Aký seriál začať pozerať
Re: Aký seriál začať pozerať
Bol tu spomínaný Gotham možno to je miestami také nemastné-neslané ale určite pozeratelné, mňa rozhodne nesklamal, ale očakávam že to bude živšie v ďalších epizódach
-
awtt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja som zacal este pozerat Flash a How to get away with murder
Zatial je vonku len zopar casti ale oba sa mi zdaju celkom v pohode.
Zatial je vonku len zopar casti ale oba sa mi zdaju celkom v pohode.
Na 2 týždnovej marodke som začal Gotham, How to get away with murder, Knick, The Strain ..
momentálne čakám na nové časti
momentálne čakám na nové časti
Niekedy dávnejšie som pozeral aj "Vetrelci davnoveku"
.
Jj, Acient Aliens su nekonecny zdroj zabavy 
Za celý život som videl dokopy pár častí Priateľov v slovenčine v TV, nelákalo ma to. Teraz som začal pekne postupne v angličtine, som na konci druhej série, a uno tuto sitcom. Fakt skvelé. Už rozumiem prečo je nazývaný kultom. 
hľadám pár seriálov na večer.
hlavne mi nepíšte dva a pol chlapa a podobné, to už mám napozerané dost
Môže to byť niečo o konci sveta, prežití atď ale nie zombie. - 1. seriál
Ale môže to byt aj niečo úplne iné. Napríklad niečo pri čom sa človek zamyslí, niečo čo má aj myšlienku. Najlepšie zo stredoškolského prostredia (ale nie telenovely kde sa riešia vzťahy, diskotéky a podobne). - 2. seriál
Ďalej by som pozrel aj niečo kde sa rieši história, záhady a pod. - 3. seriál
top kombinácia by bola: stredoškoláci riešia nejaké záhady, tajomstvá a možu byt kludne vlkodlaci, ale taký seriál asi neexistuje
Ale môže to byt aj niečo úplne iné. Napríklad niečo pri čom sa človek zamyslí, niečo čo má aj myšlienku. Najlepšie zo stredoškolského prostredia (ale nie telenovely kde sa riešia vzťahy, diskotéky a podobne). - 2. seriál
top kombinácia by bola: stredoškoláci riešia nejaké záhady, tajomstvá a možu byt kludne vlkodlaci, ale taký seriál asi neexistuje
http://www.csfd.cz/film/221648-lovci-duchu/ aj ked hl. postavy nie su stredoskolaci.anon napísal:hľadám pár seriálov na večer.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
http://www.serialzone.cz/serial/vrazedna-prava/anon napísal:hľadám pár seriálov na večer.
http://www.serialzone.cz/serial/forever/
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
The Blacklist - moc sa mi to pacilo, najme James Spader to hraje nenormalne dobre, pre mna jeden z top serialov roka
The Following - vcera som pozrel prve 2 casti a je to strasne. Az na Kevina Bacona kazdy posobi ako zo slovenskeho serialu, krcovito. Cela zapletka je prilis divoka aby bola uveritelna a miestami mi to pride ako oslava nezmyselneho vrazdenia. viac to pozerat nebudem
The Following - vcera som pozrel prve 2 casti a je to strasne. Az na Kevina Bacona kazdy posobi ako zo slovenskeho serialu, krcovito. Cela zapletka je prilis divoka aby bola uveritelna a miestami mi to pride ako oslava nezmyselneho vrazdenia. viac to pozerat nebudem
díky za typy, Forever je super
Videl som zatial len prvé 2 časti a nejde mi do hlavy koniec prvej. Keď obi dvaja spadli zo strechy a zomreli. Keď zomrú tak telo zmizne, to nikto neriešil kde je telo toho vraha a to zničené auto ? Ale mam pocit že sa to dozviem neskôr tak sa nechám prekvapiť.
Tak, konečne som si pozrel Lucky Louie. Natočená bola iba jedna séria (13 x 25 minút), čiže som to dal asi za necelý týždeň, a je to super. Doteraz som poznal iba tie kultové scény, čo sú už dlho na YouTube, ale naprieč seriálom tých scén bolo oveľa viac, a určite je to dosť vtipné a oplatí sa pozrieť. Je to taký dospelácky primitívny humor, ktorý niekomu určite nesadne.
Teraz si troška naseriem do huby (kto ma pozná tak vie), že som si to pozrel v češtine, lebo dabingy zásadne neuznávam, ale následne som si zopár častí pozrel aj v EN a je diskutabilné, čo je lepšie. Ten dabing je fakt vymakaný, České hlasy mi prídu vtipnejšie. Asi by som to zhrnul tak, že je jedno ako si to pozriete, nič nepokazíte.
Teraz si troška naseriem do huby (kto ma pozná tak vie), že som si to pozrel v češtine, lebo dabingy zásadne neuznávam, ale následne som si zopár častí pozrel aj v EN a je diskutabilné, čo je lepšie. Ten dabing je fakt vymakaný, České hlasy mi prídu vtipnejšie. Asi by som to zhrnul tak, že je jedno ako si to pozriete, nič nepokazíte.
Ja som si dal posledne tyzdne maraton Parks and Recreation po prvy krat. Vyborny komedialny serial a radi sa medzi top. Nechapem, ze tu to vobec neni popularne. Zachvilku konci posledna 7. séria. Vyborne hlasky a postavy, vsak na internete je toho z tohto serialu az az. Prvu sériu som si pozrel len zostrih, ta bola nejak mimo a niektore postavy sa tam spravali dost inac.
kto má už po krk tých všeliakých amerických zlátanin tak odporúčam Bron/Broen parádna švédsko-dánska detektívka, mám za sebou prvú sezónu a nemám čo vytknúť 
-
Croven
Star
Ja som zacal pozerat Eastbound & Down len preto, ze tam hra Danny McBride a celkom zabavny serial.
Omg idiot daj si tam SPOILER... díky moc.anon napísal:díky za typy, Forever je superVidel som zatial len prvé 2 časti a nejde mi do hlavy.........
Mám za sebou prvú sériu Vikings, pohodička, hodnotil by som na nejakých 70-80 percent. 
// guess: V dobrom, či to do*ebú?
// guess: V dobrom, či to do*ebú?
-
guess.whoo
Redeemer
pockaj ked dopozeras druhu 
Poradíte nejaký seriál typu Walking dead, Survivors, Jericho, FlashForward a pod.?