Akvárium

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Holubar
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Akvárium

Príspevok od používateľa Holubar »

Druhy akvaristicky pokus

rozmery 125/65/60 (d/s/v), hruby objem okolo 480 L, zalozene zaciatkom decembra 2011. Chce to este popracovat na prednej casti, ale uz sa na to da pozerat
Prílohy
DSC_0391.JPG
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spojka13 »

mate niekto skusenosti s týmto? lebo som zohnal u kamoša take male akva, možno 10l a chcem tam niečo rozhbehat... par rybiek... ale k veci, skušal to už niekto? ako to funguje, myslim, či je to spolahlive?

http://www.ebay.co.uk/itm/Aquarium-Fish ... 759wt_1270
evilbanana
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evilbanana »

akvarium na ryby male ,chod na akva.sk a citaj
leaded
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa leaded »

ahojte :)

Už mam vo vyrobe 40L akqa. Chcel by som niečo nenaročne ale pestre, plne rastlin, zelene a ryb. Čo by ste navrhovali ? .. ako by ste akvarium poskladali od zakladu ? ake komponenty ? Ďakujem pekne za vas čas :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

40L akva je dobré tak na krevetky. Hrubý odhad je, že tam môžeš mať tak 2-3 kusy malých rybiek a aj to som asi veľa povedal, ak tam chceš mať aj plno rastlín. Z tých bežných druhov ma napadajú neónky a gupky, čo sú pomerne odolné rybky. Bacha na samca medzi gupkami, v tak malom akváriu by ti ich mohol uhnať aj k smrti. Navyše sú to húfové ryby, tak sa tam budú cítiť v takom množstve zle.

Je to strašne malý priestor na to, čo tam chceš mať. Navyše, ak si začiatočník, tak čím menšie akvárium máš, tým horšie sa ti bude udržiavať ekologická rovnováha.

NOTE: 40L aj tak nebude skutočných 40L, lebo ho samozrejme nenaplníš úplne úplne do plna, navyše určitý objem ti zaberú aj komponenty v akvárku. Radšej našetri pengy na poriadne akvárko aspoň 100 L a začni odznova. Toto používaj ako odchovné alebo karanténne.
Napísať odpoveď