ako vybrat zo ZAFO

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: ako vybrat zo ZAFO

Príspevok od používateľa aacid »

ja som mal iba jednu skusenost ale na zaklade tej by som si uz nevyberal mlade baby. presne ako pises, ked uz si za to mas platit tak by si si to mal maximalne uzit. ta u ktorej som bol sa spravala ako baba co zbalis na diskoteke... "toto nie", "to sa mi nechce", "ano, robim to za priplatok, ale radsej nie"...
ani to nebola najlacnejsia baba (myslim ze to bolo nejakych 70 eur na hodinu, nepamatam presne, neplatil som to. pred 4 rokmi).
preto som pisal ze najlepsie je si s babou normalne zavolat, dohodnut sa na vsetkom vopred, mozno si budes pripadat blbo diskutovat po telefone ci ti dovoli zasunut aj do zadku, ale baba sa tym zivi tak co :)
Boccaccio
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Boccaccio »

aacid, to si stihol este pred manzelstvom alebo pocas?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

rozlucka so slobodou :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Panko sa rozlucil po chlapsky. :hehe:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Keby to urobila jeho snubenica, tak isto je kur*a, stetka a posle ju k vode...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Má to doriešené a riešilo sa to už v inej téme. Ak to im obom tak vyhovuje, tak vy ste tu nikto aby ste ich súdili.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

asi si to pomylil so striptizom, na ktory sa chodi obcas na rozluckach...aj si sa pochvalil doma?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

co riesite, kamaratovi tiez zavolali ku*vu na rozlucku, najprv si uzil on a potom dalsi traja kamarati. nikto sa nestazoval. co oci nevidia, to srdce neboli.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

^ a dalsi klasik v teme.

Ja neviem, striptease je este v pohode, ale uz pred svadbou prekotit nejaku je moc aj na mna. :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ja nesudim...ked to maju obaja poriesene, a vedia o tom, toleruju si to, je to okej....tiez som mal kolegu, ktory mal doma zenu a v noci sme boli v stiptease...a jeho zena po nas dosla na aute nad ranom...a vsetko bolo fajn. Vynadala mu do ko*ot, chu**** a poslala ho do pi.. a na druhy den, jak keby sa nic nestalo :D
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

podla mna to je nieco uplne ine. ja si myslim, ze rozlucka so slobodou je obojstranne tolerovane vyhodenie si z kopytka. to co si popisal je veeeeeeeelmi zjednodusena a zlahcena verzia tohto dezertu, co som mal nedavno moznost citat na fb v denniku taxikara
od Lukáša z Michaloviec napísal: Víkendový príbeh z Michalovskej taxislužby, ktorý zaiste prekoná všetky rekordy. To, čo som zažil v noci z piatka na sobotu sa hlboko zapíše a vryje do môjho denníka taxikára. Som presvedčený, že niečo podobné už nikdy nezažijem... Tak poďme nato, idem vám priblížiť príbeh mladého páru z Veľkých Kapušian.

Názov:" Sila ľudskej lásky, alebo maximálna ľudská hlúposť?"

Bol piatok, hlboká noc, ulice v Michalovciach boli rušné, práce bolo dostatok, taxikár sa určite nenudil. Ináč to nebolo ani v mojom prípade.

Niečo krátko po 1:00 hodine v noci, mi volá kolega dispečer, že mu volal pán z V.Kapušian (mestečko asi 30 km za Michalovcami, smerom k maďarským hraniciam), že potrebuje taxík. Tak som po chvíli váhania naštartoval a vydal som sa na cestu, ktorá nakoniec trvala takmer 5 hodín....

Asi okolo pol druhej v noci som dorazil do V.Kapušian, kde ma už na dohodnutom mieste čakal mladý pár niečo po tridsiatke.

Ja: Dobrý večer, kam to bude?

On: Ideme do Strážskeho.

Ja: OK.

Pán sedel na zadnom sedadle, mal celé oko modré. Bol v silno podnapitom stave. Pani sedela na prednom sedadle mala vypité ale bola v pohode.

Ja: Pani, môžem sa Váš niečo spýtať? Bývate v Strážskom? alebo prečo v takú nočnú hodinu ideme práve tam?

Ona: Joj viete, tak silou mocou tam chce ísť, opil sa, ešte aj dostal bitku, má veľký monokel.

Ja: Ale prečo práve tam?

Ona: Ide do bordelu, hovädo jedno!

Ja: Aha, a čo? Vy ste jeho doprovod alebo čo?

Ona: No áno som, veď ho tam sama nenechám....

Ja: Tak to ste veľmi dobrá kamoška potom, neviem neviem, ako by sa zatvárila jeho manželka alebo frajerka keby toto vedela, resp, videla.

Ona: Šak to ja som jeho frajerka!!

(v tomto momente sa rýchlosť môjho motorového vozidla zo 100 km/h znížila asi na 60 m/h, a v mojom mozgu, trvalo pár sekúnd, kým som si vlastne uvedomil, že čo to za odpoveď som od tejto zjavne asi trošku pomätenej osoby vypočul)

Ja: (začal som z fleku tykať) To mi chceš povedať, že si jeho frajerka a ideš s ním do bordelu hej?

Ona: Ja viem že som sprostá a že je to divné ale ja ho ľúbim a keď tam tak chce isť tak čo mám robiť?

Ja: No normálne to nieje. Ale mne to je v podstate jedno, ja plním Vaše požiadavky.

Asi o 2:15 sme prišli do Strážskeho. Šli sme do bordelu, no prevádzkár podniku, jeho frajerku nepustil dnu, nakoľko je to pánsky klub.

On: Boha, keď ju tu so mnou nepustíte tak idem preč!

Slečna sa potešila, že sa jej milý zastal a že bol taký \"charakter\" a nešiel bez nej do bordelu (smile)

Tak sme teda vyšli von. Chlap sadol do auta a zaspal.

Pýtam sa teda tej jeho frajerky:

Ja: Ideme domov teda?

Ona: Nie, odvezte ho do bordelu do Humenného!

Ja: Čo? to ty normálne chceš aby sme tam išli? Veď on je spitý aj nevie kde je....

Ona: Poďme do Humenného, nech si užije...

Ja: Tak dobre.

Asi po 7 minútach slečna začala plakať dosť intenzívnym spôsobom.

Ja: Prečo plačeš?

Ona: Bolí ma to, že tam chce ísť, ja nechcem aby tam šiel...ja ho ľubim..

Ja: Tak na jakú riť, si mi povedala aby sme išli do Bordelu do Humenného? veď to je choré a nenormálne a teraz plačeš!

Ona: Ja viem, som sprostá.....

2:45 - Eden Humenné.

Prišli sme teda na miesto. Prišli sme do inkriminovanej miestnosti, kde nás už čakala pani prevádzkarka, no žiaľbohu opäť nastala obdobná situácia ako nastala v Strážskom. Slečna do podniku nesmela ísť. Jej frajer to však nevydržal a poslal ju von a on si šiel sadnúť a dať si s miestnymi zamestnankyňami drink.

Zúfala, uplakaná, trýznená a pravdepodobne aj slečna s nie veľmi vysokým IQ, vyšla teda pred spomínaný podnik a veľmi nariekala. Bolo mi jej ľúto, utešoval som ju so slovami \"šak on aj tak nepôjde do izby, neboj sa on je opitý, o chviľu je naspäť\" (smile)

Moje slová asi vypočul sám Pán Boh a jej milý sa zjavil vonku vo dverách...Jeho milá sa na neho vrhla s dôvetkom, že ona vedela že to neurobí...

On: "Počúvaj Marcela, nemaš mi požičať 100 eur? nevybral som s bankomatu a nechce sa mi teraz isť vyberať, hore ma už čakajú"

Odpoveď len pri silné povahy a žalúdky (smile)

Ako to celé dopadlo?

Tento príbeh mal šťastný koniec. Frajer Marcely, nakoniec aj tak nebol v tej izbe, dal si hore iba drink. Prevádzkárka podniku mi to dosvedčila a ja som upokojil Marcelu, že Šani nikde nebol.

Oboch som šťastne priviezol domov, (cestou sme sa zastavili asi v 3 krčmách a obaja od radosti vypili asi po 5 borovičiek v každej krčme) (smile)

Bola to sila ľudskej lásky alebo sila ľudskej hlúposti? Asi oboje. Tento príbeh bol výnimočný, človek sa s takým niečim určite stretne iba raz za život a priniesol ho samotný život.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

guess.whoo napísal:asi si to pomylil so striptizom, na ktory sa chodi obcas na rozluckach...aj si sa pochvalil doma?
samozrejme, ako uz spominali ini, uz som to raz pisal, bola to viac menej jednorazova vec, manzelka o tom vedela, nerobilo jej to problemy. ona nic take nerobi a keby aj spravila, nejak by som to rozdychal :)
yolo6000
Novice
Novice

Príspevok od používateľa yolo6000 »

Dakujem tato tema vsak neni o moralnych radak. Ak je clovek sam je to 100% OK, ak ma priatelku a ona je s tym ako tak OK tak nikto iny (vratane vas) sa do toho nema co miesat a koniec diskusie. Som dufal ze sem niekto postne skusenosti ktore by som mohol vyuzit a namiesto z toho je tu kazatelna. :nono: :nono: :nono:

Mna z tej diskusie najviac zaujala ta ktora sa v ten vecer pretiahla troch kolegov (Najprinosnejsia veta tejto strany) - dobry teambuilding.

Inac dik aacid za radu.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

radim ti najst si milu vysokoskolacku z privatu ozaj z ktoreho si mesta?
cenovo no 60€ polhodka ak to je cisty podnik
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Co si teda ocakaval ze tu dostanes za odpovede? Ze k Zuzke nechod, bola znudena a spotena? Alebo ze Janka z fotky sa v skutocnosti menuje Magda a ma o 4 roky viac ako pise? Ved tu mas napisane, ze si vyber podla fotky a popisu co o sebe pise. Pozri Zafo, Amateri a vyber si nieco. Ak ma viacej zien rovnake cislo, tak sa dovolas na dispecing, podobne ako do velkej taxisluzby. Bud ti dvihne daka cuza alebo pasak. Lepsie mas daku sukromnu co je sama alebo s kamaratkou v byte. Keby si napisal mesto v ktorom vyberas matros, tak by ti tu mozno niekto aj poradil s realnymi skusenostami.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

pridam este moj nazor podla mna je lepsie ist radsej do erotickeho klubu ako na daky malicky privat lebo tam je dost riziko co za pasak si ta tam odchytí. Ja si zo sebou vzdy beriem minimalnu hotovost a vsetko co mam zo sebou mam vzdy pri sebe.
Ako spominal chalan nadomnou povec mesto v KE je to ale slabe odporucit sa dá v podstate len jeden podnik je tam pekne mlade milé baby neviem ak mozem priložím aj link ale niesom si isty ci to nebude zbytocne reklama ked tak napisem dotycnému SS.
Ak si zo západu odporúcam jednoznačne ist do viedne ale to upozornujem ze to je cenovo inde :) No kto si uz tam nevyberie tak uz mu niet pomoci :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Kompi.. v KE na pasáka natrafíš asi jedine u nejakej cigánky alebo práve v tom erotickom klube.. ;)
kompi
Medium Professional
Medium Professional

popravde na mensom private som ani nebol no varovali ma len známi :)
ciganku hadam riesit nepojdem :D

//autoeditácia príspevku (14 Okt 2015, 20:03)
resp brm ak mas nijaku skusenost v ke napis kludne aj do SS dik :)
yolo6000
Novice
Novice

Príspevok od používateľa yolo6000 »

Ok robim asi hlupost ale co uz :D neni to take ze sa o tom mozem porozpravat so surodencami (hlavne segrou :lol: ) tak splnim prianie dakoho co tu pisal a napisem tu. Po troche googlenia som sa dopracoval k fakt velkym foram bratov cechov a ti teda recenzuju o 106 :shock: :lol: Casto chodim do Brna, tak som nakoniec vybral 3 holky tam (trafil som aj slovenku). Do detailov rozoberat nebudem a az na jeden priemerny ulovok to bolo vsetko kvalitka. Zasek chvilu som vyberal aby som sa nepopalil a vysledok STOJI ZA VSETKY DROBNE (ironia, odlahci to penazenku). Ten pocit ked vam otvori (budme realisti) 8/10 tvar s 9/10 telom, v spodnom pradle a pocas pokecu vies co bude mat za 5 minut v puse :lol:. Ak trafite je to pekna slecna a dobry pristup tak vysledok je ze dobre vyklatite takmer modelku co cloveku vycari usmev na tvari este 2 dni po :lol:

necakal som fakt vybaveny byt, kupelnu ako v hoteli, etc. Slecny maju dokonca aj posledny termin testov co pridava dalsiu vrstvu ochrany ku latexu takze clovek nestresuje. V 2 z 3 pripadov vyrazne predcilo ocakavania. Nie som diablov advokat no takuto skusenost odporucam kazdemu chlapovi. Len treba obetovat zopar ecok a nesetrit - nerobime to kazdy den.

mier.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Takze ides opat?
Napísať odpoveď