Aky mate mobil "Inteligentny" alebo "Hlupy"

Všetko o mobiloch, PDAčkach...

Aky mate mobil

Inteligentny (Symbian, WM, Android)
244
88%
Hlupy (Uzavrety OS)
32
12%
 
Celkom hlasov: 276

ob3l1x
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 5016
Registrovaný: 03 okt 2004, 20:31
Bydlisko: New Zeland

Aky mate mobil "Inteligentny" alebo "Hlupy"

Príspevok od používateľa ob3l1x »

Aky mate mobil ? pre nezasvatenych mobily sa delia na tzv. "Inteligentne" - maju operacny system : Symbian, Windows Mobile a "Hlupe" - maju uzavrety operacny system
napiste aj typ telefonu :)

no a mozem zacat :) doteraz som mal same hlupe telefony :) az teraz sa mi dostala do ruk Nokia 6630 SymbianOS 8.0 S60 FW 5.03.08 a zatial som velmi spokojny co nema dorobim (teda ked sa da)

//Hlasovanie resetnuté. Výsledky ankety ku dňu 10.3.2012, 14:35
vysl_ank_mob_1032012.PNG
Naposledy upravil/-a goten v 10 mar 2012, 14:35, upravené celkom 5 krát.
Dôvod: Resetnuté hlasovanie
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 15220
Registrovaný: 22 máj 2005, 23:01
Bydlisko: Hnúšťa
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

6230 :P Ti dam ze hlupy :P...ratat vie, smskovat tiez a volat sa z neho niekedy tiez podari ;) dpkonca aj mp3 prehra...
The Devil
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 1241
Registrovaný: 10 okt 2005, 11:23
Bydlisko: Košice city
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Devil »

Ja mám starú A50 a ten je hlúpy jak poleno. :lol: :lol:
Ani kalkulačku nemá.
will.i.am
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 2536
Registrovaný: 03 okt 2005, 21:56
Bydlisko: We should buy a bar!
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Ja mam Siemens CX70 a nemozem sa stazovat...
Inak az taky "uzavrety" by som ten FW nenazyval, pretoze si mozes v pohode nahrat nowy FW a kopu patchov :wink:
.cov
Star
Star
Príspevky: 558
Registrovaný: 03 dec 2005, 14:05

Príspevok od používateľa .cov »

The Devil napísal:Ja mám starú A50 a ten je hlúpy jak poleno. :lol: :lol:
Ani kalkulačku nemá.
Hlupy - chytry. Pekne "hlupe" delenie mobilov. Mobil je tak chytry, ako je chytry jeho majitel. Mozes mat super "inteligenty" mobil a daj ho do ruky blbcovi a uvidis co sa stane.
A ze A50 nema kakulacku. No a co. ved A50 bola vyrobena v case, ked sa mobil pouzival na telefonovanie. teda na to, na co je mobil primarne urceny. Pokial mas prsty a vies mnoziny, nie je problem vypocitat hocico. Podla mna, do mobilu montuju rozne sr*cky (ako fotoaparat atd). Ale zaujimalo by ma, preco tam nedaju taku uzitocnu funkciu ako zapalovac alebo otvarak na pivove flase :) . To by bol univerzalny (a inteligentny) pristroj.
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 1128
Registrovaný: 14 dec 2005, 16:41
Bydlisko: Prague

Príspevok od používateľa mikkimikki »

will.i.am napísal:Ja mam Siemens CX70 a nemozem sa stazovat...
Inak az taky "uzavrety" by som ten FW nenazyval, pretoze si mozes v pohode nahrat nowy FW a kopu patchov :wink:
ale uzavrety to nieje o tom ze si mozes doinstalovat novy FW a patche(novy FW sa da doinstalovat do kazdeho mt ak sa nemylim), to je o tom ze ak ti nieco v MT chba a je to softwareova zalezitost tak doinstalujes vsetko, inak ja mam momentalne D750i (hlupy) ale pred tym som mal NOKIA 6600 (inteligentny)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 6461
Registrovaný: 18 sep 2005, 13:44
Bydlisko: Innsbruck, AUT / Kosice, SVK

Príspevok od používateľa mirak2 »

tvari sa ako intelignetny ale... mu to vybijem z pamate... Nokia6610i :D
ob3l1x
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 5016
Registrovaný: 03 okt 2004, 20:31
Bydlisko: New Zeland

Príspevok od používateľa ob3l1x »

.cov napísal:Hlupy - chytry. Pekne "hlupe" delenie mobilov. Mobil je tak chytry, ako je chytry jeho majitel. Mozes mat super "inteligenty" mobil a daj ho do ruky blbcovi a uvidis co sa stane.
A ze A50 nema kakulacku. No a co. ved A50 bola vyrobena v case, ked sa mobil pouzival na telefonovanie. teda na to, na co je mobil primarne urceny. Pokial mas prsty a vies mnoziny, nie je problem vypocitat hocico. Podla mna, do mobilu montuju rozne sr*cky (ako fotoaparat atd). Ale zaujimalo by ma, preco tam nedaju taku uzitocnu funkciu ako zapalovac alebo otvarak na pivove flase :) . To by bol univerzalny (a inteligentny) pristroj.
toto by som prijal aj ja v telefone :)
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 18606
Registrovaný: 02 nov 2005, 17:03

Príspevok od používateľa brm »

vraj "inteligent".. n6260 :roll:
ikovan
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 756
Registrovaný: 06 mar 2005, 12:44
Bydlisko: Južná Kórea
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ikovan »

ja mam SE T610 a neviem ci je podla tvojho delenia hlupy alebo inteligentný ale jednoznacne je na neho spolah .. nie ako na niekotrých ludi..
Pufo Callo
Star
Star
Príspevky: 609
Registrovaný: 18 nov 2005, 14:34
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pufo Callo »

to neni ziadne jeho delenie 8) takkto sa standartne telefony delia..
ja mam nonOS K700
ikovan
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 756
Registrovaný: 06 mar 2005, 12:44
Bydlisko: Južná Kórea
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ikovan »

Pufo Callo napísal:to neni ziadne jeho delenie 8) takkto sa standartne telefony delia..
ja mam nonOS K700
presne tak som to nemyslel .. podstatnou castou príspevku bola jeho druha polovica
mousek
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 122
Registrovaný: 15 aug 2005, 15:56
Bydlisko: SNV
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mousek »

blbec sony ericsson k700i
bond35
Star
Star
Príspevky: 662
Registrovaný: 14 nov 2005, 14:01
Bydlisko: NR BA
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bond35 »

No ja mam 6230 ale nemozem povedat ze je hlupy,ja som s nim vysoko spokojny.
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 1128
Registrovaný: 14 dec 2005, 16:41
Bydlisko: Prague

Príspevok od používateľa mikkimikki »

bond35 napísal:No ja mam 6230 ale nemozem povedat ze je hlupy,ja som s nim vysoko spokojny.
sakra ty mozes povedat co chces, softwareovo je to hlupi mobil a to nezmenis
ob3l1x
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 5016
Registrovaný: 03 okt 2004, 20:31
Bydlisko: New Zeland

Príspevok od používateľa ob3l1x »

ako tak pozeram velmi malo ludi tu ma mobil so Symbianom or Windows Mobile...
Pufo Callo
Star
Star
Príspevky: 609
Registrovaný: 18 nov 2005, 14:34
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pufo Callo »

ob3l1x napísal:ako tak pozeram velmi malo ludi tu ma mobil so Symbianom or Windows Mobile...
cena :wink: sice najlacnejsi sa da kupit za (velmi) slusne peniaze, ale tomu sa vyrovnaju aj sproste mobily:) IMHO to zmeni nastupca k750
pepek5
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 167
Registrovaný: 26 dec 2005, 21:52
Bydlisko: za LCD
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pepek5 »

Moj telefon je sprosty jak ... :D
N 7210
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 2499
Registrovaný: 30 júl 2005, 19:59
Bydlisko: Macbook Pro, Hlohovec
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

uplink napísal:6230 :P Ti dam ze hlupy :P...ratat vie, smskovat tiez a volat sa z neho niekedy tiez podari ;) dpkonca aj mp3 prehra...
aj ja mam :) az na ten dispej je v pohode :)
Junke
Novice
Novice
Príspevky: 5
Registrovaný: 29 jan 2006, 12:05

Príspevok od používateľa Junke »

Tomasd napísal:aj ja mam :) az na ten dispej je v pohode :)
tiez mam 6230 len s i-ckom, hlupy ako hlupy, no co uz ked niekto tak nazval.. ma fotak, mp3 player, temy, hry, aplikacie, pre bezneho pouzivatela super.. niekomu staci telefon len na telefonovanie, smskovanie, a pre neho je inteligentny aj ten co vytoci cislo a zavola :)) ja som maximalne spokojna, a pokial ma uzavrety OS tak sa aspon nezaviri, ajtak si do neho nahram co chcem, podporuje pamatove karty, takze si tam hodim aj gigac keby som velmi chcela. S tym displejom to mas pravdu, treba davat vacsi pozor, ale inak fajn..
Napísať odpoveď