Akvarko ... korytnacka

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jarabi
Medium Star
Medium Star

Akvarko ... korytnacka

Príspevok od používateľa jarabi »

CAwte .... chcem si nejako zariadit akvarko pre korytnacku .... oco mi ju ma priniest v utorok .... Dajte sem prosiim nejake svoje fotky akvarii .. pre korytnacky
Pikolik
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Akvarko ... korytnacka

Príspevok od používateľa Pikolik »

fotit teraz nebudem lebo je strasne zasrate :D. Ale uplne staci 1 kamen, na ktory si moze vyliezt. Ako svetlo pouzi klasicku ziarovku, ktora tam bude hlavne koli vyhrievaniu sa na kameni. Ja tam mam este ohrievac vody + cerpadlo s filtrom. Je dobre akvarium po case vymenit aby mala zaba dostatok miesta. Co sa tyka krmenia tak by som zacal hned masom (kuracie, hovadzie, pecienka, ryby), nie bravcove! Ak budes krmit racikmy a podobnymi vecami ako su vselijake rybky susene tak to dost spini vodu. Ja mam teraz tiez take smradlave rybky, vyzera to ako udenace ale brutalne to spini.
kedze nemam foto tak tu je stranka http://www.korytnacky.sk/sk/Chov/Nadrz.alej su tam celkom fajne riesenia akvarii.
Ked moje boli male tak som tam mal kokosovy orech s dierou kam chodili spavat.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Ja mám korytnačky vonku na dvore v jazierku, len cez zimu ich dávam do akvária. Celkovo sú to nenáročné stvorenia, stačí raz za čas nakŕmiť (uprednostňujem kupované žrádlo z obchodu, občas keď sa nudím, nachytám im hmyz) a raz za čas vymeniť vodu, lebo serú veru poriadne. Do akvária im treba vlažnú vodu, nejaký kameň alebo plošinku, kam môžu liezť a to je asi tak všetko. Lampa nie je podmienka, ale pre ich lepší pocit ju tam daj. Mimochodom, sú to zvieratá, ktoré ťa pri správnej starostlivosti prežijú. :) Napr. ja mám moje už 10 rokov.
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

sice je to clanok na vyrobu pozadia ale ak by som ja mal korytnacku akvarko by som riesil takto ako je na fotkach http://www.reptilia.webgarden.cz/vyroba-pozadia
Napísať odpoveď