erytrocyt napísal:Ja neverím, že ten človek niekedy sedel na motorke. qwerty, ty si väčší bájkar ako LES. 250tka je slabá motorka? Ok, mám dosť.
Sedel a vozil sa, vole ved vodicak sa robi na 350 tke a 650 tke, tak kedp oviem ze je slaba tak je slaba!!!!!!!! a neser ma, ..... a mas kubatury a kubatury a motorky a motorky, tak klud moj zlaty. To mas ako s autami, nikto ti nevravi ze ked mas motor V12 ze musis dut na plny plyn, mozes ist aj 40 tkou. A ked chlapec kupi novu 250 tku, aj s vystrojou tak mu nie je lepsie pockat a dokupit uz poriadnu kubaturu? Chapes to ze sa ti snazim povedat ze NEMUSIS ist na velkej kubature hned 300???? a ze prvych par tyzdnov a mesiacov ani radit do vysokych stupnov? (ale kludne sa ucit zakalad?) ci nechapacka???? A potom uz nemusi kupovat nic, nauci sa na velkej a ma ju na furt, dokym mu nestreli v bedni a nevydrbe sa niekde, a neser ma, vydrbat sa da aj na bicykli, trojkolke aj 125 tkovej kubature....A ked si opity skoncis v priekope aj na pesi . . .
okej, precital som ostatne, skuter, hm, ber 250 tku. Mozno aj vacsiu. Ked na tom budes jazdit s frajerkou, tak hlavne do kopca pocitis ze 125 tka chudinka nezvlada. A VIEM O TOM SVOJE!!!, zalezi na tom kolko ma kto kil, ked skutrik tak uz poriadnejsi a znackovy.

A ked neznackove tak aspon so znackovym motorom, a ked bazarovane ber dakoho zo sebou co sa vyzna, nieze vam dakto preda havarovanu prkotinu a vas ludia uvidime v novinach ze sa vam prelomila zvarana os, alebo nieco ineho a sli ste do stromu . . .