Homosexualita ako taka je proste odchylka. Osobne ich nieze nemam rad, ale ked vydim chlapov ako sa niekde na ulici "olyzuju" je my zle. Su nieco ako "vadne kusy z vyroby" . Na druhej strane mam kamosa homosexuala o ktorom som to donedavna nevedel a pripadal my uplne normalny. . . .aj je, vobec som si o nom nezmenil mienku...
Kym mi da homosexual pokoj aj ja mu "dam"
Keby ma chcel obchytkavat, tak ho asi zastrelim.
Nemal by som problem sa rozpravat alebo kamaradit s hom. > sak mozno aj mam kamosov ale o tom este neviem
Inak homosexualita bola uplne normalna uz v antike!!!
Ako sa hovori: Proti gustu ziaden disputat
cubix napísal:j jasne aj vrazdenie dementov bolo uplne normalne pravda
No sak bolo, jasne ze hej
Ako, neviem inak co si tym chcel povedat ? Asi nejaky hlbsi zmysel pre teba ? Ved ja to chapem
Islo o to, ze homox. je uplne prirodzena vec kt., existuje oddavna!
Vitusko napísal:Inak homosexualita bola uplne normalna uz v antike!!!
Ano.. a take otroctvo bolo este normalnejsie vtedy.. btw aj ta tvoja "uplne normalna" homosexualita vtedy vykonavana tymito "uplne normalnymi" otrokmi..
dobre dobre > furt musite cloveka zj**** > jednoducho Ja nic proti homosex. nemam a to je vsetko > zato ze VY sa tu chytate jednej nepodstatnej pripomienky ja nemozem
Aryan Angel napísal:Ano.. a take otroctvo bolo este normalnejsie vtedy.. btw aj ta tvoja "uplne normalna" homosexualita vtedy vykonavana tymito "uplne normalnymi" otrokmi..
nj proti gustu...
no neviem teda porovnavat otroctvo a homosexualitu... co ja viem dost velka odvaha nemyslis? Asi nemas moc v laske homosexualov vsak?
ano, sprevadzalo to obdobie dekadencie.. vtedy si to tieto vrstvy rozdavali okrem rovnakeho pohlavia aj so zvieratami.. takze ziadna vyhra a dokaz normalnosti... bohuzial
nj nie je to nic prijemne vidiet dvoch chlapov v objati a poviem ti uzil som si takychto pohladov dost vela ked som bol v zahranici... mali tam jedno namestie kde sa stretavali homosexuali... ti poviem ked som vysiel z metra nebolo mi vsetko jedno... stiahol som zadok a ponahlal sa prec ale kazdopadne sa im nemozme vyhybat pretoze su to tiez len ludia a ci chceme alebo nie musime ich akceptovat.
nech si kludne su, ja s nimi problem nemam... s ludmi sa treba snazit pozitivne vychadzat.. ale jedna vec sa mi predsa nepaci ked sa im uz aj podari sa zosobasit tak nech ked chcu, ale preboha urcite by im nemalo byt dovolene adoptovat si dieta, ved v akom prostredi by potom vyrastalo?!
Point napísal:abo kym sa predomnou nebozkavaju 2 chalani to by som asi tykoval
a keby sa 2baby bozkavali pred tebou tak by si uz netykoval ze? Ono je to asi tak ze babam "normalnym" sa viacej paci 2 bozkavajuci chalani ako baby a u chalanov zase naopak...
Dead_Warrior, si na omyle ze normalnym babam sa paci viac ked sa bozkavaju dvaja chlapi tak ako sa moze chlapom viac pacit ked sa dve zeny.. nie je to tak