Aku mysku kupit?

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Aku mysku kupit?

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

neviem sa rozhodnut aku mysku si mam kupit. mala by byt hlavne bezdrotova a pouzivat ju budem hlavne na photoshop a hry. takze by mala mat asi nejake slusne rozlisenie atd...tak pliz poradte nieco na to vhodne...cena by mala byt tak do 1500sk max.
vladino001
Light Professional
Light Professional

Re: Aku mysku kupit?

Príspevok od používateľa vladino001 »

c.a.r.n.e. napísal:neviem sa rozhodnut aku mysku si mam kupit. mala by byt hlavne bezdrotova a pouzivat ju budem hlavne na photoshop a hry. takze by mala mat asi nejake slusne rozlisenie atd...tak pliz poradte nieco na to vhodne...cena by mala byt tak do 1500sk max.
nech hlavne je tvarovana! v dnešnej dobe na DPI moc nezaleži keď aj tesco myš ma 800dpi a to stači. čim lepšie pasuje do ruky tým lepšie pre použivatela.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Podla mna nie je o com:

Logitech MX518 - 1490,-Sk

(ma 1800DPI)
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

p4ra napísal:Podla mna nie je o com:

Logitech MX518 - 1490,-Sk

(ma 1800DPI)
hej ta vyzera byt v pohode ale ja chcem bez kabla
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

c.a.r.n.e. napísal:hej ta vyzera byt v pohode ale ja chcem bez kabla
Bez kabla a na hry ? Sa zobud ... taku mysku nenajdes ... zasadne mysky bez kabla niesu vhodne na hranie viem o com hovorim.mam to z vlastnej skusenosti
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

H@wk napísal:Bez kabla a na hry ? Sa zobud ... taku mysku nenajdes ... zasadne mysky bez kabla niesu vhodne na hranie viem o com hovorim.mam to z vlastnej skusenosti
jj preto lebo su ťažke. atď
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

vobec nikde neuvadza ze to xce na progaming :)

Logitech MX1000 - maximalna spokojnost, aj hrat sa s tym da a su aj hraci ktori s nou hraju aj na vyssej urovni. Ze su tazsie? no boze, ak ma dobre teflony a dobru podlozku tak sa klze lahucko..

Mne kablik tiez nevyhovuje, kvoli tomu ze ma taha, a priestorove moznosti mi pouzitie kablika komplikuju
ven0m
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ven0m »

KoCi napísal:vobec nikde neuvadza ze to xce na progaming :)

Logitech MX1000 - maximalna spokojnost, aj hrat sa s tym da a su aj hraci ktori s nou hraju aj na vyssej urovni. Ze su tazsie? no boze, ak ma dobre teflony a dobru podlozku tak sa klze lahucko..

Mne kablik tiez nevyhovuje, kvoli tomu ze ma taha, a priestorove moznosti mi pouzitie kablika komplikuju
mozu mat teflony aj z brusneho papiera, nacapis mou. skate a ides :)
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

no jasne ze progaming nie...iba si normalne obcas zadrim nejaku gamesku takze s vahou mysky sa nejak moc zaoberat nebudem..ako teraz mam nejaku opticku micsosoft mysku za par stoviek takze tak, chcem nieco poriadne na photoshop a nejake gamesky...

rozmyslam nad logitech VX revolution laser alebo MX620...ako vobec sa v myskach nevyznam tak ak mate niekto skusenosti s tymito myskami tak dajte vedet...
KoCi
Darca
Darca

VX Revolution je mala myska k notebookom, takze zrejme mas namysli MX Revolution. Designovka jak prasa, ale co sa prace s nou tyka, MX1000 mi pripada ako presnejsia. Moze to byt sposobene excentricky umiestnenym senzorom u MX Revolution, dlhsie sa mi na nu zvykalo.

Keby si mam teraz vyberat medzi MX1000 a MX Revolution, beriem MX1000, aj ked koliesko s volnobehom u MX Revolution je tiez velmi silna navykovost... MX1000 ma oblejsie tvary a lepsie mi sadne do ruky
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

H@wk napísal:Bez kabla a na hry ? Sa zobud ... taku mysku nenajdes ... zasadne mysky bez kabla niesu vhodne na hranie viem o com hovorim.mam to z vlastnej skusenosti
mal som bezdrotovu a hralo sa mi vynikajuco..tak newem o com tocis :x
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ja by som si vybral nieco odtialto
http://www.razerzone.com/index.php?main ... cPath=2_17
hrozne sa mi razerky pacia.. :P
a najlepsia je tato
KoCi
Darca
Darca

Su-Do tie razerky maju len jednu chybicku - maju kabel co je v tomto pripade neziaduce.. nuz a dalsiu chybu skorej esteticku vidim v tom, ze svieti jak vianocny stromcek.. ale toto je uz len vecou nazoru a vkusu :)
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

KoCi napísal:VX Revolution je mala myska k notebookom, takze zrejme mas namysli MX Revolution. Designovka jak prasa, ale co sa prace s nou tyka, MX1000 mi pripada ako presnejsia. Moze to byt sposobene excentricky umiestnenym senzorom u MX Revolution, dlhsie sa mi na nu zvykalo.

Keby si mam teraz vyberat medzi MX1000 a MX Revolution, beriem MX1000, aj ked koliesko s volnobehom u MX Revolution je tiez velmi silna navykovost... MX1000 ma oblejsie tvary a lepsie mi sadne do ruky
noo to ze VX je pre notebooky som si nevsimol...a zase MX revolution je uz fakt dost draha...ale ten design nooo to je fakt nadhera, tak teraz neviem budem asi rozmyslat na tou MX1000 alebo MX620...neviem moc rozdiely medzi nimi, ani som nikde nevidel napisane ake maju DPI...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

KoCi napísal:Su-Do tie razerky maju len jednu chybicku - maju kabel co je v tomto pripade neziaduce.. nuz a dalsiu chybu skorej esteticku vidim v tom, ze svieti jak vianocny stromcek.. ale toto je uz len vecou nazoru a vkusu :)
ja viem ze autor temy ziada mysku bezdratovu.. ale ja by som si bezdratovu nikdy nekupil.. pretoze mne kabel vobec nevadi... a razerky su pekne :P
KoCi
Darca
Darca

DPI ta nejak nemusi rozculovat, MX1000 ma 800dpi co je na normalne hranie aj pracu normalne rozlisko. Mysky s 1600dpi a viac povazujem skorej za sialenost, za normalnych podmienok nepouzitelne

Su-Do no svojho casu aj ja som bol odporcom bezdratoviek.. jak klavesnic tak mysi. Dneska si ich neviem vynachvalit - samozrejme nehovorim o bezdratovkach nejakych za par stovak :) tie spolahlivejsie a lepsie bezdraty uz cosi stoja, ale komfort pouzivania je niekde inde
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

KoCi napísal:VX Revolution je mala myska k notebookom, takze zrejme mas namysli MX Revolution. Designovka jak prasa, ale co sa prace s nou tyka, MX1000 mi pripada ako presnejsia. Moze to byt sposobene excentricky umiestnenym senzorom u MX Revolution, dlhsie sa mi na nu zvykalo.

Rad by som tuto temu ozivil. Hlavne aj s citaciou tohoto postu, lebo tieto tri mysky su mojimi favoritmi.

Aby som veci tak trochu uviedol na pravu mieru. Najradsej by som pokracoval v pouzivani MX1000 kedze s nou mam dlhorocne skusenosti. Vraj sa ale uz nevyraba a neda moc zohnat. Nasiel som ju v Ageme za dobru cenu (za 1364 bez dane), ale tam pisu, ze ju nevedia dodat.

Mate dake tipy spolahlivych obchodov s podobnou cenou, kde by som mohol pozriet ? (Radsej realne obchody v Bratislave, ako e-shopy).

Takisto som si teda vsimol nastupcu MX Revolution a mne neznamu mysku VX Revolution. Uprimne sa mi nechce davat tisic korun viac za skusanie novinky ako je zotrvacnik, alebo pre mna nepochopitelneho druheho scrolleru. Rad by som si ale nechal poradit, ak niekto viete ake su vsetky rozdiely medzi tymito myskami (pripadne medzi vsetkymi tromi), okrem teda dizajnu, ten vidim a mx1000 aj MX Revolution som drzal v ruke.

Uvitam aj ak mate pripadne stranky s recenziami kde je porovnanie tychto mysiek.

Ja idem asi pochovat moju dlhorocnu kamaratku MX1000 a rozmyslat nad alternativou. Inac je to trochu na hranie, ziadne presne kresby na pocitaci ani progaming nerobim, je to cisto zvyk na velmi dobru kvalitu tychto mysiek.
salami
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa salami »

MX rovolution je to tiste ako lg chocolate, cista imidzovka nic viac
mal som s nou docinenia a ako bolo spomenute - to je predchadzajuci laser od logitechu lepsi. hoci nevizera tak futuristicky, ale aspon sa mu nehrka kolecko pri prudkom protipohibe a senzor stiha omnoho viac, lebo nic nenasere tak, ako ked myska za 3k nestiha. fakt je to mys len pre toho, co chce, aby ju ludia videli ze ma nanu, inak v nej prinos nevidim...
verim mojmu staremu drotu mx510 a keby sa este dal kupit kupim si ho znova lebo tato uz prezila boje aj pivo :lol:
naozaj mx revolution si radsej premyslite
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

No tak mam nakoniec mx revolution. Nastala prilezitost a ja som ju vyuzil.

Zatial teda nemam problemy. Vsetko funguje ako hodinky, velka spokojnost ako pri predoslom, ale bohuzial uz nedostatelnom modeli.

Len podotknem, ze dratovu mysku uz nechcem. Fakt mi vyhovuje bezdratovost.
Napísať odpoveď