Akú strednú školu pre mňa?
Akú strednú školu pre mňa?
Dobrý deň.
Potrebujem si vybrať strednú školu a neviem akú.
Zaujímajú ma PC všeobecne, Social Media etc. Najviac asi tie PC a rozmýšľal som nad mechanikom PC sieti.
Učím sa primerne (3)
Chcem presnejšie odbor nie školu (ak školu, tak v okolí BB)
Potrebujem si vybrať strednú školu a neviem akú.
Zaujímajú ma PC všeobecne, Social Media etc. Najviac asi tie PC a rozmýšľal som nad mechanikom PC sieti.
Učím sa primerne (3)
Chcem presnejšie odbor nie školu (ak školu, tak v okolí BB)
Re: Akú strednú školu pre mňa?
Choď na Murgašovu alebo ja osobne by som išiel určite do Brezna
Na Murgašku ma posielalo veľa ľudí.Ale ja osobne si myslím že na takú školu ja nemám 
Do Brezna? Prečo do brezna?
Do Brezna? Prečo do brezna?
Prečo by si nemal? ..ja som mal na základnej tiež väčšinou trojky a bol som anti-matematický typ a dneska mi tieto predmety idú najlepšie. Je to všetko individuálne. Do Brezna som pôvodne chcel ísť ja, podľa všetkého dobrá škola z toho čo som si pozisťoval
Mám ešte zopár mesiacov
Ak mi to nepokazia predmety ako chémia (z ktorej mám zatiaľ 4
)
No 4 nie sú bohviečo..
To už bohužiaľ viem 
Takže som rozmýšľal nad Mechanikom PC sieti.Čo na to hovoríte?
Takže som rozmýšľal nad Mechanikom PC sieti.Čo na to hovoríte?
Veď to je učňovácke učivo. Aspoň u nás za mechanikov PC chodia veľmi hlúpi. Porozmýšlaj nad tou Murgaškou a SPŠ v Breznem prípadne nejakú inú na tejto úrovni. Toľko môj názor 
-
freax_xo
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Čo ja viem,podľa mna teraz už ide na MPS každá nula čo keď vie ako vyzerá procesor tak sa tam hneď hrnie .. Rozmýšľaj uz ak trochu do budúcna, ako sa uplatníš, možnosť VŠ a tak 
-
L.A.M.E
Medium Star
murgaška neni až taká ťažká škola... to neznamená že keď máš 4 tak prepadneš. stačí sa par krát pozret do kníh a ideš poznam tam dosť ľudí a mali podobne zle známky a teraz maturujú pohodičke... poprípade pozri SoŠ pôšt a telekomunikácií ale to je asi posledná voľba (neviem čo sú tam za odbory teraz) ale na to máš odborných poradcov na školeRayiner napísal:Mám ešte zopár mesiacovAk mi to nepokazia predmety ako chémia (z ktorej mám zatiaľ 4
)
-
vrtulnik
Medium Professional
Nuz, ku nam do triedy chodia aj taki, co nevedia zalozit CPU... Pritom sme druhaci. Podla mna Mechanik Pc sieti je velka slabota, resp. take vseobecne. Ale zalezi aj dost na uciteloch a majstroch.
nevravím že prepadnem ale aj tak..4 je to dosť zlá známka na takú školu imhomurgaška neni až taká ťažká škola... to neznamená že keď máš 4 tak prepadneš. stačí sa par krát pozret do kníh a ideš poznam tam dosť ľudí a mali podobne zle známky a teraz maturujú pohodičke... poprípade pozri SoŠ pôšt a telekomunikácií ale to je asi posledná voľba (neviem čo sú tam za odbory teraz) ale na to máš odborných poradcov na škole
Vrtulnik : v druhaku nevie založiť CPU?
-
vrtulnik
Medium Professional
No, isiel zalozit do socketu a nasilu to tam tlacil, az ohol koliky. 
to sa môže stať len na Slovensku