Akú máte myš
Tie mysky ste do kafe nemali kupovat vam odidu po par mesiacoch ja mam doma 10 takychto nefunkcnych mysiekXilleR66 napísal:tak tieto mame v herni - je to asi to najlepsie co sa za tu cenu da kupit!!!
TO klm16: sry ze som ti ukradol scrshot ale nemam fotak.
Tieto su dobre na doma alebo do kancelarie ale urcite nie do kafe ich dat na pospas adrenalinovym hracom
Rozbit sa da kazda mys. MS HW je velmi solidny.Sheep napísal: Tie mysky ste do kafe nemali kupovat vam odidu po par mesiacoch ja mam doma 10 takychto nefunkcnych mysiek.
Tieto su dobre na doma alebo do kancelarie ale urcite nie do kafe ich dat na pospas adrenalinovym hracom.
Ak mas 10 takych Microsoft mysi posli mi ich. Celkom vazne.
-
XilleR
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
hmmm.. zatial neodisla ani jedna a ficia asi tak pol roka, ale dost sa zadrbavaju tie nozicky prachom a potom to drhneSheep napísal: Tie mysky ste do kafe nemali kupovat vam odidu po par mesiacoch ja mam doma 10 takychto nefunkcnych mysiek.
Tieto su dobre na doma alebo do kancelarie ale urcite nie do kafe ich dat na pospas adrenalinovym hracom.
-
sombon1987
In memory
Logitech forever
Ja používam roky rokúce LOGITECH. Ked si pozriete myši od HP, DELL, SIEMENS, bude to zase iba LOGITECH. Super-kvalita, inovácie, spoľahlivosť... MICROSOFT.....krehké a vŕzgajúce (kým pre nich vyrábal LOGITECH dalo sa). A4tech ... nespoľahlivé a poruchové. KYE (GENIUS)- neustály a roky sa vlečúci problém s vytlčeným ľavým tlačítkom už po mesiaci používania (resp. s nekvalitnými mikrospínačmi, ktoré firma KYE vo svojich myškách používa. A ten ľavý sa predsa len opotrebuje skôr). Moja prvá skúsenosť s PC myškou na RS232 bolo hranaté utrpenie v roku 1988. V tom čase som mal už čosi odklikané na AMIGE. No a viete - HW kurzor, 300 snímaní za sekundu - to urobí svoje. Takže to bolo na PC prvý a posledný krát, čo som trvalo vlastnil inú značku ako LOGITECH. Tú prvú myšku mám dodnes a funguje. A bola to asi jediná ako tak kvalitná myš od GENIUSU. Ostatné značky myší sú plebs. A to som naozaj skúsil kdečo, Razer - mechanicky odvláknutá úbohosť s rozlíšením 1600DPI. Je naozaj obdivuhodné, ako firmy laikov nalákajú na údaj s DPI. (V rovnakom čase som zažíval väčšie sklamanie už iba zo skrine TSUNAMI od Thermaltake ) V podstate DPI nad 500 nič neznamená, jediný podstatný údaj je nábehová reakcia optiky (citlivosť na odraz z rôznych materiálov pri rozsvecovaní a zhasínaní LED) a linearita snímania. Čo mám z toho, že mám 1600DPI, ale myška sa pri rosvietení LED na plnú svietivosť ide zblázniť a nenájdem kurzor, a keď ho konečne splaším tak na prvých 10mm mi pohne kurzrom o 10cm a na ďalších 10mm mi na obrazovke uletí o 5cm. Bohužiaľ - pri vypnutej akcelerácii. Raptor (HighEnd
) M2 - Môžete snívať.... 400-2400 DPI (Zase ten oblbovák), Kurzor lietal hore- dole. Asi preto ju tak zlacnili... RevolTec LightMouse XYZ (už si nepamätám presný názov), už tá cena a pišišvorinky gravírované na tlačítkach ma mali varovať. Navyše som zlomil kábel, ale to je asi moja chyba. TRUST Laser Mouse. Podobne a navyše ma nas.......lo že som sa nechal nachytať na ten názov. Reku ušetrím a budem mať akože MX1000
SAITEK GAMING BlaBlaBla. Zase 1600DPI. No... Dalo sa, ale za tú cenu som už mal pomaly LOGI MX500. Asi rok mám MX1000. Keď som ju chytil prvý krát, neveril som, že s takou ťažkou myšou sa dá hrať. Dá.... Aj CS. S infralaserom, so zotrvačnosťou že neveríte že je wireless. Jazdí na všetkom. Dokonca aj na ovčom rúne a kovrale - odskúšané. Nabíjam ju raz za mesiac - dá dopredu vedieť ledkami. Neustále sa prepína do šetriaceho módu, ale vďaka fantastickému firmware je dostupná okamžite. výborne dostupné tlačítka + koliesko (hore-dole-ľavá-pravá). Neuveriteľne príjemný design (taký už mali na guli pred 5 rokmi). Keď sa nabíja prekladám to myšou UMAX zo sady slim NB klávesnica+myš RF711 wireless. Myška je vyzážou aj spracovaním odpudivá ale funguje super. Jediná chyba, že sa prebudí až po stlačení tlačítka. That's all folks.
- Prílohy
-
- MX1000 - doteraz najlepšie čo po svete behá...
- MX1000.jpg (11.7 KiB) 938 zobrazení
-
- Moja prvá a posledná GENIUSka
- geniusmouse.jpg (8.18 KiB) 826 zobrazení
-
- AMIGA MOUSE
- amiga_mouse.jpg (15.36 KiB) 938 zobrazení
4 sombon1987: Tisic ludi tisic nazorov ja som mal doposial 4 druhy mysiek a ta posledna som s nou nadmieru spokojny uz som pisal ze o aku mysku ide.Mam ju druhy rok zo zacitku som ju mal na podlozke ale sem tam optika sklzla prec ale odkedy som si ju dal na hladky koberec tak ide presne ako swiss hodinky!!!
-
nemesis3220
Expert
-
tomexx
King
Wireless mysky su napcu, najma pri csku vsakze.nemesis3220 napísal:JA MAM BEZDROTOVU OPTIKU V KTOREJ SA SAMI NABIJAJU BATERKY SOM Z NOU SPOKOJNY JE TO a4TECH OFFICE 8K wireless optical 800cpi stala 1000SK
Proste mne vyhovuje moja Explorerka 4. Je maximalne pohodlna a ma super scrollovacie koliesko.
- Prílohy
-
- exp4.jpg (34.43 KiB) 906 zobrazení
-
tomexx
King
Jeho genialita spociva nielen v tom ze sa da naklanat do stran a tak aj scrollovat, ale aj v tom, ze scrollovanie neprebieha po pevne stanovenych krokoch, tzn. ze mozes scrollovat rychlo, pomaly, proste ako chces. No a a na PS je uplne super tiez - to je pre mna najpodstatnejsie. Ja sa na hry mozem zvysoka - naco mi je Razerka za tri litre, chapes...?Toy M@ch!n3 napísal:Ak je to koliesko super tak ja som filipinsky prezident