fuj - aka kopia logitechu VX revolution...Monako2 napísal:trust mi-4950r
Akú máte myš
-
Lord ANAKIN
Professional
Ja mam A4Tech tiez X7 ale 718 (vyzeraju rovnako) a bratranec ma hore spominanu kopiu od MSI ako ja mam moju asi cca 7 mesiacov on ani nie polovicu a uz mu odchadza prave tlacitko , je pravda ze ma vyssie maximalne rozlisenie ako ja ale aj tak ani ja na mojej nevyuzivam maximum a jeho je tahsia a mne sa osobne aj menej paci ale to je vec vkusu ...
- inak nelutujem ze som za nu dal 800sk .. myska je podla mna dolezita ked pridem niekde inde tak sa mi tazko zvyka mam vysoku citlivost a niektore s tych lacnejsich mysi aj ked nastavim v systeme na vyssiu citlivost tak to nieje ono predsa len hardver je hardver....
- inak nelutujem ze som za nu dal 800sk .. myska je podla mna dolezita ked pridem niekde inde tak sa mi tazko zvyka mam vysoku citlivost a niektore s tych lacnejsich mysi aj ked nastavim v systeme na vyssiu citlivost tak to nieje ono predsa len hardver je hardver....
-
Lord ANAKIN
Professional
- pomer cena/vykon mala jeden z najlepsich v tom case aj recenzie boli dobre mal som microsoftacku mysku co bola este drahsia a po polroku sa s nou nedalo skoro nic robit (lave tlaciko)... a ta moja je lahsia a lepsia ... a taketo predsudky ma vela ludi (aj skodovka je podla mna slaba znacka ale mat taku novu octaviu v plnej vybave by nebolo zle kedze na BMW v plnej vybave nemam)Retne napísal:Hlavne ze si kupil A4tech
EDIT :
- hej asi tak, som spokojny a tuto mysku by som odporucal aj ostatnym zatial ide 100% aj ked som sa bal o kablik kedze je velmi tenky ale ukazalo sa to ako plus zatial ...
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
konecne po mesiaci cakania
Razer Lachesis + som pod nu kupil aj Destructora...
momentalne ju mam uz asi 4 hodiny... skusal som aj 4000dpi a je to uplne ok.. ale inak 2000dpi
strasne som sa bal, ze bude vadna, pretoze ak niekto cital vselijake problemy ohladom cursor jumpov, ze cidlu je*alo, tak vie.. napriklad razerblueprints.. tam je toho mrte.. nastastie mi ide uplne super, som spokojny
priloha 2 (oproti mojej starej myske, ale velmi kvalitnej.. ma uz 5 rokov za 2 mesiace... stale plne funkcna a vyzera naozaj ako nova)
Razer Lachesis + som pod nu kupil aj Destructora...
momentalne ju mam uz asi 4 hodiny... skusal som aj 4000dpi a je to uplne ok.. ale inak 2000dpi
strasne som sa bal, ze bude vadna, pretoze ak niekto cital vselijake problemy ohladom cursor jumpov, ze cidlu je*alo, tak vie.. napriklad razerblueprints.. tam je toho mrte.. nastastie mi ide uplne super, som spokojny
priloha 2 (oproti mojej starej myske, ale velmi kvalitnej.. ma uz 5 rokov za 2 mesiace... stale plne funkcna a vyzera naozaj ako nova)
-
G0lDiER_
King
No tak ja som si asi pred mesiacom-dvomi kupil Razer Diamondback 3G 1800dpi, no zabudol som sa pochvalit
tak sa chvalim
zatial funguje uplne super, netrha, tych 1800dpi uplne postacuje, mam to hlavne na CS, zo zaciatku som s tym nic nezahral lebo som nebol zvyknuty ale velmi rychlo som si zvykol...
a inac ma velmi dobry povrch.
tak sa chvalim
a inac ma velmi dobry povrch.
-
twardykamen
Medium Professional
-
guess.whoo
Redeemer
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
Šu-Do
Redeemer
chcem sa opytat niekoho kto ma Razer Lachesis, ohladom ovladacov a nastaveni, senzitivity windowsu a samotnej senzitivity + DPI.
konkretne o razer synapse (onboard memory)
priloha, v cervenom kruzku je nastavenie ktore sa da dat do synapse, to sa nastavuje zvlast do profilov, cize mozem mat 5 roznych nastaveni, okrem spodnych DPI, tych posuvnikov ktore su pre kazdy profil tie oste.. len tie posuvniky (nie samotne DPI)
no a ja chcem vediet, ci sa da do kazdeho jedneho profilu nastavit ZVLAST nastavenie senzitivity, acceleracie a windows senzitivity (zltym vyzncene), pretoze mne to ide len raz, cize kazdy profil to ma rovnako.
v podstate som si pozeral aj manual a bolo tam pisane, ze tie nastavenia nalavo sa neukladaju do synapse.. tzn. ze to teda nepojde ? ze si dam profil 1 budem mat senzitivitu 10 a v profile 2 senzitivitu 5, v profile 4 senzitivitu 7 napriklad...
totizto na nete som to nikde nenasiel, a v manualy je to uplne na kkt napisane
konkretne o razer synapse (onboard memory)
priloha, v cervenom kruzku je nastavenie ktore sa da dat do synapse, to sa nastavuje zvlast do profilov, cize mozem mat 5 roznych nastaveni, okrem spodnych DPI, tych posuvnikov ktore su pre kazdy profil tie oste.. len tie posuvniky (nie samotne DPI)
no a ja chcem vediet, ci sa da do kazdeho jedneho profilu nastavit ZVLAST nastavenie senzitivity, acceleracie a windows senzitivity (zltym vyzncene), pretoze mne to ide len raz, cize kazdy profil to ma rovnako.
v podstate som si pozeral aj manual a bolo tam pisane, ze tie nastavenia nalavo sa neukladaju do synapse.. tzn. ze to teda nepojde ? ze si dam profil 1 budem mat senzitivitu 10 a v profile 2 senzitivitu 5, v profile 4 senzitivitu 7 napriklad...
totizto na nete som to nikde nenasiel, a v manualy je to uplne na kkt napisane