Ahojte, uz vyše roka sa venujem webdizajnu a kódeniu Xhtml/Css a narazil som na problém. Ide mi oto že by som si chcel čo najviac upevniť znalosti Xhtml/Css ale neviem ako.. ano vážne neviem ako lebo mám v tom všetkom uz chaos. Poznám 90% Xhtml tagov a 90% CSS vlastností aby som vedel nakodiť Web, Problem my však robí HOW TO....
Nie raz sa mi stalo že som ani nevedel preco tam a tam davam margin ci padding ci preco tam mam dat clear: both, position relative ci inu vlastnost.
Mojim problemom je postupnost How to, ako nato ako sa to ma robit to mi asi rok unika. Samozrejme poznam postupy ale taktiez viem ze mam vtom velke nedostatky. Ako napriklad moj znamy ktory kodi 3 roky dokaze nakodit dizajn tak aby ho mal hned z fleku pekne zobrazeny v FF,Op,IE7,IE8,CHROME,Safari. Mne toto robi problem lebo pouzivam asi zle vlastnosti, davam relative tam kde nema byt a podobne.
Preto by som vas chcel poprosit ci by ste mi vedeli odporucit nejaku knihu ktora mi v tomto pomoze, alebo aj web ktory sa riadi podla W3C a W3Schools. Pozeral som na Martinus a Cpress no zatial nic dobre som nenasiel.
Vdaka za help