Aký seriál začať pozerať
Re: Aký seriál začať pozerať
Tak za mňa :
Chernobyl: 9/10
Subbura: Blood on Rome 9/10
The Kominsky Method: ešte úplne nehodnotím ale pomerne skvelý herecký koncert Micheala Douglasa.
Chernobyl: 9/10
Subbura: Blood on Rome 9/10
The Kominsky Method: ešte úplne nehodnotím ale pomerne skvelý herecký koncert Micheala Douglasa.
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
kukol som chernobyl, prve 2 diely a za mna 10/10 zatial, davno ma tak nieco neuputalo ako tento mini serial
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Za seba môžem odporučiť - https://www.csfd.cz/film/695100-odhaleni/prehled/ 
pozrel som prvy diel Hlavy 22, podla mna je to fajn a urcite si to pozriem cele, ale celkom by ma na to zaujimal nazor ludi, ktori knihu necitali. predsa je to ine, ked niekto sfilmuje moju oblubenu knihu a len vidim zvizualizovane to, co pomaly poznam naspamat
ak to niekto skusi, dajte vediet jak sa pacilo.
https://www.csfd.cz/film/628468-hlava-22/prehled/
https://www.csfd.cz/film/628468-hlava-22/prehled/
M142: Čakám kým to vyjde celé, potom si to pozriem a dám vedieť. Knihu som nečítal. 
nevedel, ze uz vysla. dakujem, pozriem si, lebo som sa na nu tesil. cital som knihu a videl som film
zatial najvystiznejsie z dvoch epizod Cernobylu:
zatial najvystiznejsie z dvoch epizod Cernobylu:
- V Černobylu nastala nehoda, ale byl jsem ujištěn, že to není vážné.
- A já vám říkám, že je.
- Dám přednost svému názoru.
- Jsem jaderná fyzička. Než jste se stal náměstkem tajemníka, pracoval jste v továrně na boty.
- Ano, pracoval jsem v továrně na boty. A teď tu velím.
uz to cele vyslo, ma to pod palcom streamovacia sluzba hulu, takze hned pustili vonka vsetky diely ako to robi netflix.Hensym napísal:M142: Čakám kým to vyjde celé, potom si to pozriem a dám vedieť. Knihu som nečítal.
Pecka, tak snaď mi to napraví chute po Game of Thrones. 
-
Silmer
Darca
Ja som nevidel ani jeden diel Game of Thrones.
-
R1k1nko
Darca
inac ja som VeganSilmer napísal:Ja som nevidel ani jeden diel Game of Thrones.
koho to kur.va zaujima ! ze ?:)
ja som vegan a nevidel som ani jednu cast GoT
... ale crossfit nerobim
co maju spolocne vegan, uzivatel zariadeni od Apple a osoba, ktora nevidela ani jeden diel GoT?
naspat ku teme:
Catch-22 super. herecke obsadenie, nie len George a Hugh ale aj Kyle (Zajtrajšie noviny), kulisy... a nevadil ani jeden vacsi detail, v ktorom sa serial rozchadza s knihou a filmom. teda aspon ten som zachytil, lebo knihu som cital pre mnohymi rokmi.
naspat ku teme:
Catch-22 super. herecke obsadenie, nie len George a Hugh ale aj Kyle (Zajtrajšie noviny), kulisy... a nevadil ani jeden vacsi detail, v ktorom sa serial rozchadza s knihou a filmom. teda aspon ten som zachytil, lebo knihu som cital pre mnohymi rokmi.
-
twardykamen
Medium Professional
Catch 22 - pridavam sa aj ja.jedna z mojich najoblubenejsich knih. Serial je spracovany kvalitne./aka chyba?-/knihu som cital pred 15++ rokmi
nezachytil som "byrokraticku smrt" a reakciu na nu, tak ako si ju pamatam z knihy
Hlava XXII je skôr "dramedy" a podľa mňa to netreba moc porovnávať s knihou. Sám som ju čítal pred 20.rokmi tak si to ani netrúfam. O absurdné situácie nie je nudza, niektoré sa vydaria , niektoré nie. Za mňa solídnych 7/10 a bavím sa.
Veľmi vydarená vec, nie veľmi známa je The Kominsky Method o dvoch starých hercoch, kde herecky koncertuje Micheal Douglas v hlavnej úlohe.
Pozerám aj The Pacific, čo je Band of Brothers v pacifiku, ale trošku slabšie a trošku širšie - rozumej opisuje aj udalosti mimo frontovej línie.
To tak asi všetko momentálne
Veľmi vydarená vec, nie veľmi známa je The Kominsky Method o dvoch starých hercoch, kde herecky koncertuje Micheal Douglas v hlavnej úlohe.
Pozerám aj The Pacific, čo je Band of Brothers v pacifiku, ale trošku slabšie a trošku širšie - rozumej opisuje aj udalosti mimo frontovej línie.
To tak asi všetko momentálne
The Hot Zone Seriál o tom ako sa dostala Ebola prvý krát do USA.
tak, hlava 22 za mnou a dojmy celkom rozpacite. vyprava fajn, herecke obsadenie tiez, ale s niektorymi castami deja sa nevysporiadali moc dobre. chapem, ze sa do serialu neda otrocky prepisat cela kniha, ale prakticky kazda skratka alebo odbocka, ktoru si vymysleli nedopadla najstastnejsie. myslel som si, ze miniseria je pre taku knihu idealny format, ale film z roku 1970 dokazal jej atmosferu vystihnut lepsie na menej ako polovicnej stopazi. ale aj tak prijemne a obcas nostalgicke sledovanie, isto sa to oplati pozriet, aj ked to nie je ziadna pecka. 6.5/10
Bad blood , 2 seria.
Mne sa to fakt páči
Declan je proste frajer. A hlavný záporák je strasne moc sexi 
Mne sa to fakt páči
Nejaké tipy? Potešila by aj miniséria. Dopozeral som ten novodobý western s Costnerom, ktorý bol fajn.
Kedysi sa tuším aj tu riešil nejaký seriál, historický, výprava kamsi na severný pól, prvky hororu... to mi prišlo zaujímavé, ale malo to rozpačité hodnotenia. Vie niekto poradiť čo to bolo?
Kedysi sa tuším aj tu riešil nejaký seriál, historický, výprava kamsi na severný pól, prvky hororu... to mi prišlo zaujímavé, ale malo to rozpačité hodnotenia. Vie niekto poradiť čo to bolo?
terror?
dobre sa to pozeralo, nelutujem ze som to videl ale je to presne take ze za rok si nebudes pamatat na meno
dobre sa to pozeralo, nelutujem ze som to videl ale je to presne take ze za rok si nebudes pamatat na meno