Aký mate fotoaparát ?
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Aký mate fotoaparát ?
Takze auto nebude? 
nie nie, auto nebude
Nebol si ty nahodou Canonista?
tak pred rokom-rokom a pol este ano.... ale ako nikon vydal D90,D700 a D3x/s tak som emigroval, pretoze canon doteraz ku D90 nevymyslel konkurenciu, ku D700 tiez nie... aj ked 5DMark2 je velmi nom nom fotacik... a 1d mark 4 suxx oproti nikonu d3x
-
chlapec10
Addict
1d4 a d3x su 2 rozne triedyMaki napísal:tak pred rokom-rokom a pol este ano.... ale ako nikon vydal D90,D700 a D3x/s tak som emigroval, pretoze canon doteraz ku D90 nevymyslel konkurenciu, ku D700 tiez nie... aj ked 5DMark2 je velmi nom nom fotacik... a 1d mark 4 suxx oproti nikonu d3x
mas 1d mk4 > Nikon D3s
a mas 1ds mk3> Nikon D3x
a coskoro vyjde 1Ds mk4, a ten by teoreticky mal byt lepsi ako d3x, ale uvidime
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
paneboze, hadat sa na tom, co je lepsie... ved vsetko su to genialne profesionalne fotaky, ktore keby sme mali, tak by sme ich predali, pretoze aj tak by sme nedokazali vyuzit to, co ponukaju. (chlapec10, ty si vynimka). maki: d60<450d<d90<50d atd atd. canon, nikon, pentax, je to uplne jedno.
-
chlapec10
Addict
zelovoc napísal: (chlapec10, ty si vynimka)
OMG srat na techniku, mne musi hrabat asi, lebo ja som si kupil fotak za 1000libier a ja si idem robit pinhole krabicu 
-
hojko
Site Admin
Moosha, si robis srandu z tejto temy alebo co??? Ak ma pamat neklame, tak si to bol prave ty, komu som zmazal prispevky z tejto alebo inej temy. Poradna na kupu fotaka tu ma samostatnu temu a myslim, ze si na fore dostatocne dlho na to, aby si o tom vedel, pripadne, aby si si to vedel najst. Takze diskusia premazana, smeruj to do prislusnej temy.
taaak fotacik je doma... nahodil by som dake zive foto, ale v brne nemam datovy kabel ku ani jednemu z mojich 3 mobilov a z neznamych pricin mi nejde bluetooth na notase.... proste vsetko sa proti mne spiklo...
teraz uz sa len naucit fotit... nie iba cvakat...
-
chlapec10
Addict
vitaj v klubeMaki napísal:taaak fotacik je doma... nahodil by som dake zive foto, ale v brne nemam datovy kabel ku ani jednemu z mojich 3 mobilov a z neznamych pricin mi nejde bluetooth na notase.... proste vsetko sa proti mne spiklo...![]()
nebol by niekto tej lasky a nepovedal mi preco mi photoshop CS4 nechce otvorit NEFko z D90? skusal som updatnut camera raw, ale aj tak nic...
-
chlapec10
Addict
sice s RAW/TIFF fotim malo, ale na CS4 mi ich z d90 otvoriloMaki napísal:nebol by niekto tej lasky a nepovedal mi preco mi photoshop CS4 nechce otvorit NEFko z D90? skusal som updatnut camera raw, ale aj tak nic...
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
skus sa obratit na ephoto.sk, zrejme treba nejaky plug-in nainstalovat
Chcel by som sa opytat, ci mozem zobrat zrkadlovku vonku a fotit aj ked snezi, ci jej to nejak neublizi. Dakujem
-
hojko
Site Admin
NTFS: Mobil mozes vziat vonku ked snezi alebo prsi??? Myslim, ze je uplne logicke, ze pokial nie je extra mraz, nenasnezi ti na fotak a hlavne nedojde k zateceniu, tak by to vadit nemalo. Ale pozri si napr. aj prevadzkove teploty, ktore vsak budu zrejme v plusovych hodnotach, tak ako tomu byva aj pri mobiloch.
mam tam od -10 po 40C, ja sa pytam len preto, lebo dost huste snezi. Tak dik za odpoved 
-
chlapec10
Addict
a konkretne aky model, niektore su pocasiu odolne, niektore nieNTFS napísal:mam tam od -10 po 40C, ja sa pytam len preto, lebo dost huste snezi. Tak dik za odpoved
olympus e520 alebo nikon d3000
-
chlapec10
Addict
ani jedenNTFS napísal:olympus e520 alebo nikon d3000