tomu neverim podlamna sa stym nikto nerodi ... proste ked ma priklad a ma teplich kamaratov ... prostredie spravi vela.. ja musim povedat ze by mi trocha vadilo keby sa pred ludmi napriklad na ulici buzici oblizovali alebo tak^Nevermind napísal:OMG je to dokazane, ze uz spermia je gay alebo nie
Aky mate nazor na homosexualov?
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
lol hovoris ako ze si davas bacha ako keby bola neajky cihajuci supcamelka napísal:ja mam v triede "BI" spoluziacku, ale je viac na holky (takze si davam bacha)
![]()
..
ale nemam nic proti nim .. je ich vec akeho maju partnera .. dolezite je aby to robili v sukromi
Ja som mal v jednej praci v statoch okolo seba kopec gayov a su to uplne super ludia do pohody (ak sa uz o nich tu vyjadrujeme ako o niecom inom..)
Akurat co sa mi nepacilo ak sa nejaky na teba pozrel tak AKO SA MY CHALANI POZERAME NE BABY DENNODENNE, ZE VLCI?
Fakt az vtedy som pochopil ake je to dievcatam neprijemne (no nie ze by som prestal
-
Dead_Warrior
Professional
Lamor povedal si totalnu kravinu ked by si si precital apr stran do zadu tak sa tu pisalo ze o tom aku bude mat orientaciu dieta tak sa to uz pise v genoch ci kde....
Inaksie precu tu kazdy pisete ze by to mali robit len v sukromi
a co hryzie ze si davas pozor?camelka napísal:ja mam v triede "BI" spoluziacku, ale je viac na holky (takze si davam bacha)
![]()
..
ale nemam nic proti nim .. je ich vec akeho maju partnera .. dolezite je aby to robili v sukromi
Inaksie precu tu kazdy pisete ze by to mali robit len v sukromi
-
Dead_Warrior
Professional
-
fuCKYou
Medium Professional
vies o tom ze si protirecis?iceCream napísal:No moj vztah ku gayom nemozem nazvat pozitivnym. Lesby mi pridu milsie..asi ako u kazdeho chlapa. A davat homosex parom deti do vychovy mi pride ako uplna hlupost. Ved maju taki ludia vobec daky vztah k reprodukcii zivota???? Mi to pride nelogicke. Moj nazor..
-
fuCKYou
Medium Professional
a ked vidis lezby tak robis zase ine veci .. totalne protirecenieiceCream napísal:neviem o tom..
asi narazas na to, ze gay nie a lesba hej.. myslel som to tak, ze ked vidim gayov, radsej sa otocim. Ale ved nech si robia co chcu. Osobne si aj tak myslim, ze je to len pre spestrenie zivota a cele to prameni z dakych sexualnych tuzob.
-
Martin44
Professional
Nj ja mam sice IQ vyssie ako je priemer (skoda ze ty nie) ale to je vrodene...z casti a Homosexualita nie je normalna...ako nie je normalne byt taky sprosty ako si ale co narobim.^Nevermind napísal:nieje to ziadna choroba, ti ludia su taky isty ako ti co homosexualovia niesu ... len sa lisia orientaciou ako ty sa lisis IQ
Normalny je sex medzi Muzom a Zenou,nie medzi muzom a muzom a ani zenou a zenou.dovidenia.
-
fuCKYou
Medium Professional
jj vyssi priemer ale nepovedal si coho ... a este raz ti opakujem ze to ziadna chyba nieje ked je niekto homosexual .. proste on za to nemoze tak ako nemoze clovek za to ze ma nejaku mentalnu chorobu ...Martin44 napísal:Nj ja mam sice IQ vyssie ako je priemer (skoda ze ty nie) ale to je vrodene...z casti a Homosexualita nie je normalna...ako nie je normalne byt taky sprosty ako si ale co narobim.
Normalny je sex medzi Muzom a Zenou,nie medzi muzom a muzom a ani zenou a zenou.dovidenia.