edit:/ teraz ked som dal vyhladat tak mi naslo temp 2-krat raz v disku D:\ a raz v D:\Windows a tu su subory s priponou *.tmp mozem ich iba tak vymazat?
ako vymazat Temp
ako vymazat Temp
ako vymazat tento priecinok? bo ked dav v Ner-e napalovat dake dokumenty tak my vypise ze nedostatok pamäte a vypise cestu k tomuto suboru ale ked dam vyhladat windowsu Temp tak mi ho sice najde ale je prazdny a skusal som aj ukazat schovane ikony a nic pls help 
edit:/ teraz ked som dal vyhladat tak mi naslo temp 2-krat raz v disku D:\ a raz v D:\Windows a tu su subory s priponou *.tmp mozem ich iba tak vymazat?
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
C:\Documents and Settings\TVOJ ACC\Local Settings\Temp
BTW na C:\ to ty asi nemas.. kedze mas Windows na D:\ takze hladaj na D:\
musis si dat zobrazit skryte subory.. a ano.. mozes zmazat uplne vsetko odtial.. je aj mozne ze nieco nepojde zmazat.. pretoze je to akurat vyuzivany subor.. ale vsetko ostatne kludne zmaz..
Temporary files.. docasne subory.. ostavaju tam napriklad subory z instalacii progov hier a ine somariny.. ktore uz nebudes urcite potrebovat...
BTW na C:\ to ty asi nemas.. kedze mas Windows na D:\ takze hladaj na D:\
musis si dat zobrazit skryte subory.. a ano.. mozes zmazat uplne vsetko odtial.. je aj mozne ze nieco nepojde zmazat.. pretoze je to akurat vyuzivany subor.. ale vsetko ostatne kludne zmaz..
Temporary files.. docasne subory.. ostavaju tam napriklad subory z instalacii progov hier a ine somariny.. ktore uz nebudes urcite potrebovat...
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa: