Aký seriál začať pozerať

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Aký seriál začať pozerať

Príspevok od používateľa begbeee »

Tiger King - čooo tiiii jeeee... totálny guilty pleasure

To je štýl, že čo je to za pcvinu, ale nedokážeš to prestať pozerať :D

S grafom absolútne súhlasím :D
Prílohy
91758664_10157603465929965_3936923768345067520_n.jpg
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

begbeee napísal:Tiger King - čooo tiiii jeeee... totálny guilty pleasure

To je štýl, že čo je to za pcvinu, ale nedokážeš to prestať pozerať :D

S grafom absolútne súhlasím :D
YEP toto ma zaujalo a sfukol som to za 2 dni.Klasicky netflix.Da niecomu zavadzajuci nazov a nakoniec sa z toho vykluje krimi drama :) Podobne ako pri Don't F**k with Cats
That bitch Carol Baskin.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Suhlasim, Tiger king je strasne navykovy. Je to velky bizar ale v zaujimavej forme, nie ako ked u nas niekto dokaze pozerat Farmar hlada zenu a podobne. Graf to vyjadril na 100 % :D
A este aby som pridal nieco nove, tak odporucam serial Störst av allt (Quicksand): https://www.csfd.cz/film/693335-tekuty-pisek/komentare/
Je to tiez z Netflixu, natocene pomerne realisticky a tradicne putavo. Ide o cistokrvnu dramu tykajucu sa strelby na skole.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Chlapci len netreba zabudnúť že aj Slovensko má vlastného Tiger Kinga :lol:
Prílohy
OZ0ZKDu-SmLrTnaI3vodLw_Mikul-Vareha-popiera-ponuku-na-sex-a-aj-to.jpg
4vgoYyZcRm_0NA8xo28dZQ_Mikul-Vareha.jpg
04W4CoF6SzS-RFagddQRAA_Ve-kopodnikate-Mikul-Vareha-si-odpyk-va.jpg
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Deadly Class - celkovo v pohode seriál o škole, kde učia ako zabíjať. :D Dosť dlho som čakal, pokým som si to pozrel, nebol som si nejak istý či si to pozrieť ale som sa do toho pustil a nebolo to vôbec nudné.

https://www.csfd.cz/film/619490-deadly-class/prehled/

twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

Na netflix pribudlo Comunity.Viem ziadna novinka to nie je , ale je to skvely sitcom.
Unorthodox - skvely .a ano aj ta cast v Berline.Berlin je take mesto s takymi ludmi ako to tam je zobrazene.Netreba to hned zvalovat na netflix
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

Unorthodox - miniseria od netflixu o ortodoxnej zidovke z ny, ktora utecie zo svojej komunity do berlina. prelinaju sa tu dva pribehy, jeden o jej uteku a zaciatkoch zivota v berline a druhy o zivote v komunite. kym ten berlinsky nie je az tak zaujimavy a vidno tam ten doraz netflixu na diverzitu, tak ten, ktory zachytava zivot v komunite stoji za to aby ste mu dali sancu. velmi zaujimavy nadhlad do ich zivota.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ked vravis ze ten berlinsky pribeh nie je zaujimavy, nie je zaujimavy iba pre teba kvoli diverzite alebo vseobecne? ja by som si totiz prave pozrel rad nieco o berline a zivote v nom, to mesto mam velmi rad.

inak ked uz tu twardykamen spominal Community (co je ozaj super, aspon zo zaciatku) tak mi neda spomenut ze na netflixe je aj How I Met your Mother, co sice asi kazdy pozna a videl, ale ja to teraz pozeral prvy krat v zivote (dovtedy som vzdy videl len random diel niekde na prime cool a prislo mi to strasne trapne) a az mi je luto ze som tomu neveril a nepozeral to ked som bol mladsi a vo veku hlavnych postav, vtedy by ma to zasiahlo este viac.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

aacid: Presne chápem o čom hovoríš, ja som to mal s HIMYM podobne. A teraz si predstav, že HIMYM má celkom kvalitný český dabing, že fakt sa to dá pozerať. A zober si, aký príšerný dabing majú Priatelia v SK (v CZ som ich nikdy nevidel tak neviem) a aj tak to na slovensku ľudia žrali a žerú. Jediný kvalitný dabér, ktorý vystihol svoju postavu bol Cinkota ako Chandler. Ostatok absolútne katastrofa - iné hlasy, iné osobnosti, dramaturgia katastrofa (vtipy stratené v preklade, aj také, ktoré nemuseli byť). Navyše, absolútny hrot Priateľov v SK je VYMENENÁ zvuková stopa smiechu v pozadí. Miesto pôvodného smiechu tam dali nejaké otrasné kreatúry s nechutným hlasom, kde počuť hlavne troch tých istých ludí dookola), nehovoriac o tom že tie smiechy púšťajú niekedy s oneskorením, alebo vôbec. Proste, je zázrak že ten seriál na SK mal úspech, lebo to bola až na pár podarených scén katastrofa. Ja som videl veľa častí v SK, a až v cca 21 rokoch na VŠ som to začal pozerať v pôvodnom znení, a nechápal som. Bez debaty jeden z naj sitcomov, ktorý navyše pre sitcomy ako TBBT, HIMYM, TAAHM a pod aj udal trend.

Inak, dík za info že je Himym na netflixe. :D
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja som na tom velmi podobne, uz dlhe roky viac menej nic dabovane nepozeravam. teraz s dietatom musim a popravde mi to je vzdy luto ze vidim aj celkom dobry film (zootropolis ci lego movie) a potom vidim v titulkach kto vsetko to daboval v originale a ja som to musel pozerat s hnusnym slovenskym dabingom :D

inak este trochu k HIMYM, videli ste niekto Archera? lebo podla mna Archer je Barney keby bol spionom... a TAAHM je asi jediny serial ktoremu ozaj nedam sancu nikdy, sice som rovnako videl iba par dielov v dabingu ale uz len samotna idea dvoch muzov a dietata ma absolutne nelaka...
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Sú to hetero bratia, neboj sa, žiadna prehnaná diverzita. Nerobil to Netflix. :D
TAAHM je super, a tu napríklad SK dabing sa mi zdá v pohode. Jake má super mampi*istický tón hlasu, Stano Král má 150x hrubší hlas ako Charlie Sheen v originále ale pasuje to tam (narozdiel od Rossa z priateľov). A ten humor je tam fajn. :) Mne osobne sa páčili aj časti s Ashtonom, ale bolo to o niekoľko tried slabšie, to je jasné.

//autoeditácia príspevku (09 Apr 2020, 14:07)
Inak, keď už sme pri Sitcomoch, tak včera bolo odvysielané finále Modern Family.
To je tiež sitcom, ktorý som začal pozerať asi 2 mesiace dozadu a teraz som na konci 8. série (z 11). Veľmi dobrý seriál. :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

podla mna je slovensky dabing priatelov na tunajsie pomery hodne podareny, dabing nie je o podobnych hlasoch a nikdy neprelozis vsetky vtipy tak, aby davali zmysel a este sa aj vosli do ust herca. obcas bol preklad uplne zly (Subway sandwich commercial = reklama na sedvice v metre :lol: ) ale vo vseobecnosti je ten slovensky dabing ovela ovela lepsi ako napr. cesky. co dava slovenskemu dabingu plusove body je, ze dabingovi herci mali spolu dobru chemiu, utvorili particku priatelov a myslim, ze je to pocut.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Slovenský dabing v priateľoch je naozaj jeden z tých lepších... Dlho som si nevedel zvyknúť na český dabing, ale nakoniec som si zvykol a teraz neviem zhodnotiť ktorý je lepší. Mnohé frázy mi prídu lepšie v českom, iné zase v slovenskom dabingu. Mám to komplet napozerané po slovensky, česky, aj v origináli niekoľkokrát :)

Kde by som slovenský dabing označil seriózne za katastrofu, tak to je tbbt. Po česky je to slušne pozeratelné. Rovnako slovenský dabing Frasier je fajn.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

aacid napísal:ked vravis ze ten berlinsky pribeh nie je zaujimavy, nie je zaujimavy iba pre teba kvoli diverzite alebo vseobecne? ja by som si totiz prave pozrel rad nieco o berline a zivote v nom, to mesto mam velmi rad.
pre mna nebol zaujimavy skor pre predvidatelnost, diverzita mi az tak nevadila(povedzme si pravdu, berlin taky uvolneny naozaj je :D ). zo zivota v meste tam ale az tak vela neuvidis, su to predsa len 4 diely, takze moc priestoru na to nie je, kazdopadne ten vibe berlina zachytili dobre. vsak vyskusaj, tych 50min za to stoji.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

viem, ze trochu neskoro, ale pozrel som Mindhunterna Netflixe. v tejto teme bol spomenuty len velmi malo a aj to malo nebolo az take lichotive ako mohlo a malo byt.
Prva seria je totiz fantasticka. Vyborna herecka dvojica, chemia medzi nimi funguje, debatuju so zaujimavymi postavickami (Kemper je fantasticky) a ma to super atmosferu, ktora vtiahne cloveka a nuti ho to pozerat. 9,5/10 Dal by som aj 10 ale vadila mi tam len jedna vec, ktora sa rozbalila naplno v separatnej dejovej linii v druhej serii.
Druha seria ma uz tak nebavila. Dejova linia s Brianom mala potencial, ale nikam sa to nerozvinulo. Dejova linia s Wendy bola trapna a to je ta jedna vec z prvej serie, ktora mi vadila. Typicky Netflix, pchat tieto veci tam, kde byt nemusia. Ford a jeho psychicke problemy - na ne sa po 3 epizodach zabudlo. Cela dejova linia v Atlante ma srala. Ford melie len o profile. Nikto nevypocuval ludi a svedkov. A pri kazdom spomenuti toho, ze s mamou obete ziaden policajt nehovoril som cakal, ze sa zacnu pytat ludi, alebo ze zacnu robit normalnu detektivnu pracu. Nic take. Bolo to strasne otravne. Jediny highlight serie bol asi Manson. 6/10
Celkovo teda 8/10
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

https://www.csfd.cz/film/843868-posledn ... ie/?type=1

The Last Dance 10/10 Neskutočné zimomriavky počas toho sledovania.

Zatiaľ len prvé dva diely releasnuté, ďalšie dva v nedeľu, a potom ďalšie v ďalšiu nedeľu ....
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

som fanusik sportu, sledoval som Jordena posledne sezony, serial sa mi paci, ale asi by som nedal 10..mozno 8

//autoeditácia príspevku (23 Apr 2020, 10:08)
viac ma napriklad bavi Hip-Hop Evolution
https://www.netflix.com/sk-cs/title/80141782
Idu pekne ku korenom veci, ku vztahom. Pekne spajaju nitky a vytvaraju logicke celky
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

akurat skoncil serial HOMELAND kto to este nahodou nevidel urcite to odporucam !! posledna seria mega ! a ano niektore casti v celom serialy boli cudne ked Carie sibalo a co ja viem co ...
ale tu mate spionov ... letecke utoky ... teroristov ... taky dobry mix dobych spionaznych filmov
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

koniec to malo fantasticky. mozno jeden z mala serialov, ktory si udrzal uroven. aj ked posledne serie Moskvu "hrala" Budapest, ale co do pribehu to bolo super cely cas, IMO.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

twardykamen napísal:Na netflix pribudlo Comunity.Viem ziadna novinka to nie je , ale je to skvely sitcom.
Unorthodox - skvely .a ano aj ta cast v Berline.Berlin je take mesto s takymi ludmi ako to tam je zobrazene.Netreba to hned zvalovat na netflix
Toto je velka vec imo, ja davam 09/10 mozno az 10/10
Zároven dobrý binge watching tip.

//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
CALIPHATE (netflix)

Páni, parádna vec, 92% na ČSFD a 20. najobľubenejsi seriál hovoria za seba. Toto je seriál z kategorie "musíš aspon skusit pozerat"
Napísať odpoveď