Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je 21 Okt 2017, 12:06



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 62 ]  Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia

Choď na stránku
Ako sosat z rapidu a inych serverov rychlo a bez cakania!
Hľadať:
Facebook Twitter Vybrali Sme  
 
Autor Správa
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 12.5.2006
Príspevky: 505
Bydlisko: Martin
Karma: Level +2
Príspevok 
Mek píše:
vedel... a keby si cital cely navod, docital by si sa
toto hlasenie znamena, ze ten webhosting, na ktorom sa snazis rozbehat rapidleech, ma spojenia na rapidshare zablokovane, tzn. ze uz na to prisli a zablokovali to.
schvalne, ze si neskusal ic.cz a wz.cz :D
Do r*ti! a nevieš niekde kde to funguje?


19 Jún 2007, 20:49
Profil  ICQ  Skype  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.3.2005
Príspevky: 3395
Bydlisko: ZA <-> TN
Karma: Level +4
Príspevok 
junior3 píše:
Do r*ti! a nevieš niekde kde to funguje?
sorry, viem, ale nepoviem, tiez som to v navode napisal, vid jedna z poslednych viet:
ja som píše:
Nevypytujte sa ma, kde zohnat server - sorry, s tym vam nepomozem!


21 Jún 2007, 19:12
Profil  ICQ  YIM  Skype  Pokec  WWW
Medium Expert
Medium Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 9.2.2006
Príspevky: 104
Karma: Level +2
Príspevok 
Najlepsie je ak mate dynamicku IP tj. Napojenie cez telefon , tam staci len refreshovat IP a stale mozte tahat z Rapidu. Ja to bohuzial nemam ale moja caja ma :D , lenze ked som u nej tak nesedim za PC :D :P


01 Júl 2007, 8:47
Profil  
King
King
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 2.8.2005
Príspevky: 1876
Bydlisko: Hnojisko
Karma: Level +3
Príspevok 
BlackFlash píše:
Najlepsie je ak mate dynamicku IP tj. Napojenie cez telefon , tam staci len refreshovat IP a stale mozte tahat z Rapidu. Ja to bohuzial nemam ale moja caja ma :D , lenze ked som u nej tak nesedim za PC :D :P
To si na velku vec prisiel... btw kolko mas rokov? :roll:


01 Júl 2007, 12:06
Profil  
Medium Expert
Medium Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 9.2.2006
Príspevky: 104
Karma: Level +2
Príspevok 
piton píše:
To si na velku vec prisiel... btw kolko mas rokov? :roll:
a na co ti je to vediet ? :roll:

Myslim ze to bolo v predoslej teme o rapide takze to vie asik kazdy :-) ale mam tu nieco lepsie , osobne som to ale neskusal ...

http://files-upload.com/337682/Rapidsha ... m.exe.html


01 Júl 2007, 16:03
Profil  
Guru
Guru
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.5.2007
Príspevky: 2896
Bydlisko: /dev/null
Karma: Level +4
Príspevok 
Connected to: rs208tl.rapidshare.com at port 80...
File /domains1/lh1629300/public/www_root/rapidleech/files/KS3.part7.rar, Size 94.39 MB...



39.36 MB 41.7% 301.03 KB/s



Fatal error: Maximum execution time of 5 seconds exceeded in /domains1/lh1629300/public/www_root/rapidleech/classes/http.php on line 383

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /domains1/lh1629300/public/www_root/rapidleech/classes/other.php on line 109

:cry: :cry: :cry: co s tym? a na dalsom serveri mi to seklo v tretine :(


28 Sep 2007, 19:50
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.3.2005
Príspevky: 3395
Bydlisko: ZA <-> TN
Karma: Level +4
Príspevok 
to vyzera, ze na serveri je obmedzena doba behu skriptov na max. 5s, co je teda zalostne malo...
hned na druhom riadku v index.php rapidleechu je "set_time_limit(0);", cim by sa mal casovy limit zakazat, tak by to nemalo robit taketo kusky. Asi tvoj webhosting to ma nejako exoticky nastavene.


29 Sep 2007, 13:52
Profil  ICQ  YIM  Skype  Pokec  WWW
Light Expert
Light Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.10.2006
Príspevky: 61
Karma: Level +1
Príspevok 
Couldn't connect to rapidshare.com at port 80

kde mam zmenit port alebo co mam spravit ?


02 Okt 2007, 20:34
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.3.2005
Príspevky: 3395
Bydlisko: ZA <-> TN
Karma: Level +4
Príspevok 
zmen hosting, ten, ktory prave pouzivas, ma zakazane pripojenia na vzdialene servery.
//edit: ze to nie je wz.cz alebo ic.cz? :lol:


02 Okt 2007, 22:16
Profil  ICQ  YIM  Skype  Pokec  WWW
Light Expert
Light Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.10.2006
Príspevky: 61
Karma: Level +1
Príspevok 
je to hostuju.cz


03 Okt 2007, 14:23
Profil  
Guru
Guru
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.5.2007
Príspevky: 2896
Bydlisko: /dev/null
Karma: Level +4
Príspevok 
Mek píše:
to vyzera, ze na serveri je obmedzena doba behu skriptov na max. 5s, co je teda zalostne malo...
hned na druhom riadku v index.php rapidleechu je "set_time_limit(0);", cim by sa mal casovy limit zakazat, tak by to nemalo robit taketo kusky. Asi tvoj webhosting to ma nejako exoticky nastavene.
jj bolo to tak nejako napevno nastavene nastavene v apache konfiguraku. povedal som o tom adminovi a zmenil cas na 10sekund. teraz to chybu uz nehadze. len to proste zastavi niekde v 80% a to je vsetko. a to iste aj na exohostingu.


03 Okt 2007, 22:16
Profil  
King
King
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 2.8.2005
Príspevky: 1876
Bydlisko: Hnojisko
Karma: Level +3
Príspevok 
kikco11 píše:
je to hostuju.cz
Tam to nejde ani mne...


04 Okt 2007, 16:25
Profil  
Light Expert
Light Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.10.2007
Príspevky: 77
Karma: Level +1
Príspevok 
a co ked mi vypise chybu

Error getting access code ?

co s tym ?


02 Feb 2009, 14:13
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.3.2005
Príspevky: 3395
Bydlisko: ZA <-> TN
Karma: Level +4
Príspevok 
sosni si novu verziu rapidleechu :wink:


02 Feb 2009, 15:15
Profil  ICQ  YIM  Skype  Pokec  WWW
Light Expert
Light Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.10.2007
Príspevky: 77
Karma: Level +1
Príspevok 
ved som stiahol tu novu z odkazu na tejto stranke
alebo je neejaka este novsia popripade hodte link
diki


03 Feb 2009, 1:23
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.3.2005
Príspevky: 3395
Bydlisko: ZA <-> TN
Karma: Level +4
Príspevok 
je na rapidleech.com (tam niekde vo fore, tusim ze vyzaduju registraciu).
Ten link co je v tomto navode je uz stary :wink:
naviac uz nie je sosanie rychle, ked rapid obmedzuje free downloady.


03 Feb 2009, 15:53
Profil  ICQ  YIM  Skype  Pokec  WWW
Light Star
Light Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.1.2009
Príspevky: 237
Bydlisko: Doma :)
Karma: Level +1
Príspevok 
napadlo me jestli by nebylo mozne si nahrat ten rapidleech na localhost ... protoze asi zadny frehosting nema takovou velikost jakou bych potreboval... mozna je to blbost ale dik za odpoved


18 Feb 2009, 13:38
Profil  ICQ  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.3.2005
Príspevky: 3395
Bydlisko: ZA <-> TN
Karma: Level +4
Príspevok 
na localhost? a aky by to malo vyznam? to mozes tahat rovno priamo :D


18 Feb 2009, 18:54
Profil  ICQ  YIM  Skype  Pokec  WWW
Light Star
Light Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.1.2009
Príspevky: 237
Bydlisko: Doma :)
Karma: Level +1
Príspevok 
no ted uz asi nanic ... ale driv to bylo jinak ze byla vysoka rychlost a tak kdyz se to stahovalo na server ...


19 Feb 2009, 16:32
Profil  ICQ  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.3.2005
Príspevky: 3395
Bydlisko: ZA <-> TN
Karma: Level +4
Príspevok 
no ano ale aj tak, keby si to dal na localhost tak server==localhost a teda rovnaka IP :wink:


19 Feb 2009, 17:49
Profil  ICQ  YIM  Skype  Pokec  WWW
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 62 ]  Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia

Choď na stránku


Kto je on-line 
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. © Hojko 2004-2016
[ Time : 0.115s | 12 Queries | GZIP : On ]