 207
Karma: Level +2
Príspevok 
precitajte si toto vyzera to v poho.
Kód:
http://www.emag.cz/jak-stahovat-z-rapidshare/


21 Apr 2007, 18:10
Profil  
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.4.2007
Príspevky: 1
Karma: Neutrál
Príspevok Re: :(
turtlak píše:
Error getting access code

co s tymto?? hmm?


prepis si subory function.php host.php a index.php


Prílohy:
r_leech.rar [27.06 KiB]
257 krát
22 Apr 2007, 14:41
Profil  
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 12.6.2007
Príspevky: 3
Karma: Neutrál
Príspevok 
prosim vedel by niekto poradit ako obist toto hlasenie? :

"Couldn't connect to rs41.rapidshare.com at port 80"


19 Jún 2007, 14:14
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.3.2005
Príspevky: 3449
Bydlisko: ZA <-> TN
Karma: Level +4
Príspevok 
thao píše:
prosim vedel by niekto poradit ako obist toto hlasenie? :

"Couldn't connect to rs41.rapidshare.com at port 80"
vedel... a keby si cital cely navod, docital by si sa
toto hlasenie znamena, ze ten webhosting, na ktorom sa snazis rozbehat rapidleech, ma spojenia na rapidshare zablokovane, tzn. ze uz na to prisli a zablokovali to.
schvalne, ze si neskusal ic.cz a wz.cz :D


19 Jún 2007, 16:53
Profil  ICQ  YIM  Skype  Pokec  WWW
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 62 ]  Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia

Choď na stránku


Kto je on-line 
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. © Hojko 2004-2016
[ Time : 0.352s | 15 Queries | GZIP : On ]