Akordy
pani mam problem..kupil som si nylonove struny do gitary...zvuk krasny,jemnejši a celkovo nie tak nechutny.. mojej starej gitare to dodalo celkovo novy zvuk,ale vyskytol sa jeden problem...
struny su naladene spravne, len mam pocit,ze su zle našpanovane,ale vraj to tak ma byť..že su makšie...lenže teraz ked hram akykolvek akord.tak mojim velkym prstom tlacim aj na dve struny:D neveite mi niekto poradiť?:)
struny su naladene spravne, len mam pocit,ze su zle našpanovane,ale vraj to tak ma byť..že su makšie...lenže teraz ked hram akykolvek akord.tak mojim velkym prstom tlacim aj na dve struny:D neveite mi niekto poradiť?:)
-
L-u-k-a-s_33
Novice
-
Permonik1998
Light Star
Re: Akordy
no bez gitarovej skoly sa neobides ale ak nemas cas tak ti to vysvetlim tak ze kazdy akord ma viac uchyteni.... lebo napriklad G akord moze byt vo Fis Dure ale aj v C Dure a pre kazdy akord je jeden alebo druhy Dur lepsi...Janio napísal:Čavte, učím sa hrať na gitare... a neviem aký je akord F, a B. Na interneťe som niečo našiel, ale na druhej stranke som našiel ten istý akord, ale iank chytený. (Neviem teráz ktorý je teraz spravní) A nechcem sa to naučiť zle tak sa pýtam tu či vie niekto z vás aké su tieto 2 akordy. 2. - Nevieťe nejakú ľahkú pesničku s akordmy pre začiatočníkov ? BTW - Prosím nedavajťe mi tu odkazy na google, googlit viem tiež
vopred dik
//autoeditácia príspevku (23 Sep 2011, 22:44)
Janio - ak chces lahku pesnicku tu mas link - http://www.supermusic.sk/skupina.php?id ... 55419&sid=
malyivko - to ze tlacis jednym prstom dve struny nie je spravne... podla mna mas zle uchytenie... palec musis drzat v strede krku gitaru a skus pritlacat struny len bruskami nie celim prstom ale polovicou...
malyivko - drnci? nebude to tym ze pritlacas struny na prazci? skus ich pritlacat bud medzi prazcami alebo tesne pri prazci....