Inak pouzivam fotak na K610i
Aký mate fotoaparát ?
-
MalyKlingac
Amateur
-
xH4wK
Fujifilm FinePix S1000 fd & Nikon S630
- Prílohy
-
- 33516759-2-440-OVR-1.gif
- Nikon S630
- (64.84 KiB) 152 stiahnutí
-
Jeremy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
lubos: gratulujem
je to sice iba canon
ale to sklo je pekne ...
hehe
//autoeditácia príspevku ( 07 Dec 2009, 15:16 )
kolko si za neho dal?
//autoeditácia príspevku ( 07 Dec 2009, 15:16 )
fuu to ti zavidim ja som Hrdy vlastnik Tamron 18 -200 f/3,5-6,3 to vies cena/kvalita ma vyslo toto najlepsie kedze si to nemozem dovolit mocchlapec10 napísal:noo tak sa pochvalim
pre par dnami som dostal novy objektiv nikkor AF-S 70-200mm F/2.8G ED VR II
Musim povedat ze to je pecka, a mozem vrelo odporucit
kolko si za neho dal?
-
chlapec10
Addict
pche, kopirujes mojho kamarata avatarJeremy napísal:Nechcem nic hovorit tak pripojim iba obrazok
neuveris, ale vysiel ma "len" 1780 eur(len pisem preto, ze na slovensku stoji 2200 a viac), aj s postovnym, a mal som ho tu za 2 dni, a takisto mam nan 4 roky zaruky
A jemi jasne, ze si to nemoze kazdy dovolit, ja tym zivim, takze to neni pre mna len taka hracka
K teme C vs N poviem len jedno, fotil som profesionalne s oboma znackami, C uz nie dakujem
-
Jeremy
Medium Professional
ten obrazok mam priamo poslany od autora (karolachberger) z ephoto takze nekopirujem iba ho pouzivam ako pozadiechlapec10 napísal:pche, kopirujes mojho kamarata avatar![]()
![]()
neuveris, ale vysiel ma "len" 1780 eur(len pisem preto, ze na slovensku stoji 2200 a viac), aj s postovnym, a mal som ho tu za 2 dni, a takisto mam nan 4 roky zaruky![]()
![]()
A jemi jasne, ze si to nemoze kazdy dovolit, ja tym zivim, takze to neni pre mna len taka hracka
K teme C vs N poviem len jedno, fotil som profesionalne s oboma znackami, C uz nie dakujemsamozrejme ze neni zly, ale Nikon je lepsi, napr ISO, blesky a a pod
a kks dost lacno, chcel by som niekedy vyskusat par cvakou s tym sklom.
Ja mam teraz dalsiu metu kupit pevnu 35 na tu moju D40
A co sa tyka C vs N samozrejme aj canony su dobre fotaky a ja to vnimam tieto debaty ako take natahovacky pre zabavu a aby rec nestala
ale ved jasne...moj osobny nazor je taky, ze keby si si zobral nejake ekvivalentne SLRka od oboch spolocnosti, tak si myslim, ze vytaza by si nenasiel. Teda nasiel...ale len v sympatiach...niekomu sadne jedno niekomu druhe...mne bol stale sympaticky canon no...tak mam canon, dufam, ze budem spokojny.
-
chlapec10
Addict
To zas az tak neni pravda, napr teraz a posledne 2 roky je profi trieda dominovana Nikonom, aj ked zase je pravda ze 7D je podla mna D300 killerLub0$ napísal:ale ved jasne...moj osobny nazor je taky, ze keby si si zobral nejake ekvivalentne SLRka od oboch spolocnosti, tak si myslim, ze vytaza by si nenasiel. Teda nasiel...ale len v sympatiach...niekomu sadne jedno niekomu druhe...mne bol stale sympaticky canon no...tak mam canon, dufam, ze budem spokojny.
Viem viem, karol je moj dobry kamarat, isty cas aj pre mna fotil...Jeremy napísal:ten obrazok mam priamo poslany od autora (karolachberger) z ephoto takze nekopirujem iba ho pouzivam ako pozadie
a kks dost lacno, chcel by som niekedy vyskusat par cvakou s tym sklom.
277.07 eur aj s postovnym vide ten tamron co si sa ma pytal, kukni este ebay
Pre teba(aj ostanych) mam toto video, pre teba zelovoc, hlavne koniec
-
chlapec10
Addict
A to som si myslel ze to je ako legozelovoc napísal:pesnicka je to pekna, ale pcheee. ked raz vyskusas poriadny pentax, nic ine nebudes chciet. to sa proste pozna...![]()
//autoeditácia príspevku ( 07 Dec 2009, 20:40 )
ozi v kozi a zlate