hojko napísal:Arachno: Pretoze Blue Storm je asi najlacnejsi z tych lepsich zdrojov, no ak chces nieco lepsie, tak si budes musiet doplatit na Enermax, Corsair...
Aky procesor?
modrá pasuje k čiernej nie??a budeš mat ved skrinku zatvorenú tak tito može byt ukradnuté nemyslíš??Arachno napísal:No ale sak ja nic proti Blue Stormu nemam. Ibaze sa mi nehodi do skrine kedze je cela ladena do cierna a zdroj je cely modry. No ale sak to je len detail
a inak procesor by som ti odporúčil tento,ale to je asi nad rozpočet že??
Kód: Vybrať všetko
http://www.alza.sk/intel-core-2-duo-d85769.htmNooo ak by som sa rozhodol pre variantu Intel tak to moc na rozpocet nebude. Rozdiel medzi E8500 a E8400 je okolo 500SK.21rOBO21 napísal:modrá pasuje k čiernej nie??a budeš mat ved skrinku zatvorenú tak tito može byt ukradnuté nemyslíš??![]()
a inak procesor by som ti odporúčil tento,ale to je asi nad rozpočet že??
Kód: Vybrať všetko
http://www.alza.sk/intel-core-2-duo-d85769.htm
a to neni vela nie??a ešte keby si ho pretaktoval tak by to bolo dost good ale je to na tebe,a hlavne nezabudni na ten Zdroj pretože ten čo máš doma je slabý a tkz. no name!!Arachno napísal:Nooo ak by som sa rozhodol pre variantu Intel tak to moc na rozpocet nebude. Rozdiel medzi E8500 a E8400 je okolo 500SK.
no a čo že je to intel. preboha šak ten pc chce iba na hranie kde mu bohato stači AMD a ešte ušetri cez 5000sk (ktore može vraziť niekam inam napr do repro). ak mu nebude doska podporovať procesor? no a čo atlony su stale K8 a neverim že by sa podpora nevyriešil flešnutim biosu na doske.21rOBO21 napísal:určite tá 1 pretože tam je intel,a intel má omnoho lepšie CPU,ale treba lepší zdroj aspon 500W fortron blue storm 2
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
a este mi kolega povedz ako si dospel k nazoru ze lepsie je mat 4x 1gb modul ? to je velka blbost len zober ten 2x 2gb kit21rOBO21 napísal:a to neni vela nie??a ešte keby si ho pretaktoval tak by to bolo dost good ale je to na tebe,a hlavne nezabudni na ten Zdroj pretože ten čo máš doma je slabý a tkz. no name!!![]()
a ešte by bolo lepšie keby si kúpil 4 jednogygové ramky,toti bohato stačí pokial nemáš VISTU,aj tá bere 4gb jedine ak máš 64bitovú
![]()
No nechal som si to cele prejst hlavou a najviac sa mi pozdava varianta s AMD. Moj rozpocet neni prave najvecsi a treba setrit. Mozno niekedy v buducnosti nebudem mat na PC tolko casu a prestanu ma bavit hry a PC budem vyuzivat len na surfovanie po internete. A ktovie, mozno o rok AMD prekvapi a pride s niecim poriadnym a prekona Intel 
ano s niečim lepším,novším ale niečo čo ti nebude podporovat doskaArachno napísal:No nechal som si to cele prejst hlavou a najviac sa mi pozdava varianta s AMD. Moj rozpocet neni prave najvecsi a treba setrit. Mozno niekedy v buducnosti nebudem mat na PC tolko casu a prestanu ma bavit hry a PC budem vyuzivat len na surfovanie po internete. A ktovie, mozno o rok AMD prekvapi a pride s niecim poriadnym a prekona Intel
INDIGOcorp. ////vec názoru,aj tak je to zbytočné dávat si 4gb ram
@ndrejko //// vieš radšej teraz kúpit niečo lepšie ako keby to mal za po roka menit,ale šak čo nech si tam dá Semprom nie??
-
cORP.
Addict
praveze sa mylis 4gb a viac ram zmysel ma ked napriklad spekulujes troska inym smerom ako len vyuzitim systemom a aplikaciami , napriklad si zober ze ak mas cca 6gb ram= 2gb klasicky vyuzivanej ako ram a ostatok tj. 4gb ram pouzijes na to ze vypnes swap, su programy ktore dokazu vyuzit ram ako ramdisk alebo flashdisk a potom uvidis tu rychlost, ale tak to je tiez vec nazorov,21rOBO21 napísal:ano s niečim lepším,novším ale niečo čo ti nebude podporovat doska![]()
![]()
INDIGOcorp. ////vec názoru,aj tak je to zbytočné dávat si 4gb ram
@ndrejko //// vieš radšej teraz kúpit niečo lepšie ako keby to mal za po roka menit,ale šak čo nech si tam dá Semprom nie??
/pre podrivacov mam len 2gb
aj ja mám len 2gb ram,a myslím si že my to stačí,a 4gb ram by som si možno dal jedine ak by som mal vistuINDIGOcorp. napísal:praveze sa mylis 4gb a viac ram zmysel ma ked napriklad spekulujes troska inym smerom ako len vyuzitim systemom a aplikaciami , napriklad si zober ze ak mas cca 6gb ram= 2gb klasicky vyuzivanej ako ram a ostatok tj. 4gb ram pouzijes na to ze vypnes swap, su programy ktore dokazu vyuzit ram ako ramdisk alebo flashdisk a potom uvidis tu rychlost, ale tak to je tiez vec nazorov,
/pre podrivacov mam len 2gb
sak jasne pisal že sa mu pozdava radšej lacnejšia varianta s AMD lebo nevie či ho to neprestane po polroku, roku baviť hrať hry. Ten isty pripad ako ja. tiež som napchal desaťtisice do PC a čo s toho mam NIČ lebo ma to prestalo baviť a mam ho ako domace kino a na internet. akože čo na tom nemôžeš pochopiť. A ešte ked ma obmedzeny rozpočet. To že pc je celi tvoj život tak si navražaj do toho všetky peniaze čo maš ale iny nemusia a nevnucuj im svoje zmyšlanie preca to neni ta naj vec na svete.21rOBO21 napísal:@ndrejko //// vieš radšej teraz kúpit niečo lepšie ako keby to mal za po roka menit,ale šak čo nech si tam dá Semprom nie??
EDIT: Ospravedlnujem sa za hrube vyjadrenie na adresu 21rOBO21 mal som trochu nervy ale nie kôli tejto teme. Ešte raz 21rOBO21 PREPAČ ZA URAŽKU
Tu gramatiku nezmenim už je neskoro
-
cORP.
Addict
ja vistu mam a na xp nepresedlam uz nikdy nemam totiz ziaden dovod21rOBO21 napísal:aj ja mám len 2gb ram,a myslím si že my to stačí,a 4gb ram by som si možno dal jedine ak by som mal vistu
//autoeditácia príspevku ( 02 Sep 2008, 20:28 )
kym zacnes pisat najprv sa ukludni nepouzivaj prilis hrube vyrazi a nauc sa aspon zakladnu gramatiku dakujem@ndrejko napísal:hej ty si pripečeny alebo ako? sak jasne pisal že sa mu pozdava radšej lacnejšia varianta s AMD lebo nevie či ho to neprestane po polroku, roku baviť hrať hry. Ten isty pripad ako ja. tiež som napchal desaťtisice do PC a čo s toho mam NIČ lebo ma to prestalo baviť a mam ho ako domace kino a na internet. akože čo na tom nemôžeš pochopiť. A ešte ked ma obmedzeny rozpočet. To že pc je celi tvoj život tak si navražaj do toho všetky peniaze čo maš ale iny nemusia a nevnucuj im svoje zmyšlanie preca to neni ta naj vec na svete.
to určite neni moj život a sorry že som chcel len poradit čo je lepšie heJ??uvedom sa,ten sa pýtal čo je lepšie tak som mu to povedal@ndrejko napísal:hej ty si pripečeny alebo ako? sak jasne pisal že sa mu pozdava radšej lacnejšia varianta s AMD lebo nevie či ho to neprestane po polroku, roku baviť hrať hry. Ten isty pripad ako ja. tiež som napchal desaťtisice do PC a čo s toho mam NIČ lebo ma to prestalo baviť a mam ho ako domace kino a na internet. akože čo na tom nemôžeš pochopiť. A ešte ked ma obmedzeny rozpočet. To že pc je celi tvoj život tak si navražaj do toho všetky peniaze čo maš ale iny nemusia a nevnucuj im svoje zmyšlanie preca to neni ta naj vec na svete.