aku značku notebooku ???
-
anopheles9
Novice
aku značku notebooku ???
ktore značky notebookov su najkvalitnejšie ?? pripadne pište s ktorymi mate zle skusenosti
-
Shrekzv
Star
- Kontaktovať používateľa:
no po precitain tejto diskusie: http://forum.zive.sk/viewtopic.php?t=10 ... 375eff7478
by som rozhodne bral IBM

by som rozhodne bral IBM
-
vladino001
Light Professional
-
vladino001
Light Professional
v prvom rade mechanicke spracovanie (horcikove zliatiny, titanove klby vs. plast plast plast) a odolnost (napr. po poliati klavesnice voda neskodne vytecie z dolnej strany von), dalej ergonomia (lepsia notebookova klavesnica ako na Thinkpadoch neexistuje), rozne viac i menej uzitocne cacky (Trackpoint, ochrana disku proti otrasom, minilampicka v rame displeja), servisne/zarucne podmienky, softverova podporavladino001 napísal:Len tak pre zaujímavosť čo alebo v čom je IBM lepšie ako ASUS? (viem že sa to neda porovnavať ale predsa)
mozem porovnat Lenovo a Fujitsu-Siemens. Od Lenova mam Tablet X41 a od FS mám E8020. Co k tomu dodat? Lenovo neskutocna vydrz na bateriu - bez problemov 5 hodin prace v office aplikaciach, najlepsia klavesnica,... FS ma vyborny vykon, obrovsky displej (15,4), je sice dost tazky, ale na ukor vykonu to staci. U FS sa mi akurat vyskytol problem s klbom monitora, ktory po roku odosiel a notas musel ist do servisu. Lenovo mam viac ako pol roka - 100% spokojnost.
Odporucanie - do renovovanej znacky sa oplati investovat.
Odporucanie - do renovovanej znacky sa oplati investovat.
-
dair
Guru wannabe
IBM su jasne najkvalitnejsie ale co sa tyka gamingu (a taktiez dizajnu), nie su velmi na tom dobre.
SONY maju dobre riesene gragiky a dizajn ale zaplatis za to sialene love.
Ja sa chystam do najnovsieho asusu G1 a teraz ma prist tu do shopov G1S-A1 a ten uz bude s GeForce 8600M GT a podporou DirectX 10...
Rozmyslam este kusok pockat lebo G1 ASUSy sa dost rychlo vyvijaju v poslednej dobe takze....
Este co stoji za zmienku su DELLy XPS len skoda ze nie su v 15.4" co je dost blbe
A ALIENWARE... huste super a huste drahe
taktiez keby ten extreme notas bol v 15.4"....
SONY maju dobre riesene gragiky a dizajn ale zaplatis za to sialene love.
Ja sa chystam do najnovsieho asusu G1 a teraz ma prist tu do shopov G1S-A1 a ten uz bude s GeForce 8600M GT a podporou DirectX 10...
Rozmyslam este kusok pockat lebo G1 ASUSy sa dost rychlo vyvijaju v poslednej dobe takze....
A ALIENWARE... huste super a huste drahe
-
vikki
Light Expert
No tak ako najkvalitnejsi not. by som povedal 2 znacky a to je HP a DELL(u nas na slovensku to nieje pokrite velmy ale je to sevtova znacka)... dalej tie viacej prístupné ja by som povedal ze najrozsirenejsie (u nas) sa ASUSy to je vsade pozries e-shop a tam samé asusy... .dalej ACER... no tak kazdy rozprava na acery len to zlé ja som si kupil acer v novembry a som s nim nadmieru spokojný .... nebol s ním ziaden problem po hardwerovwj stranke ... trosku soft ale nic vazne co by reinstal Winu nespravil .... a potom by som dal Toshibu .. niesu to zle notebooky ale predsa nemaju take meno ako HP .. Podla mna je uplne na tebe aky notebook si vyberies lebo aj tak aj keby to bol acer a mal by si s nim problemy aj keby to bol Asus alebo HP a mal by si s nim vaznejsie problemy hovoril by si ze tie su prave najhorisie .... Podla mna je to len ves stastia ci dostanes chybný produkt alebo kvalitný ktory ti vydrzi niekolko rokov... JE to na tebe.... potom je jasne ze tie doplnky rozhoduju ako napr. kovove šasi a tak ....
-
dair
Guru wannabe
kazdu chvilu niekde cestujem a rozhodne namam cas ani peniaze (ani volu tahat vsade vsetky komponenty) takze gaming notas je pre mna super rieseniehitman napísal:taky postreh pre tych co pisu ntb+gaming...myslim ze to je skoda vyhodit tolke prachy na ntb kde sa budem hrat...nemyslite ze ntb by mal byt skor na pracu v akychkolvek podmienkach ako len na obycajne hranie?