ako to chapat ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
h3h31
Amateur
Amateur

ako to chapat ?

Príspevok od používateľa h3h31 »

ako chapat to ked vam povie holka o ktoru mate zaujem a travite spolu pomerne dost casu ze chce to len cas a vyvoj ? potom ako som spravil prvy krok...
je tam sanca alebo to povedala len preto aby neprisla o kamaratstvo ? diky
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: ako to chapat ?

Príspevok od používateľa axxis »

Znamena to, ze nechce byt Tvoja priatelka, nic viac.
Vsetko co nie je ano je nie.
h3h31
Amateur
Amateur

nemoze to byt len preto ze je mlada a nepripravena na vztah ?
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Mne tiež prvé napadlo to, že asi cúvla.

Hoci to môže byť aj - uvidíme, či z toho bude vzťah? Avšak na to treba, aby ste sa stretávali a podnikli aj ďalšie kroky.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

h3h31 napísal:nemoze to byt len preto ze je mlada a nepripravena na vztah ?
Nepripravena je maximalne na vztah s Tebou. (a tym nepripravena myslim nema zaujem)
Keby sa nasiel niekto o koho ma zaujem tak nad Tebou mavne rukou a do tyzdna je s nim.

https://gs1.wac.edgecastcdn.net/8019B6/ ... 1_1280.jpg
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

axxis napísal: Vsetko co nie je ano je nie.
Tak ako hovorí axxis.
zuzanuska napísal: Hoci to môže byť aj - uvidíme, či z toho bude vzťah? Avšak na to treba, aby ste sa stretávali a podnikli aj ďalšie kroky.
Trávia spolu dosť času ako píše, a po prvom kroku mu povie toto. Aké ďalšie kroky keď mu ani prvý nevyšiel?
Možno si ho necháva ako rezervu a momentálne môže mať niekoho iného v hľadáčiku. A keď jej to nevyjde tak možno potom.
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ktozesomja »

Cháp to ako nie. Ako tu písali, keby ťa chcela tak ti toto nepovie. Časom sa to zmeniť síce môže, ale keď sa už stretávate dlhšie a trávite spolu veľa času, tak by som tomu skôr neveril.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

wow, niektore tie rady ako z prirucky som spravny chlapec...

netreba hladat za kazdou vetou od baby hladat skryte vyznamy... napisala ze to chce cas a vyvoj, tak tomu daj cas a mozno z toho nieco v buducnosti bude, mozno nie. najskor to tiez tak berie.
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

aacid a teraz sa vži do kože tej dievčiny. Predstav si že chalana miluješ a každé stretnutie s ním je pre teba krásny pocit. A ty mu povieš "dajme tomu čas"? Blbosť. Povieš mu to jedine v tedy keď ho nemiluješ a nejakým slušným spôsobom mu chceš dať najavo že o neho nemáš záujem. Povedzme si otvorene nie každý ma žalúdok alebo gule na to povedať tomu druhému že mu je ukradnutý alebo nemá záujem.
Takže ako písali hore. Znamená to nie.
h3h31
Amateur
Amateur

no kamaratke sa nato vyjadrila tak ze rada somnou travi cas a je jej somnou dobre lebo aj vidi ze mam o nu zajem... a ze dalej sa o tom bavit nechce
( povedala este ze podla nej tam sanca je len ze mam este chvilu pockat )
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ktozesomja »

a kolko mate rokov ?
h3h31
Amateur
Amateur

ja 21 ona 17
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

h3h31 napísal: ( povedala este ze podla nej tam sanca je len ze mam este chvilu pockat )
bullshit :)
v tychto veciach ma kazdy jasno. ako mozes nevediet ci s niekym chces alebo nechces byt a potrebovat cas si to premysliet? co asi tak bude robit, spise na zrkladlo list veci pre a proti? poradi sa s priatelom na telefone? laska nie je hladanie boha.

proste Ta nechce. a keby si mal trochu odvahy tak to co by si mal urobit je ist za nou a povedat: "ak ma nechces tak nehraj divadlo a rovno mi to povedz. zivot je prilis kratky na to aby som hral hlupe hry so 17tkami"
h3h31
Amateur
Amateur

dam tomu max este mesiac a uvidim no
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

h3h31 napísal:dam tomu max este mesiac a uvidim no
kolko si s tym stravil doteraz? 3 mesiace? tak to bolo o 3 mesiace viac ako si mal.

nechapem na co chces mesiac cakat ked sa jej mozes opytat uz dnes. toto Tvoje rozhodnutie je uplne v rozpore s akoukolvek inou logikou sveta. ked sa caka na rozhodnutie kazdy ho chce poznat co najskor aby sa podla toho mohol zariadit. ci uz bude rozhodnutie v Tvoj prospech alebo proti Tebe.

cakanim sa uspesny este nikto nestal.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

vladenko007 napísal:aacid a teraz sa vži do kože tej dievčiny. Predstav si že chalana miluješ a každé stretnutie s ním je pre teba krásny pocit. A ty mu povieš "dajme tomu čas"? Blbosť. Povieš mu to jedine v tedy keď ho nemiluješ a nejakým slušným spôsobom mu chceš dať najavo že o neho nemáš záujem. Povedzme si otvorene nie každý ma žalúdok alebo gule na to povedať tomu druhému že mu je ukradnutý alebo nemá záujem.
Takže ako písali hore. Znamená to nie.
presne o takych ludoch ako ty som pisal, expertoch co z dvoch viet napisanych na internete presne vedia co ako dievca premysla...

hlavne to beries extremne ciernobielo, podla teba bud do neho musi byt zamilovana alebo ho nechce... vobec nevies (nevieme) detaily toho vztahu, nikde nepisal kolko sa stretavaju, mozno sa poznaju 3 tyzdne, chlapec by chcel moc ale na nu je to prirychlo... dalej sme sa az teraz dozvedeli ze je medzi nimi 4 roky rozdiel, zatial co ona je na strednej on je uz vo veku VS (alebo pracuje asi), mozno sa dievcatu aj paci ale teraz bude maturovat, posledny rok na strednej, tak si chce uzivat stredoskolsky zivot a nie sa flakat s vysokoskolakom... ale to neznamena ze o rok sa to nezmeni a zrazu ho chciet bude...

proste a jednoducho, je tam tolko premennych o ktorych nic nevieme ale tuto internetovy expert rovno povie "nechce ta, chod plakat domov"...
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Tak ako píše aacid.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Stotoznujem sa s axxis-om ;) Bud sa jej spytaj narovinu co ako, alebo ser nato a nebud jej butlava vrba, bo toto smrdi friendzone. Zabijat dalsi cas cakanim? Na ku rit. Bud chce, alebo nechce, ziadne mozno tam neexistuje. Keby ta chcela, tak uz si davno vedla nej a sama od seba ta vola a organizuje stretka tak, aby ste boli povacsine sami sprvu, tak isto ako zvykne chlap robit. Ak odmieta ci ma vyhovorky, alebo kaze cakat na "zazrak", tak ruky prec a hladaj novu. Ked zbada tvoj nezaujem a pokukovanie po inej,tak mozno (ako zenska logika funguje), zacne po tebe tuzit.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Súhlas s axxisom. Keď sa ti niekto páči, tak spravíš všetko preto, aby si bol s tým človekom. Ak ešte k tomu vidíš, že aj tá druhá osoba to cíti rovnako, tak nie je dôvod na výhovorky. A tak ako píše Soviet, ak budeš v tom pokračovať a stretávať sa s ňou ako kamarát aj naďalej, tak pomaly, ale isto, sa dostaneš do friendzone a odtiaľ už je veľmi mizivá šanca na únik.

Buď sa s ňou priamo porozprávať, ako píše axxis a budeš mať hneď vo všetkom jasno, alebo spraviť ešte jeden posledný nie tak priamy krok, a keď sa nechytí, tak radšej sa od nej vzdialiť. Potom možno po určitom čase skúsiť znovu sa jej ozvať, ale medzitým hľadať v iných vodách. A možno sa ti pritrafí iná a na túto si ani nespomenieš.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Aj keby skončí vo friendzone, tak z neho sa dá vyhrabat, kedze baby si vedia užiť aj s kamarátmi a s niektorými mať aj vzťah.
Taká malá rada do budúcna: MUSIS BYT K ZENE SEXUALNY- dotyky, doberanie si ju (ze napr: dostane po zadku ked nebude posluchať), pokus o bozk a neskor vyjadriť city.
Nemusis ju stratit ako kamošku no určite sa nezameriavaj len na nu a kecaj s xy babami, ked uvidí že snimi kecáš prirodzene, možno ona sa začne snažiť aby ťa zaujala. :)
Napísať odpoveď